Back to Question Center
0

Yksinkertainen ja helppokäyttöinen optimointi Semaltin avulla

1 answers:

Kuvilla on merkittävä rooli laadukkaiden ja tarttuvien sisältöjen luomisessa. Voit vain kuvitella, kuinka tylsää se olisi, jos olet avannut verkkosivun vain vastaamaan suuriin tekstikappaleisiin. Infografiikka, valokuvat, kuvat ja monet muut kuvatiedostot tekevät sisällöstä houkuttelevan silmiin. Tämän lisäksi heillä on mahdollisuus rullata enemmän liikennettä (ilmeisesti kuvanhaun tuloksen kautta) - backlink high pr dofollow.

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager muistuttaa, että kaikki tämä voi olla mahdollista, jos optimoi sivustosi kuvat Googlelle ja muille hakukoneille .

Täydellisen kuvan valinta

Vaihe yksi: Varmista, että se on asianmukainen - Kaikkien ylläpitäjien on varmistettava, että heidän verkkosivustot ovat asiaankuuluvia ja sitoutuvia. Huono käyttökokemus johtaa varmasti korkeaan poistumisprosenttiin, joten valitsemalla asiaankuuluva kuva, olet oikealla tiellä.

Valitse blogisi ja verkkosivustosi kuvat käyttäen seuraavia ohjeita:

  • Varmista, että kuvat liittyvät teidän kapeaan tai aiheisiin
  • Valitse kuvia, jotka korostavat pisteitä, jotka haluat ajaa kotiin.
  • Kuvien on parannettava katselu / lukemista eikä häiritä samaa.

Varmista lisäksi, ettet käytä kuvia. Nämä tekevät web-sivuillasi yleisiä, tylsiä ja sitoutumattomia. Niin paljon kuin voi olla kallista saada laadukkaita valokuvia, ei ehkä ole huono idea palkata ammatillinen valokuvaaja.

Vaihe kaksi: Vapaa kuva

luottaa minuun; et koskaan halua olla mukana tekijänoikeuslaissa. Sellaisena on aina hyvä ajatus, että käytät omia kuvia. Seuraavassa on joitain työkaluja, joiden avulla voit mukauttaa kuviasi.

Canva - sisältää kuvakirjaston ja kuvitteiden ja vektorien kirjaston, jota voit käyttää grafiikan tekemiseen. ominaisuudet kuvankäsittelyyn.

Freepik - tämä työkalu on samankaltainen kuin hakuhakukone. Se ryömii satoja tuhansia kuvia antamaan sinulle sopivimman hakusi. Freepik on erinomainen resurssi PSD: lle, kuvituksille, kuvakkeille, vektorille ja valokuville.

Google Images - tämä resurssi on täydellinen, mutta ole varovainen tekijänoikeuksin suojatuilla kuvilla. Muokkaa tätä varten hakutuloksia valitsemalla "merkitty uudelleen käytettäväksi."

Flickr - tässä tapauksessa käytä attribuutti-lisenssiä, eikä johdannaista tai ei-kaupallista tekijänoikeusrikkomusta.

Kuvan tiedostonimien nimet

Kun olet luonut mukautetun kuvan, sitten todellinen työ alkaa. Kuvan optimointi alkaa valitsemalla oikea tiedostonimi. Miksi? No, ne lisäävät SEO ranking. Seuraavassa on parhaat kuvatiedoston nimeämiskäytännöt, joita sinun tulisi käyttää:

  • Käytä yhdysviivaa sanojen erotuksena - älä koskaan käytä alaviivaa, koska hakukoneet eivät tunnista niitä lainkaan. Googlelle ei ole eroa "image_file.jpg" ja "imagefile.jpg" välillä.
  • Ole ytimekäs ja kuvaava - anna mahdollisimman paljon yksityiskohtia.
  • Käytä aina avainsanoja luonnollisesti.

Tittelit ja vaihtoehtoinen ominaisuus

Alt-teksti tai alt-merkki viittaavat attribuutteihin, jotka tulevat kuvamerkiksi. Käytä näitä, jos haluat lisätietoja tarkemmin kuvista, jotka eivät ole mukana tiedostonimessä.

Kuvan koko

Maksimoi sivustosi nopeus pienentämällä kuvasi mahdollisimman pieneen kokoon. Adobe Photoshop, ImageOptim, JPEGmini ja PunyPNG ovat hienoja työkaluja, joita voit käyttää tähän. Älä unohda kokeilla Googlen sivu-nopeustilastoja, jotta voit tunnistaa kuvia, jotka vetävät sivusi latausnopeutta.

November 29, 2017