Back to Question Center
0

Semalt Tietoa avainsanoista täyttö- ja piilotetusta tekstistä

1 answers:

Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager toteaa, että avainsanojen täyttö ja piilotettu teksti ovat kaksi pääongelmia, jotka voivat vaikuttaa rankingihinsä ja Google varoittaa ylläpitäjille välttää tällaisia ​​asioita. Kun kyse on piilotetusta tekstistä ja avainsanan täyttämisestä, useimmat ihmiset ajattelevat viisikymmentä riviä pitkiä tekstiä valkoisella taustalla verkkosivujen alatunnisteessa. Se merkitsee tekstin sijoittamista verkkosivuille hakukoneelle vain käyttäjille.

Se oli yleinen käytäntö monta vuotta sitten, vaikka suuntausta on muutettu ja siitä lähtien on tullut paljon uusia asioita - buy back links. Nyt meille kerrotaan kaikesta siitä, miten piilottaa sivun teksti, miten se sijoitetaan muiden elementtien alle ja miten se julkaistaan ​​antamatta Googlelle mitään.

Avainsanahaku on kyse avainsanoista ja lauseista sattumanvaraisesti sisällöltään. Useimmiten ei ole mitään järkeä, ja sen tarkoituksena on parantaa sivuston sijoitusta hakukoneiden tuloksiin. Jos uskot, että avainsanan täyttäminen auttaa sinua millään tavalla, teet suuren virheen.

Google Distinguished Engineer Matt Cutts toteaa, että JavaScriptin kaltaisten asioiden käyttäminen verkkosivustolla on hyvä, mutta avainsanan täyttämistä ei voida hyväksyä minkäänlaisin kustannuksin. Matt on tuonut esille, että kehruu ei voi johtaa sinut minnekään. Ne henkilöt, jotka julkaisevat päällekkäisiä tai heikkolaatuisia sisältöjä, on tarkasteltava asenteitaan omilla sivustoillaan ja sijoitettava vain tuoreita, asiaankuuluvia artikkeleita. Jos he eivät läpäise avainsanan roskapostitestejä, heitä todennäköisesti rangaistaan.

On turvallista sanoa, että useimmat avainsanan täyttöesimerkit ovat ilmeisiä ja selkeitä. On hyvä sijoittaa avainsanat ja saada ne mukaan sisältöön, mutta avainsanan täyttöä ja liikakäyttöä ei koskaan sallita. Jos haluat saada huippupisteitä SERP: ssä, sinun tulisi keskittyä laatuun eikä määrälliseen määrään. Älä tee sisältöä näyttävältä ja luonnottomalta, jossa on paljon avainsanoja.

Miksi tämä on vakava ongelma sivustollesi? Jos tämä kysymys koskee mieltäsi, haluan kertoa teille, että kun ihmiset hakevat tiettyjä avainsanoja ja päätyvät verkkosivustoosi, he haluavat tietää lisää näistä avainsanoista ja lauseista. Ja jos olet tarjonnut heille laadukasta sisältöä, sinulla ei ole mahdollisuutta sinun ja sivustosi selviytyä pitkään. Piilotettu teksti ja avainsanan täyttö takaavat huonon käyttökokemuksen, mikä vahingoittaa sivustosi maineasi kokonaisuudessaan.

Jos Google varoittaa avainsanan täyttämisestä tai epäselvästä tekstistä, yritä poistaa ne mahdollisimman pian varmistaen, että sivustosi uskottavuus ja laatu säilytetään. Jos et ole varma siitä, kuinka poistat sisällöltään niin monta avainsanaa, suosittelemme, että kuuntelet SEO-asiantuntijaa tai yrität korvata vanhan sisällön uusilla ja parannetuilla artikkeleilla.

Google ilmoittaa aina, että meidän on dokumentoitava puhdistusprosessimme ja tallennettava tietojemme varmuuskopiot. Tämä säästää aikaa, ja voit helposti korjata piilotetun tekstin ja avainsanan täytön.

November 29, 2017