Back to Question Center
0

Semalt: Ten temppuja parantamaan online-läsnäoloa

1 answers:

Yksi tapa varmistaa yrityksen menestys on olla online-läsnäolo, sillä yli 85% tuotteiden ja palveluiden hauista tapahtuu verkossa. Ivan Konovalov Semalt Customer Success Manager esittelee seuraavan tarkistuslistan menestyksekkääseen läsnäoloon.

1. Personas

Ymmärrä ensin kampanjasi kohdekohta. Se tarkoittaa, että sinun on laitettava ihmisen ominaisuuksia digitaaliseen markkinointiin kuvaukseen tai tavoitteeseen. Se auttaisi ryhmittelemään eri henkilöitä käyttämällä samankaltaisia ​​ominaisuuksia, kuten motivaattoreita, kipupisteitä, toiveita, persoonallisuuksia, tavoitteita tai tapoja. Ne luovat vähemmän markkinatavoitteita, mikä tekee digitaalisesta markkinoinnista varsin helpoksi, halvempaa ja tehokkaampaa.

2. Asiakashyödykkeiden kartoitus.

Markkinoijat käyttävät asiakkaiden matkan kartoitusta auttaakseen heitä ymmärtämään yrityksen kuluttajan näkökulmasta ja yrityksen kanssa tekemistä vuorovaikutuksista. Tällaisella lähestymistavalla on helppo tunnistaa, mitä asiakkaan tarpeet ovat jokaisen vuorovaikutuksen aikana, miten niitä parannetaan ja mikäli palvelutarjontaa on parannettava.

3. Strateginen sisältö

On välttämätöntä, että kaikki verkkosivustosisällöt ovat erittäin kiinnostuneita ja toimitetaan ajoissa asiakkaiden houkuttelemiseksi. Markkinoijat eivät saa mainostaa käyttäjiä tekemästä sellaisten tuotteiden ostamista, joita he eivät ehkä tiedä. Ensinnäkin anna heille tietoja tuotteista tai palveluista ja käytä kalenteria jakamaan sisältöä johdonmukaisesti.

4. Päivitä sisältö

Asiakkaat haluavat olla innoissaan, ja siksi he käyvät sivustossasi. Jos sisältö on sama aina kun he käyvät, he tulevat kyllästymään vierailusta, mikä johtaa liikenteen vähenemiseen, mikä ei ole hyvä asia. Sisällön päivitysten on vastattava kohdeyleisön tarpeita ja asetuksia. Joka kuuden tai kahdentoista kuukauden ajan kuitenkin päivitä verkkosivujen suunnittelu , jotta se pysyy ajan tasalla nykyisten suuntausten kanssa.

5. Käyttäjäkokemus

Käyttäjäkokemus keskittyy pääasiassa siihen, miten ihmiset ovat vuorovaikutuksessa digitaalisen tuotteen kanssa. Yrityksen omistajalla voi olla sivusto, joka näyttää erittäin hyvältä, mutta ei tiedä, miten se toimii. kannattavuus Ensinnäkin hyvän käyttäjäkokemuksen luominen edellyttää yleisön ymmärrystä Analytics voi antaa tietoja eniten vierailuista sivuista ja siitä, miten käyttäjät liikkuvat sivuston kautta

6. SEO

On erittäin tärkeää, että hakukone sijoittuu hyvin yritykselle, sillä yli 80 prosenttia modernista ostajista käyttää hakukoneita etsimään tuotteitaan. SEO (Search Engine Optimization) auttaa suoraan asiakkaita liiketoiminnan kesken muiden alalla. Voidaan käyttää PPC-tekniikkaa, mutta SEO-hakutulokset ovat 8,5 kertaa tehokkaampia.

7. Sosiaalinen media

Sosiaalisen median integrointi digitaaliseen markkinointiin voi olla merkittäviä etuja, kuten tuotemerkin tunnistaminen, uskollisuus, tulosprosentit ja asiakastilanteiden parantaminen. Älä kuitenkaan luo vain vanhaa tiliä. Varmista, että viestit ovat lyhyitä, jotta ne ovat jakamattomia ja että avainsanasi lisäävät niiden näkyvyyttä. Hyödynnä laadukkaita valokuvia esittelemällä tuotemerkkiä ja säännöllisesti kokeilla uusia, jotta näet, mitkä asiakkaat vastaavat eniten. Tietoihin ja videoihin liittyvä sisältö on myös informatiivinen ja helppo ymmärtää. Lisäksi se on loistava sisältö jakamiseen.

8. Kommunikoi yleisön kanssa

Monet ihmiset suuntautuvat sosiaalisiin palveluihin. Suurin osa näistä tarpeista ja kysymyksistä päätyy huomiotta. Tee tilaisuus vastata kuluttajien huomautuksiin ja palautteeseen ja kertoa heille, että kuuntelet. Tästä syystä toiset haluavat jakaa kokemuksiaan tarjotun tuotteen tai palveluiden kanssa. Kiitoksia aina kaikille, jotka jakavat viestin sivustolle tai ne, jotka kommentoivat viestiä jatkaakseen keskustelua.

9. Sosiaalinen mainonta

Sosiaalisen mediakampanjan onnistuneen tavoitteen pitäisi olla tavoite, käytä sosiaalisen median viestit beta-testiin maksullisille sosiaalisille mainoksille, varmista mainosten pyöriminen kolmen tai viiden päivän välein ja varmista, että se on mobiilioptimoitu.

10. Mobile Friendly

Mobiililaitteista yli 65 prosenttia digitaalisen median käytöstä tapahtuu. Siksi on välttämätöntä kaapata nämä markkinat lisäarvoa sivustolle. Varmista, että sivustossasi on reagoiva muotoilu, joka on optimaalinen näytön tarkkuudelle Source .

November 29, 2017