Back to Question Center
0

Semalt varoittaa avainsanan täyttövaarasta

1 answers:

hakukoneet kritisoivat avainsanan täyttämistä, eikä se ole käytännössä valkoinen hattu SEO. Oli aikoja, jolloin avainsanan täyttö toimi hyvin verkkosivujen määrittelemiseksi internetissä. Näinä päivinä hakukoneet, erityisesti Google, voisivat nopeasti manipuloida sivun sijoitusta avainsanan täyttämisellä. Sivustot sijoittui suuressa määrin sen mukaan, kuinka monta avainsanaa heillä oli. Vaikka avainsanat eivät olisikaan sidoksissa verkkosivujen kapealle alueelle, se onnistui silti menestyksekkäästi, kun Google paransi yleistä sijoitustaan. Tuolloin voit helposti piilottaa rikkovan ja typerät avainsanat sopivien värien tai valkoisen taustan sisällä. Luonnollisesti se johti kauhistunutta käyttäjäkokemusta, sillä useimmat ihmiset eivät etsineet sivustoja, jotka avautuivat ennen niiden avaamista. Google ja muut hakukoneet alkoivat sitten suodattaa verkkosivustolle asetetut avainsanat, koska kaikilla näistä sivustoista puuttui informatiivinen ja mielekäs sisältö.

Avainsanan täyttämisen ja yli-optimoinnin seuraukset:

Julia Vashneva, Semalt Digitaalitoimisto varoittaa, että avainsanan täyttöä pidetään nyt mustana hattuna SEO-taktiikkana ja se on ehdottomasti kielletty. Haluan tässä kertoa teille, että sillä on vain muutamia etuja ja sivustosi ei voi nauttia menestyksestä pitkällä Aikaisemmin tai myöhemmin Google rangaistaan ​​verkkosivustossasi, jos se tarttuu avainsanojen täyttöön. On olemassa mahdollisuuksia, että sivusi vähennetään rankingissa tai poistetaan kokonaan.

Matt Cutts, Google-asiantuntija, varoitti kaikkia ylläpitäjiä ja bloggaajia siitä, että musta hattu käytti SEO-käytäntöjä erityisesti avainsanan täyttämiseen ja ylioptimointiin muutama kuukausi sitten. Yhtiö pyrkii olemaan tärkeä rooli kaikkien verkkosivustojen poistamisessa ja rankaisemisessa, jotka tavallisesti haittaavat avainsanoja. Googlen, Bingin ja Yahoo!:n ylivoimainen optimointi on kiellettyä

Google pyrkii tekemään Google Botistä entistä älykkäämpiä ja yritys on vastoin yli optimointia ja avainsanan täyttämistä. Siksi sinun ei pitäisi käyttää useita avainsanoja yhdellä sivulla, koska hakukonejoutaja kieltää sivustosi koko eliniän ajan. Toisin sanoen voimme sanoa, että Google ei aio suosia avainsanojen täyttämistä mihinkään hintaan, ja se on vaarallinen peli. Se ei välttämättä johda sinua minnekään, ja yrityksesi tuhotaan.

Google ja muut hakukoneet eivät pidä mustasta hatusta SEO-strategioista, varsinkin avainsanan täyttämisestä, ja haluavat, että verkkovastaavat eivät voita heidän algoritmejaan tällaisten tyhmien tekniikoiden avulla. Lisää avainsanat turvallisesti artikkeleihisi ja avainsanan tiheys on 2-5 prosenttia. Sen sijaan, että käyttäisit samoja avainsanoja paljon aikaa, käytä sekä lyhyitä hännän että pitkän hännän avainsanoja ja -ilmauksia artikkeleiden kautta, jotta heidät saisivat vaikuttavamman ja ammattimaisemman ilmeen. WordStream tarjoaa asiakkailleen paljon SEO-työkalurivejä, jotka auttavat sinua luomaan lyhyitä hännän ja pitkän hännän avainsanoja ja muunnelmia ja pitämään kirjaa siitä, kuinka monta avainsanaa olet käyttänyt haluttuun tiheyden tasoon. Toinen ajatus on toteuttaa synonyymit ja hakukoneet eivät mustalla listalla verkkosivuilla Source .

November 29, 2017