Back to Question Center
0

Semalt: SEO-ystävällinen sisältö, joka tekee Google Panda rakastaa sinua!

1 answers:

Jos olet äskettäin optimoitu foorumi ja halunnut julkaista jotain, huomaa, että laadukas ja virheetön sisältö voi lisätä uskottavuutta Internetissä. Saat paljon liikennettä sekä sosiaalisesta mediasta että Googlesta, jos sisältösi on jopa merkki.

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, uskoo, että kyseinen sisällön laatu on tärkein alue keskittyä, jos haluat välttää Google Pandan rangaistuksia ja alennusta - casino bonus games. Koska Panda on osa Googlen sivuston luokitusalgoritmia vuonna 2017.

Keskity käyttäjäksi:

Käyttäjien on pakko keskittyä sisältöön ja sosiaalisen median markkinointiin. Lähtökohtana on, että ihmiset yrittävät julkaista ja mainostaa heikkolaatuista sisältöä, mutta sinun on keskityttävä julkaisemaan huippuluokkaa ja ainutlaatuisia artikkeleita. Tässä suhteessa kaikkien verkkovastaavien ja bloggaajien tulisi ymmärtää joitakin perusedellytyksiä web-sisällön vaatimusten tyydyttämisestä, koska menestyksen ovi voi avata vain, jos he eivät kompromisseja sisällön laadusta.

SEO-ystävällisen sisällön kirjoittaminen on tullut välttämättömyys näinä päivinä, ja verkkosivustesi teksti on optimoitava käyttämällä oikeita avainsanoja ja lauseita.

Kuinka paljon tekstiä meidän on kirjoitettava?

Sinun tulee sijoittaa asiaankuuluvia tekstejä sivuille paremmalle tasolle hakukoneen tulokset.On turvallista sanoa, että artikkelissa ei ole optimaalista tekstiä, ja se eroaa aiheesta aiheeseen. Tarkoitan kirjoittaa kirjoittamasi sisällön tyyppi ja aihe, Jotkut aiheista voidaan käsitellä 300-400 sanaa, kun taas toiset vaativat kirjoittamaan jopa 2000-3000 sanaa. SERP määrittelee myös, kuinka paljon tekstiä tarvitaan paremmalla sijalla hakukoneen tuloksiin, sen sijaan, että keskityit pääosan (MC) tekstin määrään, sinun pitäisi keskittyä sisällön ja artikkelityyppien laatuun, joita yleisösi pidetään eniten. kuinka monta sanaa kirjoitetaan, jotkut sivut parantavat jopa 50 sanaa, kun taas toisten on tehtävä Googlea jopa 5000 sanaa.

Googlen John Mueller toteaa, että sanojen vähimmäismäärä ei ole vähäinen ja sisällöntuottajien painopisteen pitäisi olla laadun sijaan määrä.

Kuinka monta sanoja voimme optimoida

Se riippuu myös muutamasta asiasta, esimerkiksi sinun on kiinnitettävä huomiota sivusi pääehdot. Varmista, että kopiointi ja liittäminen ei ole, ja sisältö on Googlen vaatimusten mukainen. Tässä tilanteessa sisällön optimointi on helppoa.

Vältä avainsanojen täyttämistä:

Avainsanahaku on Googlea ja muita hakukoneiden ohjeita! Sen sijaan, että täytettäisiin niin paljon avainsanoja ja lauseita, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota antamaan tarkka ja laadukas sisältö. Avainsanahaku on prosessi, jolla toistat samaa avainsanaa tai lausetta uudestaan ​​ja sisällöltään. Sitä pidetään mustana hattuna SEO-tekniikkana ja se on vastoin Googlen sääntöjä ja määräyksiä.

Ensimmäinen "käyttäjäkokemus" -viesti, jota sinun pitäisi käsitellä, on korkealaatuinen sisältö ja avainsanojen vähäinen käyttö. Sinun tulisi linkittää sisältösi sivustosi kapealle alueelle varmistaen, että laatua ei vaaranneta mihinkään hintaan, koska se auttaa sinua selviytymään Googlen tuloksissa.

November 29, 2017