Back to Question Center
0

Semalt - Tapoja hypätä selkälinkkiprofiilia indeksointitietojen avulla

1 answers:

Google on päivittänyt käyttäjiään kuukausien linkkien merkityksestä, mutta olemme tietoisia siitä, että käänteiset linkit ovat avain onnistuneeseen hakukoneeseen . He auttavat Googlea, Bingiä ja Yahoo määrittämään verkkosivustojen ja blogien merkityksen. Monet ihmiset keskustelevat siitä, käytetäänkö proaktiivisia linkkejä kävijöihin tai ei, ja on totta, että linkit voivat varmistaa laadukkaan verkkoliikenteen. Lisäksi ne auttavat sinua seuraamaan ja optimoimaan sivustosi nykyisiä linkkejä.

Tarkistetaan muutamia kohtia, jotta voimme ymmärtää, miksi on tärkeää yhdistää backlink-tiedot ja indeksointitiedot. Tämä auttaa meitä ymmärtämään, miten parannetaan verkkosivustojemme hakumerkintää ja millaisia ​​toimia kannattaa lisätä arvoaan Internetissä - oculos de sol ray ban masculino lente polarizada.

Täällä Igor Gamanenko, joka on top-ammatti Semalt , käsittelee tapoja hyppäämään backlink-profiilisi indeksointitietoihin.

1. Ristikkäiset sivut käänteisillä

Rikkoutuneiden sivujen ja käänteisraporttien avulla voit helposti löytää sivut, joilla on virhe heidän paluukuvillaan ja palata 4xx- ja 5xx-virheisiin. Jos haluat välttää tämän ongelman, sinun tulee katkaista käänteiset linkit eri osioihin. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa sivut 200-tilaan tai päivittää niiden tilan 301. Toinen tapa on, että voit ohjata ne muihin hyödyllisiin sivuihin tai artikkeleihin.

2. Ei-indeksoidut sivut, joilla on käänteisiä linkkejä

Kaikki ei-indeksoidut sivut, joilla on käänteisiä linkkejä, pitäisi korjata kunnolla. indeksoitu ja et voi parantaa hakukoneiden sijoitusta verkkosivustollasi Jos haluat, että hakukoneet löytävät kaikki sivut, sinun on korjattava indeksoimaton ongelma niin pian kuin mahdollista.

3. URL-osoitteiden uudelleenohjaaminen käänteisillä linkillä

Verkkosivustot muuttavat asetteluja ja sisältöä ajan myötä, ja voit muuttaa URL-osoitetta ja sen arkkitehtuuria nykyisen trendin mukaan. Jos se osoittaa virheen 301, sinun ei pidä antaa hakukoneiden indeksoida verkkosivustoasi, kunnes virhe on poistettu. On totta, että käänteinen linkki uudelleenohjaussivulla ei ole merkittävä ongelma, mutta voit tarkastella ja muuttaa sen asetuksia kohdeyleisölle. Varmista, että olet käyttänyt ankkuri-tekstiä parantaaksesi mahdollisuuksiasi parantamaan hakukoneiden tuloksia.

4. Selkäryhmiin liittyvät orpojen sivut

Areeniset sivut voivat ajaa sivustosi paljon liikennettä, mutta verkkovastaavat usein unohtavat ne ja tarjoavat vierailijoilleen huonot paikan päällä olevat kokemukset. Tarkista orpojen sivut yhdellä kerralla ja varmista, että kaikki sivut tarjoavat arvoa yleisölle.

5. Estä URL-osoite käänteisillä linkillä

Kaikki hylättyjä URL-osoitteita, joissa on joitain linkkejä, korostavat robots.txt-tiedostossa määritetyt sivut. Sivut, joilla on tämä ongelma, voivat aiheuttaa kävijöille ongelmia, mikä vähentää niiden määrää suuressa määrin. Sinun pitäisi sallia sivujen indeksointi poistamalla ne robots.txt-tiedostosta.

6. Meta Nofollow Sivu käännöksillä

Meta Nofollow with Backlink -raportin avulla voit tunnistaa sivut sisällönkuvauskentillä ja ilman niitä ja osoittaa virheet niissä. Voit ratkaista ongelman poistamalla tarpeettomat tunnisteet sivustostasi. Harkitse sopivan laajennuksen asentamista parantaaksesi sivustosi yleistä suorituskykyä ja ulkoasua.

November 29, 2017