Back to Question Center
0

Semalt vastaukset Miksi avainsanat täytteet johtaa panda rangaistukset

1 answers:

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager kertoo, miten vältät rangaistuksen Googlelta ja saavat lopulta huippupisteet SERP: ssä.

Sivustoni rangaistiin elokuussa 2013 tietojen päivityksessä. Tuolloin Hummingbird-päivitykset julkaistiin, ja muutama muu sivusto rangaistiinkin - dicker baumwollstoff. Sittemmin en ole voinut saada sijoitusta uudelleen Google-haussa. Minua rangaistiin sitten marraskuussa 2013, mutta minulla ei ollut roskapostiviestintää. En ole koskaan tehnyt linkkiä rakentamiseen ja keskity aina laatutuotteiden kirjoittamiseen.

Aluksi en voinut ymmärtää, miksi sivustoni rangaistaan. Myöhemmin sain tietää, että Googlessa näkyy puolet sivuston sivuista sen hakukoneen algoritmien käytön aikana. Minulla on ollut paljon avainsanoja, ja on mahdollista, että avainsanan täyttäminen johti Googleen rankaisemaan verkkosivustoani.

On nyt osoitettu, että liiallinen avainsanojen täyttö johtaa Panda-rangaistuksiin, mutta ensisijainen asia, joka sinun kannattaa muistaa, on yhden avainsanan tai lauseen täyttäminen, joka ei vaikuta sivustoosi. Sen sijaan useiden avainsanojen ja lauseiden täyttö on haitallista verkkosivuillesi..Kun kirjoitat tietyn aiheen, voit käyttää useita avainsanoja ja lauseita, koska se sopii verkkosivustollesi. Myöskään ehtojen liiallinen käyttö ei ole hyvä verkkosivustollesi, kun puhutaan tietystä liiketoiminnasta tai tuotteesta. Jos toistat virheen ja tavaraa avainsanoja kaikissa artikkeleissasi, ratsastat tiikeriä!

Googlella on paljon ongelmia koko sivuston kanssa. Kun se tarkastelee verkkosivustoasi ja havaitsee, että eri sanoja on käytetty sattumanvaraisesti, se ei välttämättä anna sinulle hyvää sijoitusta. Avainsanan täyttämisen rangaistukset määrätään verkkosivustollesi. Yksi parhaista tavoista välttää tämä ongelma on tarkastella avainsanojen tiheyttä Webmaster Tool -työkalun Google-indeksivaihtoehdossa. Se antaa sinulle käsityksen siitä, mitä termejä käytetään liikaa ja miten niitä vältetään.

Jos esimerkiksi käytät sanaa "liike" kaikilla sivuillasi, sinun ei pidä unohtaa, että monet sivustot ovat käyttäneet tätä sanaa niiden sisällössä. Näin ollen Google harkitsee, että yrität huijata hakukoneita ja määrätä rangaistuksia verkkosivuillesi.

Voit käsitellä ja tarkistaa täytettyä sisältöä testaamalla URL-osoitteen SEOBookin avainsanatiheysanalysaattorilla. Vaihtoehtoisesti sinun pitäisi löytää tietyn avainsanan ylä- ja parhaat URL-osoitteet käyttämällä laajennusta.

Minusta tuntuu, että tiheys, joka on vähintään 3%, voi aiheuttaa ongelmia sinulle, koska Google harkitsee, että täytät avainsanoja ja lauseita. Sen sijaan sinun pitäisi pitää avainsanan tiheys 1%: sta 2,5%: iin. Se on kunnossa SEO-tarkoituksiin ja se ei määrää rangaistuksia verkkosivuillesi.

Jokaisesta artikkelista, jonka kirjoitat ja julkaisitte, avainsanan tiheyden pitäisi olla noin 2,2 prosenttia yhdelle termille. Kokonaisuudessaan verkkosivustosi on otettava käyttäjille käyttöön informatiivinen ja hyvin kirjoitettu sisältö. Se on hyvä, jos lukijoille annetaan hyödyllisiä juttuja lukea. Tämä lopulta parantaa käyttökokemusta, jolloin voit nauttia enemmän liikennettä, enemmän osakkeita, paljon kommentteja ja parempia sijoituksia.

November 29, 2017