Back to Question Center
0

Semalt: Super-opas estävän viittaavan roskapostin Google Analyticsissa

1 answers:

Semalt -asiantuntija Nik Chaykovskiy vakuuttaa, että viittaus roskaposti on yksi ongelmista, joita verkkovastaavat kohtaavat tällä hetkellä. Tilanne on pahentunut vuosien varrella, mikä merkitsee sitä, että joku jossakin on paljon rahaa luovan viittauksen roskapostia.

Ghost ja viittaus roskapostia

Roskaposti on nyt siirtynyt Google Analytics -raportteihin. Roskapostittajat etsivät järjestelmän heikkouksia, jotta ne voivat näkyä verkkosivuston tietosisällöissä - ha-1. He tekevät tämän toivon, että he herättävät tarpeeksi uteliaisuutta siihen pisteeseen, että webmaster vierailee verkkosivuillaan, miksi he ovat raportissa. Ongelmana on, että ne eivät lisää liikennettä. He eivät edes tee sitä, koska ne ovat botit. He käyttävät Google Analyticsin käyttämää JavaScrip-seurantakoodia luodakseen ilmoituksen vierailusta. He päätyvät vinoutumaan tärkeisiin tilastoihin, kuten poistumisprosentteihin ja muihin elementteihin, joita käytetään analysoimaan sitoutumista. On välttämätöntä estää viittaus roskapostia, jos tarvitset tarkkoja tietoja varsinkin, jos he luottavat siihen tekemään markkinointipäätöksiä.

Viestien roskapostia on vaikea estää, varsinkin kun roskapostittajat toimivat erittäin nopeasti, lisää roskapostitulosten määrää sekä lähteitä. Se tarkoittaa, että verkkovastaavien on parannettava pyrkimyksiään näiden lähteiden poistamiseen ja mustalle listalle. On erityisen hankalaa ihmisille, joilla on uusia sivustoja, jotka eivät saa paljon laillista liikennettä. Roskapostin korottaminen näillä sivustoilla aiheuttaisi enemmän vinoutumista, joka saattaa jopa olla enemmän kuin sen päivittäiset osumaksut.

Kuinka helppoa se on?

Yksi sivu lataa tietueet yhdeksi vierailuksi. Ghostin roskasäilyttimet käyttävät Google Analytics -seurantakoodia ja lähettävät liikennetietoja suoraan raportteihin, mikä takaa vierailun. Se voi kestää 0.001 sekuntia ladata yksittäinen sivu palvelimelle jossain..He voivat kuitenkin pakottaa yli 100 tällaista väärennettyä käyntejä monien muiden sivustojen Google-tileihin. On helppo ostaa yksi isäntä. Niin kauan kuin roskapostittajat ovat varmoja ROI: sta, heillä on paljon vahinkoa heidän kanssaan.

Ratkaisut, jotka tulevat nopeasti

Jotkut tekniikat ovat joskus niin kehittyneitä, että viittausriskin estämiseen käytetyt ratkaisut eivät toimi. Yksi niistä on salaperäinen verkkopalvelu nimeltä Darodar. Seuraavat menetelmät eivät poista sitä GA: lta.

  • .htaccess-tiedosto. Se ei toimi, koska haamukuva ei kosketa sivustoa
  • Viittauksen poissulkemisluettelo. Ei ole päivityksiä.
  • Poissulkosuodattimet. Se on vanhentunut tapa, koska se keskittyy vain tuleviin roskaposteihin eikä takautuvasti aiempien roskapostitietokantojen osalta.

Poissulkosuodatin lähestyi melkein Darodar-viittauksen roskapostin poistamista. Sen ainoa rajoitus oli se, että sillä ei ole jatkuvasti ja jatkuvasti päivitettyä viittauksen roskapostilistaa.

Puuttuva palapeli

Toimiva ratkaisu ratkaisun ja haamun tietojen tunnistamiseksi ja estämiseksi on syytä päivittää, tulla laajemmasta tietokannasta ja takautuva aikaisempaan tietoon. Optimaalisen ratkaisun kolmen elementin perusteella tässä toimii yksi.

Vaihe 1: Segmenttien käyttäminen roskapostin poistamiseksi

Segmenttien käyttö on parempi, koska ne eivät muuta tietoja pysyvästi. Jos vahingossa suodatetaan todelliset viittaajat suodattimien käytön aikana, ei ole mitään keinoa saada niitä takaisin. Segmenttien avulla on mahdollista rakentaa vanhoja tietoja huolimatta siitä, kuinka kauan se on ollut olemassa. Voidaan myös soveltaa niitä takautuvasti.

Vaihe 2: Poistumalistan ylläpitäminen

Lakkauttaminen on työkalu, jonka ylläpitäjät voivat seurata lähdeluettelon lähteitä..Se ilmoittaa käyttäjälle kaikista uusista viesteistä ja antaa heille kehotuksen: onko sallittua tai musta lista epäilyttävä lähde.

1. Lakkaus vastaanottaa kaikki viittaukset ja

2. Se käyttää PHP: tä lajittelemaan kaikki tulokset laskentamäärän mukaan ja sitten lopettamaan lopullisen luettelon verkkovastaavalle, jotta näkee, onko jokin tuntunut tutulta. Jos ei,

3. Se välittää kaikki epäilyttävät roskapostit löysäkanavaan, joka tarjoaa käyttäjälle valinnan whitelistin tai mustan listan välillä. Kumpi tahansa vaihtoehto he valitsevat, se johtaa vaiheeseen 4,

4. Se ohjaa sivulle, joka vahvistaa tuomion valintavahvistukseksi.

5. Slack sitten tallentaa ja lukitsee kaikki tunnistetut roskapostittajat tietokantaan

6. Puhtaiden tietojen lopullinen näyttö on regex-muodossa. Kopioi ja liitä se Google Analyticsiin.

Lakkauttaminen mahdollistaa verkkovastaavien päivittämisen poissulkemisluettelon vähintään viisi kertaa päivässä.

Todellisuudessa useat ratkaisut toimivat:

Huolimatta siitä, että tämä on osoitettu menetelmä, se toimisi vielä paremmin, jos webmaster täydentää sitä muilla tekniikoilla, vain varmistaakseen, että ne kattavat kaikki perusteet. Mainitun liuoksen lisäksi:

  • Napsauta valintaruutua, joka kehottaa Google Analyticsia sulkemaan pois tunnetut robotit ja robotit,
  • Käytä "sisällytä isäntänimen suodatinta"
  • Käytä evästeitä

Mainittu sisällyttämä suodatin on joskus tehokas, mutta ei paras ratkaisu pitkällä aikavälillä, koska:

  • Isäntänimen huijausta ei ole vaikea tehdä, ja analyysisähköpostijätteet käyttävät sitä yhä useammin haavoittuvina.
  • Jos asennus on väärä, se saattaa lopettaa oikeiden viittausten suodatuksen.
November 29, 2017