Back to Question Center
0

Semaltin osuudet Ohjeet Google Analyticsin roskapostin estämiseen ja poistamiseen

1 answers:

Analytics-roskasisältö ei ole uusi ongelma, mutta viime aikoina se on tullut paljon vaarallisemmaksi kuin koskaan. Täällä johtava asiantuntija Semalt , Lisa Mitchell, aikoo selittää joitakin tapoja estää ja poistaa Google Analytics roskapostia. Saat myös käsityksen siitä, miten ne vaikuttavat sivustoihisi.

Ensimmäinen asia, jonka sinun tarvitsee tietää, on, että analyysisumma tulee eri muotoihin: haamukuvaus ja bot-roskaposti. Molemmat näistä muodoista vaikuttavat suuresti Google Analyticssi. Niinpä tapa käsitellä niitä pitäisi olla erilainen, ja sinun pitäisi keskittyä niiden poistamiseen kokonaisuutena.

Mikä on Bot Spam?

Bot-liikenne tai bot-roskaposti on yleisempää ja vaarallista kuin koskaan odottaa. Viime kuukausina se on saastuttanut yli kaksi miljardia verkkosivustoa huonolaatuisen liikenteen vuoksi. Kaikki botit eivät kuitenkaan ole vaarallisia tai huonoja. Google, Bing ja muut suuret hakukoneet riippuvat hakupereistä, kun indeksoidaan verkkosivustojen sisältöä. Kaupalliset indeksoijat, kuten SEMrush, Pinterest, syöttöhävittäjät, kuten FeedBurner, Twitter, sekä robotit, kuten WordPress, Uptime Robot, ovat kaikki hyviä. Mutta sinun pitäisi tehdä parhaansa päästäkseen eroon roskapostirobotteista, jotka yleensä pilata sivustosi suuressa määrin.

Spam-robotit tai indeksointirobotit ovat ohjelmia, jotka on suunniteltu erilaisten tehtävien automatisoimiseen, kuten sisältöjen ja tietojen varastamiseen, palvelimen jakamiseen, kommenttien lähettämiseen, phishing-hyökkäyksiin ja DDoS-hyökkäyksiin. eri lajeja, kuten hakkerointityökaluja, harjoittajia, roskapostittajia ja kaavinta käyttäjiä, jotka käyttävät vääriä identiteettejä ohittamalla tietoturvatoimenpiteitään DDoS-hyökkäyksien käyttämiseen Toinen tyyppi on hakkerointityökalu, jota käytetään jakamiseen eri haittaohjelmia ja viruksia.Kaksi vuotta sitten Google väitti, että 200 prosenttia verkkosivustoja hakkeroitiin tämän ongelman takia.Raajakauppiaita käytetään laajalti web-sisällön ja datan varastami- sessa, useimmissa tapauksissa varastetut artikkelit julkaistaan ​​uudelleen muilla toimialueilla ja foorumeilla. Botojen käyttö mainosmateriaalin levittämiseen phishing-linkkien ja kommenttien muodossa.

Botit ja roskapostit voivat estää ja poistaa eri tavoin. Osa niistä on käsitelty jäljempänä.

Automaattinen Bot / Spider-suodatusominaisuus

Google esitteli tämän ominaisuuden pari kuukautta sitten. Sen avulla voit tarkistaa ja estää tuntemattomista IP-osoitteista tulevan liikenteen. Voit helposti päästä eroon tämän tyyppisistä hämähäkit ja botit. Voit luoda suodattimia IAB / ABC International Spiders & Botit -luetteloihin. Automaattisuodattimet ovat tehokkain puolustus bot-roskapostia vastaan, sillä useat sivustot ovat jo hyötyneet siitä. Se on helppo toteuttaa ja antaa sinulle erinomaisia ​​tuloksia.

Block robotteja käyttäen. Htaccess

Toinen tapa on estää botit käyttämällä .htaccess-tiedostoja. Tämä automaattinen suodatinominaisuus auttaa poistamaan robotit käymään Google Analyticsissa. Se estää saapuvien robotien saapumisen, mutta se ei voi olla pysyvä ratkaisu verkkosivustollesi. Jos sinulla on sekaannuksia tai kysymyksiä tässä esitetyistä ratkaisuista, voit ottaa yhteyttä meihin alla olevan kommentin alla Source .

November 29, 2017