Back to Question Center
0

Semalt Vihjeitä Kuinka käyttää piirroksia, Alt tekstiä ja kuvauksia tehdä Online Business sujuvan

1 answers:

Web-julkaisujen suhteen kuvien merkitystä ei voi unohtaa. Verkkokampanjan käynnistäminen, ylimääräinen minuutti aikaa voi tuoda sinulle todellisia kävijöitä ja tarttua lukijoiden huomion kokonaan. Houkuttelevien kuvien lisääminen sisältöösi on olennainen osa käyttäjän sitoutumisen ja kokemusten lisäämistä. WordPress antaa verkkokustantajille mahdollisuuden sisällyttää houkuttelevia kuvia sisältöönsä - how to make replica passports. Myös sisällönkuvaustietojen, kuvatekstien ja kuvien käyttäminen tarpeeksi yleisöön on äärimmäisen tärkeää web-julkaisujen kannalta. Täällä Jason Adler, Semalt Asiakasmenestyspäällikkö tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella seuraavia WordPress-ominaisuuksia:

Kuvateksti

Web-julkaisujen yhteydessä kuvatekstit näkyvät enimmäkseen kuvan alapuolella. Kuvailun sijoittaminen riippuu kuitenkin julkaisijan käyttämästä teemasta. Jokainen luotu viesti sisältää erityiset kuvatekstit, jotka poikkeavat toisistaan. WordPress-sovelluksessa tekstityksiä lisätään lyhytkoodien avulla. Kuvatekstien siirtäminen visuaalisessa editorissa on hieman hektistä. Voit siirtää kuvatekstejä, jotka sinun tulee tehdä upotuskoodista. Tekstitysten merkitystä ei voida sivuuttaa, kun kyse on verkkojulkaisemisesta. Huomaa, että voit käyttää HTML-linkkejä WordPress-kuvateksteissasi, jotka ovat myös äärimmäisen tärkeitä.

Osasto

Otsikolla on keskeinen rooli sisällön markkinointi . Galleria-tiedostojen käyttäminen Voit lisätä kuvien otsikkomääritteitä kuvatiedostojen lisäasetuksiin .

Alt teksti

Alt-teksti on toinen liitetiedosto, jota Web-julkaisijat käyttävät eniten. Alt-ominaisuutta ei pidä käyttää liian vähän, kun kyseessä on sisällön markkinointi. Alt Text on liitetiedosto, joka näkyy, kun kuva ei avaudu. Tässä on sääntöjä, jotka ohjaavat Alt Textin käyttöä WordPressissä. Jos kuva liitetään koristustarkoituksiin, kuvan alitunniste voidaan jättää tyhjäksi. Jos kuva liitetään kommunikointitarkoituksiin, Alt-tekstin on kuvattava täysin julkaisijan lähettämä sisältö.

Jos linkissä on kuva, Alt-attribuutin pitäisi kuvata linkki Description as a publisher; kuvaus on ominaisuus, jota sinun ei pitäisi koskaan jättää käyttämättä. Jos joku potentiaalisista kävijöistä napsauttaa liitetiedostussivua, kävijän tulee nähdä sinun pitkä kuvaus ja teema. Julkaisijat voivat käyttää HTML-muotoa ja suunnitella niiden viestit helppoa navigointia varten. Metatietojen vaikutukset web-julkaisuun Alt-ominaisuudet, kuvatekstit, kuvaukset ja otsikot ovat ominaisuuksia, joita Web-julkaisijat käyttävät eniten. Metatiedot parantavat online-kampanjasi näkyvyyttä, lisäävät kokemustasi ja lisäävät sitoutumista. Esimerkiksi WordPress-kuvan lisääminen Googlessa voi saada sinut rankasti algoritmeihin. Sen sijaan paikalliset kävijät voivat tavoittaa yrityksesi tehokkaasti. Ymmärrys liitetiedon yksityiskohdista ja siitä, miten WordPress käyttää metatietoja ja kuvatekstejä, on välttämätön edellytys. Liitetiedostoja ei myöskään oteta huomioon ja niitä käytetään web-julkaisujen yhteydessä. Määritä alt-attribuutit, metatiedot, kuvatekstit ja kuvaukset oikein kuvakampanjallesi käyttäjien kokemusten ja sitoutumisen lisäämiseksi

November 29, 2017