Back to Question Center
0

Semalt puhuu ankkuri-tekstin ylioptimoinnilla

1 answers:

Liittyvät liian monta kohdistettua linkkiä teidän viestisi voi sotkeutua online-kampanja, puhumattakaan vaikuttaa sijoituksesi. Yleensä ylioptimointi tarkoittaa monien linkkien tuottamista kohdennetulla ankkuritekstin määrällä, jossa linkit poistavat sisällön tarkoitetun arvon ja eivät voi antaa arvoa enää.

Ankkurointitekstin optimointi on aihe, joka on lyönyt otsikoita useiden vuosien ajan. Markkinointikonsultit, sähköisen kaupankäynnin sivuston omistajat ja sisällön markkinoijat pyrkivät luomaan liian monta kohdennettua linkkiä verkkosivustoilleen, mikä johtaa algoritmien alhaisiin sijoituksiin - expert pc services. Jos haluat lisätä käyttäjän sitoutumista ja sijoittaa korkealle algoritmeihin, harkitse tuotesivujen ja kategorian sivujen linkittämistä asianmukaisesti.

Tässä on analysoitu raportti tehokkaista verkkokauppasivustoista. Raportissa on 31 tuotesivua ja 28 luokkaa sisältäviä ankkuritekstejä. Mitä tulee sisältömarkkinointiin , ankkurointitekstin perusominaisuuksien ymmärtäminen on äärimmäisen tärkeää. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager tarjoaa sinulle seuraavia ominaisuuksia, jotka auttavat analysoimaan, onko ankkuritekstiä sisältävien linkkien oikea optimointi.

  • Avainsana - Tarkista, sisältääkö avainsana osittaisen sovitustekstin teksti
  • Tuotemerkki - Useimmissa tapauksissa tuotemerkki esitetään ankkurina
  • URL - Tarkista, onko linkillä todellinen ankkuriteksti tai se on vain URL
  • Merkitty - Tarkista, onko merkki viitattu ankkurikenttään

Ei-kohdennettu Vs. Kohdistetut ankkuritekstit

Kertomuksessa, johon sisältyi 28 tuoteryhmäsivua ja 31 tuotesivua, kohdennettiin 34,6% koodattuja linkkejä..Yksinkertaisesti sanottuna täsmälliset ankkurit tallennettiin 18,05 prosenttiin, URL-osoite 17,88 prosentilla, brändi 30,84 prosentilla, lauseke 16,58 prosentilla. Kohdistamattomat ankkuritekstit kirjataan 16,64 prosenttiin.

Tuotesivu

Tässä tapauksessa kohdennetun ankkuritekstin ja kohdistamattoman tekstin jakelu on epätasainen. Tuotesivut sulkevat luokka-sivut, jotka koskevat linkkien linkkejä ja täsmällisiä linkkejä. Jakauma kuvaa tätä lauseketta vastaavia linkkejä ja täsmälliset linkit merkitsivät prosentuaalisen lisäyksen 4 prosenttiin ja 7 prosenttiin.

Luokka-sivut

Luokan sivujen kohdalla hyvien sanojen ja avainsanojen yhdistäminen on vähäistä. Tilastot osoittavat, että luokat-sivuilla luodut linkit kohdistuvat 25 prosenttiin. Esimerkiksi "muu" edustaa kohdistamatonta ankkuritekstin jakelua. Vertailematta kohdistamattomaan ankkuri-tekstijakeluun URL- ja merkkituotteiden linkit kasvoivat prosenttiosuudella 7% ja 5% vastaavasti. Suurin osa tallennetusta lisäyksestä otettiin huomioon avainsanamerkin ja -lauseiden mukaan. On tärkeää huomata, että kategoria-brändi-ottelu kirjasi jakelun, joka oli 12,23 prosenttia.

Ylioptimoinnin vaikutukset online-kampanjaan

Liittyvät liian monet linkit sisältösi haitallisesti vaikuttavat rankingisi. Markkinoijana harkitse ankkurointitekstin lisäämistä ja vähentää kohdesuuntaisten linkkien määrää tavoitelluilla markkinoilla reaaliajassa.

Normaalin profiilin tasapainottamistoiminnon merkitystä ei voida napata. Jos olet työskennellyt SEO-kampanjassasi ja muuntosalasanasi on edelleen alhaalla, harkitse eri ankkurointitekstien luomista parantaaksesi kampanjasi näkyvyyttä. Tässä tapauksessa termi "normaali" tarkoittaa erilaista merkitystä eri toimialoille. Suorita tutkimus kampanjasi parhaan ankkuritekstin tunnistamiseksi.

November 29, 2017