Back to Question Center
0

Semalt varoittaa 8 vaarallista Black Hat SEO tekniikoita

1 answers:

SEO-tekniikoiden on noudatettava hakukoneiden luomia sääntöjä. Kuitenkin on olemassa henkilöitä (roskapostittajia), jotka haluavat leikata kulmia tuomaan orgaanisen liikenteen sivustoihinsa. He tekevät niin rikkomalla hakukoneiden asettamia sääntöjä, jotka tunnetaan yleisesti mustahattuina.

Michael Brown, huippuammattilainen Semalt , määrittelee muutamia niistä, jotta voit pysyä turvassa:

1. Maksulliset linkit

Käyttäjät saavat ostaa linkkejä, jotka perustuvat tietoihin, kuten sen luokitteluun ja saamaansa liikenteeseen, niin että he saavat myös korkeat rankingit. On melko helppoa toteuttaa, sillä linkin sisällön laatu ei tarvitse käsitellä sen jälkeen, kun ne ovat tapahtuman kautta. Myös koska Google-hakukoneet, kuten Google, käyttävät voimakkaasti ankkurointitekstejä sijoituskohteisiin, asiakkaat voivat halutessaan ostaa haluamansa.

2. Roskapostin kommentit

Heidän tarkoitus on luoda ilmainen käänteinen linkki roskapostittajan sivustoon ja tarjota mitään SEO etuja. Avaamattomat blogit, joilla ei ole laadunvalvontaa, ovat helppoja kohteita roskapostin kommentteihin. Se jättää kielteisen vaikutelman sivustolla vieraileville ihmisille, mikä heikentää heidän kokemustaan. He eivät voi jättää arvokkaita kommentteja, koska blogi näyttää olevan epäammattimaista tai laiminlyöty.

3. Duplicate Content

Se on "kopioi ja liitä" -tekniikka, jota käytetään samanlaisen näköisen sisällön leviämiseen useilla eri aloilla. Hakukoneet mieluummin ainutlaatuinen sisältö ja päällekkäisyys vain vahingoittaa sivuston mahdollisuuksia sijoittaa korkealle. Käyttäjät eivät odota löytävänsä samanlaista sisältöä useilla Google-listalle kuuluvilla linkillä..Se vähentää niiden kokemusta, minkä vuoksi se luokittelee musta hattu. Kopiointi voi tapahtua myös yhdellä toimialueella. Useimmiten se johtuu yleensä tiedon puutteesta. Canonical-tunnisteet auttavat tunnistamaan julkaisun alkuperäisen version, jolloin muut kopiot ovat näkymättömiä Googlen indeksointirobulle.

4. Artikkeli Spinning

Se on kaksoiskappaleen muoto, jossa markkinoijat tekevät asiakirjan muutoksia, jotta se näyttäisi olevan uusi tai ainutlaatuinen ohitus plagiointityökaluilla. Se on suosittu, vaikka se sopii plagioituun sisältöön.

5. Peittämistä

Peittäminen on taktiikka, jolla toimitetaan sisältöä tai URL-osoitteita käyttäjälle, joka on täysin erilainen kuin hakukoneiden hämähäkit indeksoidaan. Se houkuttelee hakukoneen luokittelemaan sen korkealle SERP: ssä ja toimittaessaan merkityksettömiä tietoja vierailijoille.

6. Ovien sivut

Nämä ovat avainsanojen optimoidut aloitussivut , jotka ohjaavat käyttäjiä valituista tuloksista toiseen kohteeseen, johon liittyy muita tietoja. He keskittyvät korkeisiin sijoituksiin tiettyihin kyselyihin.

7. Avainsana täytteet

Web-sivuston omistajat jakavat sisältöä useimpiin korkean tason avainsanoihin, jotta heidän mahdollisuutensa näkyä SERP: llä kasvattaisi mahdollisimman paljon orgaanista liikennettä. Kuitenkin täyttö avainsanat tekevät viesteistä näyttävät luonnottomia eikä käyttäjäystävällisiä.

8. Näkymätön teksti

Menetelmä asettaa joukon avainsanoja valkoisella taustalla, mikä tekee vierailijoista näkymättömiksi. Ainoastaan ​​hakukoneet löytävät, indeksoivat ja indeksoivat ne.

Seuraukset

Ihmiset, jotka käyttävät mustan hattutekniikan tekniikoita, eivät ota huomioon heille aiheutuvaa suurta riskiä, ​​koska heitä löydetään joka tapauksessa. Se johtaa seuraamuksiin, tai pahimmassa tapauksessa hakukoneet estävät sivuston olemasta koskaan näkyvissä SERP: ssä Source .

November 29, 2017