Back to Question Center
0

Vihjeitä kuvan optimoinnista semalta

1 answers:

Elämme visuaalisessa maailmassa, ja kuvan optimoinnin merkitystä ei voida sivuuttaa. Korkealaatuiset kuvat tekevät verkkosivustostasi houkuttelevammaksi ja ajaa paljon orgaanista liikennettä. Ilman asianmukaista sisältöä ja kuvan optimointia, et ehkä koskaan saa haluttuja tuloksia - ray ban oculos de sol preo. Kuvan optimointi on edullista monilla tavoilla, esimerkiksi se tarjoaa paremman käyttökokemuksen, nopeuttaa sivusi latausaikaa ja tarjoaa parempia sijoitusvaihtoehtoja. Visuaalinen hakutekniikka on tuottanut huomattavia harppauksia viime kuukausina, ja hakukoneet eivät pysty tunnistamaan kuvien sisältöä. Joten ne riippuvat kuviesi tekstistä, jotta he ymmärtävät, mitä kuvat ovat ja miten ne liittyvät aiheisiin tai artikkeleihin. Tässä ovat tärkeät optimointivihjeet ylläpitäjille ja bloggaajille, joita Max Bell Semalt on onnistunut.

Kuvat eivät voi auttaa SEO:

Jos haluat, että kuvat ponnahduttavat verkkosivustolla, sinulla on oltava täysi pääsy kuvakkeisiin. Mutta kuvat eivät voi auttaa SEO, koska sinun pitäisi jatkaa sivuilla ja off-sivu SEO erikseen. Paljon sivustoja on täynnä samoja kuvien kuvia, joten sinun pitäisi ajatella ainutlaatuisia ja houkuttelevia kuvia, joita ei ole koskaan käytetty. Vaikka kuvat ovat optimoidut, niillä on samat vaikutukset tai SEO-edut kuin alkuperäisillä kuvilla.

Käytä laadukkaita kuvia:

On tärkeää käyttää ainutlaatuisia ja laadukkaita valokuvia kaikissa artikkeleissasi. Mitä innovatiivisempia kuvia käytät, sitä paremmat kertoimet ovat sijoittajia hakukoneissa..Alkuperäisillä kuvilla tarkoitetaan tekijänoikeuksettomia valokuvia. Jos sinulla ei ole pääsyä Shutterstock- tai Getty Images-tiedostoihin, voit ottaa omat valokuvasi kameran avulla. Anna kävijöille runsaasti tietoa brändistäsi, ja se on mahdollista vain visuaalisesti vaikuttavilla videoilla ja valokuvilla.

Anna asiakkaille vilaus yrityksestäsi tai tarjoa korkealaatuista tuotekuvaa, jonka kävijät voivat vastata.

Monet käyttäjät eivät ota valokuvaa huomioon. Korkealaatuiset alkuperäiset kuvat antavat sinulle mahdollisuuden erottua hakutuloksissa, näyttää brändin persoonallisuuden ja houkutella lisää ihmisiä sivustoosi.

Varo tekijänoikeuksia:

Valitsemasi kuvan riippumatta sinun on varmistettava, että kuvat ovat vapaita, eikä tekijänoikeusrikkomuksia ole. Jos sinulla on pääsy Shutterstock-, Getty Images-, DepositFiles- tai muihin vastaaviin alustoihin, voit käyttää niin monta valokuvaa kuin haluat ilman huolestuneita tekijänoikeusrikkomuksesta. Mutta jos sinulla ei ole lisenssejä heidän kuviensa käyttämiseen, sinun on kohdattava kallis oikeusjuttu. DMCA: n (Digital Millennium Copyright Act) nojalla käyttäjät eivät voi käyttää jonkun sisältöä ja kuvia, koska se saattaa rikkoa tekijänoikeuskysymyksiä.

JPEG on paras:

On olemassa erilaisia ​​kuvamuotoja, mutta JPEG on paras ja laajalti käytetty kuvamuoto. Se tarjoaa paljon vaihtoehtoja kuvien laadun säilyttämiseen, kun niitä muokataan tai pakataan. Voit pelata väreillä, kuvioilla ja varjoilla varmistaaksesi, että lopullinen kuva vastaa sivustosi ulkoasua ja sisältöä. On totta, että JPEG-kuvia on helppo pakata ja niitä voidaan käyttää sekä pienissä että suurikokoisissa.

Päällystäminen:

Kun kyseessä on SEO, on tärkeää nimetä kuvat. Luo lyhyt, mutta kattava nimesi kuville ja varmista, että pääsalasana lisätään kyseisiin nimiin. Google, Yahoo ja Bing indeksoivat sisältösi ja kuvat helposti, jos avainsanoja ja lauseita käytetään oikein.

November 29, 2017