Back to Question Center
0

Semalt: Viimeisimmät tekniikat säästävät miljoonia elämää

1 answers:

Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, kertoo mahtavaa tarinaa siitä, kuinka UNICEF auttoi nuoria käyttämään U-raportissa nykyaikaista SMS-alustaa.

Ihmiset pitävät usein UNICEFin vastuullisena lasten tarpeita, koska tämä järjestö on säästänyt lukemattomia nuoria. Erityisesti se jatkaa itsensä nopealla reagoinnilla Hurricane Irmaan. U-raportin, kuvan optimoinnin sisältävän SMS-alustan kanssa, he antoivat tietoja ja turvallisuusohjeita tehokkaasti mahdollisille uhreille. Vaikka se on vain yksinkertainen tarina, ja se on melko hieno - best covert surveillance cameras.

Välitöntä menettelyä koskeva pyyntö

Syyskuun 2. päivänä UNICEFin Latinalaisen Amerikan ja Karibian alueen toimistot pitivät yhteyttä UNICEFin maailmanlaajuisen innovaatiokeskuksen asiantuntijoihin. Syynä tähän oli käynnistää U-raportti Karibialla ja edistää sitä Facebookin kautta vastauksena hirmumyrsky Irman kehityssuunnitelmaan.

Kätevä viestintätapa

Uusi U-raportissa käytettävä viestintäalusta käyttää tekstiviestitekniikkaa tai tekstintekniikkaa, joka on varustettu kuvan optimoinnilla, jotta nuorille saadaan tärkeitä elämää säästäviä tietoja kätevästi keräämiseen ja levittämiseen. Lisäksi hakemus toimii niiden keskiarvona, jotta ne voivat ilmaista ongelmansa ja pyytää apua. Näin ollen U-raportti todella on vallankumouksellinen innovaatio ihmisten hyvinvoinnin kannalta..

U-raporttia käytettiin aiemmin estämään kuolettavan Ebola-viruksen levinneisyys Liberiassa vuonna 2014. Hakemuksen avulla UNICEF ja siihen liittyvät instituutiot voivat lähettää kyselyjä ihmisten kokemien ja jakamien ongelmien tunnistamiseksi saatavilla olevat hengenpelastustiedot ja ohjeet.

Yksin tietolähde

Niistä maista, jotka kohtaavat hirmumyrsky Irmaa, 10,5 miljoonasta lapsesta, noin puolet ilmoitti, että U-raportti oli ainoa käytettävissä oleva tiedotus- ja turvallisuusohje. Vaikka myrsky kulkee, UNICEF hyödyntää edelleen aluetta, joka kerää tietoa avun tarpeessa olevien nuorten paikoista. Tämän jälkeen UNICEF voi aloittaa vastaamien hoitamisen tarvetta.

Saapuvat tarvikkeet Kööpenhaminasta

Kööpenhaminassa sijaitsevan UNICEFin tarvikeosaston vastauksena köyhään alkaa toimia. Maailman suurimmalla varastolla he pystyvät tarjoamaan humanitaarista apua uhreille. Nyt ne ovat alkaneet toimittaa pakkausta ja lastausta lentokoneisiin.

Hope ei koskaan katoa

UNICEF: n SMS-alustallaan U-raportilla onnistui reagoimaan nopeasti tulevalle katastrofille myöntämällä nuorille viestinnän ja tietolähteen. U-raportin ansiosta tekstintekniikka ja kuvan optimointi turvaohjeet levittäytyivät nopeasti kymmentä ja puoli miljoonaa nuorta, jotka joutuivat kohtaamaan hurrikaani, säästäen lukemattomia ihmishenkiä. Nyt UNICEF lähettää elintarvikkeita ja muita avustustarvikkeita uhreille. Kaiken kaikkiaan toivo ei kuole, kunhan ihmiset pysyvät aktiivisina muiden auttamisessa.

November 29, 2017