Back to Question Center
0

Semalt selittää miten tietokoneesi suojaa viruksilta, madoilta ja zombeilta

1 answers:

Monet yritykset, joilla on menestyksekäs sähköinen kaupankäyntipaikka, kärsivät massiivisista tappioista, kun niitä hyökkäävät esimerkiksi zombie-viruksilla. Virukset ovat haittaohjelmia tietokoneohjelmista, jotka suorittavat monia ei-toivottuja tehtäviä uhrin tietokoneissa. Aivan kuten hakkerointi, nämä zombeja hyökkäävät järjestelmän heikkouksiin - noleggio gonfiabili pubblicitari. Virukset voivat yleensä heikentää ohjelmistotoimittajan uskottavuutta. Monien ohjelmistojen kohteet zombie-viruksille ovat huono maine. Sivuston hakukoneoptimointi (SEO) voi epäonnistua, kun zombie-virus hyökkää palvelimelle. Jason Adler, Semalt Customer Success Manager toteaa, että tietokoneesi suojaaminen virushyökkäyksiltä voi turvata asiakkaan turvallisuuden sivustossasi.

Aluksi virukset leviävät ohjelmiston jakamisen kautta. Jotkut skriptit tekisivät kopioita itsestään ja siirtyisivät uhrin tietokoneisiin. Samoin nämä komentosarjat suorittaisivat muita troijalaisia ​​ja useimmat virushyökkäykset. Vanhojen irrotettavien levyjen varaston kautta hakkerit siirtävät nämä virukset uhrin tietokoneisiin. Nämä zombie-virukset lisääntyisivät sitten isäntäkoneissa. Internetin kynnyksellä tietokonevirusten leviäminen tuli yhtä helppoa kuin ABC. Tällä hetkellä yhä useammat sähköisen kaupankäynnin verkkosivustot toimivat yritykset kohtaavat hack-hyökkäyksiä, kuten zombie-virusta.

Virukset kaupallisella alalla

Joissakin tapauksissa sivustot kokevat hack-hyökkäyksiä, kuten palvelunestohyökkäykset niiden palvelimiin. Tällaisia ​​hyökkäyksiä ovat joukko botnet-verkkoja, jotka toteuttavat lukuisia haittaohjelmia..Botnetit ovat zombie-tietokoneita, joissa on erityinen muotoilu, joka sisältää ihmisen jäljittelevän ominaisuuden. Näin palvelin näkee web-käyntejä oikeutetuksi liikenteeksi. On olemassa myös muita menetelmiä, joita ihmiset käyttävät verkkosivujensa sijoittamiseen SERP: ille. Botnetit voivat vaarantaa tällaiset digitaalisen markkinoinnin menetelmät ja tehdä yrityksestä tappiota. Esimerkiksi DDoS-hyökkäyksessä hakkerit käyttävät miljoonia botteja palvelimelle, jolloin se ei pysty käsittelemään liikennettä.

Sosiaalisessa tilanteessa olevat virukset

Muissa tapauksissa uhrit kohtaavat haittaohjelmia, jotka tekevät sisällöstä viruksen. Virukset tulevat kiinteäksi osaksi yhteiskuntaa, sillä jotkut yritykset käyttävät niitä edelleen suorittamaan joitakin tehtäviään. Muissa tapauksissa verkkovastaavat ja tietotekniikan asiantuntijat kannustavat käyttäjiä asentamaan erityisohjelmia, kuten virustorjuntaohjelmistoja. Tämä ohjelmisto auttaa poistamaan lukuisia koko verkon kehittämisen osa-alueita. Ne auttavat myös tietokoneita pysymään turvallisina näistä hyökkäyksistä. Hakkerit voivat myös pistää viruksia useimpien tietokoneiden palvelimelle tai pilville. He voivat tehdä sivustot toimivat arvokkaiden tietojen vuotamisen olosuhteissa.

Päätelmä

Jokaisen sähköisen kaupankäynnin liiketoiminnan on toteutettava tiettyjä erityisiä turvatoimenpiteitä. Tietokoneet ja palvelimet ympäröivät monia haavoittuvuuksia. Tiedot voivat vuotaa missä tahansa käsittelyn vaiheessa. Suuret yritykset investoivat paljon rahaa tehdä mukautettuja vakoiluohjelmien torjuntaohjelmistoja. Muissa tapauksissa ihmiset maksavat virustorjuntaohjelmista tämän turvallisuuden parantamiseksi. Virukset ovat kuitenkin yhä monimutkaisempia. Joka päivä hakkerit ja muut asiantuntijat kehittävät hyökkäyksiä, jotka vaarantavat sivuston turvallisuuden. On monia ilmaisia ​​työkaluja, joihin useimmat ihmiset voivat käyttää ja käyttää näitä henkilöitä vastaan. Voit käyttää tätä ohjetta suojaamaan tietokoneita viruksilta, madoilta ja zombeilta.

November 29, 2017