Back to Question Center
0

Semalt Practice: Katastrofaaliset seuraukset avainsanat täynnä

1 answers:

Jack Miller Semalt Senior Customer Success Manager sanoo, että kun on kyse SEO-ystävällisten artikkeleiden kirjoittamisesta, avainsanan täyttöä pidetään usein olennaisena elementtinä. Google, Bing ja Yahoo eivät pidä siitä, eikä sinun pidä liioitella sisältösi avainsanoja maksutta. SEO alkuvaiheessa avainsanan täyttö oli jotain, joka toimi hyvin ja auttoi webmestereitä saavuttamaan hyvän sijoituksen hakukoneen tuloksissa. Nykyään trendi on muuttunut kokonaisuudessaan, ja et voi lisätä sijoitusta avainsanan täyttämisellä - us technical support company. Lisäksi Google saattaa rangaista sivustosi ja kieltää sen elinaikanaan, jos lähetät avainsanoilla täytettyjä artikkeleita.

Mikä on väärässä avainsanan täyttämisessä?

On turvallista sanoa, että avainsanahaku oli valkoista hattutekniikkaa, mutta nyt sitä pidetään puhtaasti mustana hattuna SEO-strategiana. Matt Cutts Googlelta toteaa, että yritys yrittää parhaansa erottaa korkealaatuisista artikkeleista ja huonolaatuisesta sisällöstä. Jokainen, joka tekee avainsanan täyttämistä tai käyttää liian SEO-tekniikoita, joutuu kärsimään ennemmin tai myöhemmin. Google etsii aina verkkosivustoja, joilla on erinomainen laatu ja informatiivinen sisältö. Yhtiöllä on muutamia insinöörejä tiimeissään, joka pyrkii estämään avainsanojen täyttöä ja pian rankaisee sivustoja, jotka ovat mukana tässä huijarissa.

Yksi perustavanlaatuisista vaaroista on se, että Google laskee sivustosi sivun sijoitusta. keskittyä paljon avainsanoja, sen sijaan sinun pitäisi yrittää ylläpitää verkkosivujen laatua ja työskennellä avainsanoilla vain silloin, kun niitä tarvitaan.

Toinen haittapuoli on, että useimmat asiakkaasi ja kävijät eivät pidä avainsanan täyttämisestä. Et saa unohtaa, että he haluavat lukea tarttuvia, informatiivisia ja hyödyllisiä asioita. Jos olet täyttänyt paljon avainsanoja ja heikentynyt laadun suhteen, et voi vastata odotuksiasi eikä voi kääntää kävijöitä onnellisiksi asiakkaiksi.

Avainsana-optimointi, joka toimii:

On totta, että avainsanojen käyttö on erittäin tärkeää, mutta sinun on ymmärrettävä ero avainsanojen ja avainsanojen täytön välillä. Anna minun kertoa teille, että ne ovat kahta eri SEO-käytäntöä. Google murtaa avainsanan täyttämisen, mutta rakastaa artikkeleita, jotka sisältävät oikeita ja kohtuullisia avainsanoja.

Joten sinun pitäisi ajatella avainsanoja viisaasti ja älä käytä paljon avainsanoja ja lauseita samassa kappaleessa. Sinun ei pitäisi koskaan keskittyä SEO-robotteihin, jotka indeksoivat sivustoja ja uskovat, että se on luotettava. Googlella on omat säännöt ja säännöt, ja jokaisen ylläpitäjän on noudatettava niitä, jos hän haluaa saavuttaa halutut tulokset.

Miten tasapainottaa avainsanasi?

Muut kuin keskeiset avainsanat, sinun ei pitäisi koskaan käyttää ilmaisuja, jotka häiritsevät sisältösi virtausta. Erilaiset bloggaajat ja webmaster keskittyvät avainsanoihin ja lauseisiin, mutta avainsanatiheys on vain 2-4 prosenttia. Voit käyttää Googlen synonyymatietokantaa pitämällä itsestäsi ajan tasalla siitä, mitä Google pitää parhaiten ja kuinka lisätä altistumista Internetissä.

November 29, 2017