Back to Question Center
0

Wordfence Security Plugin - Semalt Expert kertoo kuinka voit suojata WordPress-sivustosi

1 answers:

Verkkosivustukset ovat nyt tullut todellinen uhka sähköisen kaupankäynnin sivustoille, jättäen sivuston omistajille ja markkinoijille ilman muuta vaihtoehtoa kuin päivittää verkkosivujen turvallisuutta joka kerta. Wordfence-sivustoilla toimivien markkinoijien ei kuitenkaan ole syytä huoleen Wordfence-plugin käyttöönotosta verkkokauppateollisuudessa.

Wordfence-laajennus tarjoaa reaaliaikaisen verkkosivuston suojauksen ja uskomattoman analyysikokemuksen. Tämä laajennus koostuu täydestä palomuurista ja virustorjuntapaketista, joka estää haitallisten koodien, väärennetyn liikenteen ja hakkereiden yrityksiä sivustossasi. Wordfence-plugin antaa markkinoijille ja verkkosivustojen omistajille mahdollisuuden käyttää geo-estämisominaisuuksia, aikataulutettuja skannauksia ja verkkotodennusta.

Semalt Digitaalipalvelujen johtava ammatti Julia Vashneva paljastaa tässä muutamia hyödyllisiä vinkkejä ongelman ratkaisemiseen.

Mitä sinun tarvitsee tietää Wordfence-laajennuksesta

Wordfence sisältää yksityiskohtaiset IP-osoitetiedot, sisällönhallinta ja kirjautumismenettelyt. Tämä WordPress-laajennus on sekä premium-että ilmaisia ​​versioita. Wordfence-laajennuksen premium-version avulla voit nauttia maakohtaisesta estämisestä, ilmaisesta kirjautumisesta ja skannauksesta.

Wordfence-laajennuksen asentaminen ja käyttöönotto verkkosivustollasi on helpoin tehtävä, jonka olet suorittanut kampanjassasi. Tämän plugin käyttävät sivuston omistajat voivat määrittää sähköpostiosoitteen saadakseen ilmoitukset joka kerta, kun he osuvat kohdemarkkinoille. Verkkosummojen ja robottien kohteet voivat kuitenkin nopeasti kaatua, koska suuri määrä sähköposteja ajetaan sivustoon.

Kun on kyse sisällöllisestä markkinoinnista , pitkän aikavälin strategiat ovat edullisempia kuin lyhyen aikavälin politiikka. Wordfence-plugin asettaa sivuston omistajille hyvät mahdollisuudet analysoida ja seurata, Kun olet asentanut ja asentanut Wordfence-tietoturva-lisäosan sähköisen kaupankäynnin verkkosivustolle, asiakas nauttii maan estämisominaisuudesta, jossa voi estää useita IP-osoitteita, jotka pommittavat verkkosivustoa.

Blocking botit ja web-hämähäkit käyttäen Wordfence plugin

Botojen estäminen ja web-hämähäkit voivat olla erittäin hektinen tehtävä, kun robotit pitävät IP-osoitteiden vaihtamista ja vaihtamista. Estääksesi robotit ja verkkorihottimet tekevät siitä sekä säännöllisen että tehokkaan menetelmän, jolla jäljitetään botit, kun ne muuttavat omistajuutta.

Botit voivat olla todellinen haitta sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoille. Kuten aiemmin mainitsimme, Wordfence-plugin sisältää maatulkintaominaisuuden. Ongelmat tulevat, kun yrität estää useita IP-osoitteita, jotka ovat peräisin maasta, josta haluat tehdä liiketoimintaa. Aina kun kirjaudut tiliisi, tiedot pyrkivät käyttämään verkkosivustosi tietokantaa. Harkitse Wordfence-laajennuksen estämistä verkkosivustolta peräisin olevien robottien ja sisäisen liikenteen estämiseksi.

Wordfence-laajennuksen tietoturvaominaisuudet

Koska plugin on kehitetty, se on edellyttänyt päivityksiä. Äskettäin Wordfence esitteli automaattisen päivityksen ominaisuuden, jonka avulla markkinoijat päivittäisivät ja estäisivät hyökkäyksen haavoittuvuudet. Asiantuntijoiden mukaan Wordfence-laajennuksen päivitys kestää alle 24 tuntia ulkomaille.

Wordfence on sijoittunut yhdeksi parhaimmista verkkosivujen tietoturvaominaisuuksista sisällön markkinoinnissa. Harkitse Wordfence-laajennuksen asentamista, jotta se seuraa botista ja sisäisestä toiminnasta peräisin olevaa liikennettä. Ennen kuin robotit tavoittavat verkkosivustosi, niiden on läpäistävä CloudFlare. Harkitse Wordfence- ja CloudFlare-yhdistelmän käyttöä estämään botit, haitalliset koodit ja sisäinen liikenne vaikuttamaan sähköisen kaupankäynnin verkkosivustoon Source .

November 29, 2017