Back to Question Center
0

Semalt-opas Google Analyticsin profiilisuodattimille

1 answers:

Web-analyysin analysoiminen segmenteillä on paras tapa ymmärtää sitä. Google Analytics tarjoaa mukautettuja muuttujia, profiilisuodattimia ja kehittyneitä segmenttejä tehokkaimpia tietoja segmentoitaviksi. Seuraavassa artikkelissa Oliver King, Semalt Customer Success Manager, keskustelee profiilisuodattimista.

Profiilisuodattimet

Se on pitkän aikavälin segmentointistrategia, eikä sitä voi muuttaa tai poistaa. Asiantuntijat neuvovat käyttäjiä hankkimaan raakaprofiilin, jota he voivat käyttää varmuuskopiointiin, jos prosessissa tapahtuu vikaa. Google Analyticsin muutoshistoria auttaa seuraamaan profiilisuodattimien muutoksia. Profiilisuodattimet koskevat nyt reaaliaikaisia ​​raportteja, jotka ovat tarpeen uusien suodattimien testaamiseksi. Katso uuden profiilin tulokset ja korjaa virheet reaaliajassa.

Kymmenen hyödyllistä Google Analytics -profiilisuodatinta

1. Sisällytä IP-osoite

Se on yksi parhaista tavoista testata tavoitteen saavuttamista. Jos työskentelet suurelle yritykselle, on mahdollista, että samassa osoitteessa on muita ihmisiä. Luo Google Analyticsin suodattimet -välilehdellä uusi nimi, anna sille nimi ja valitse ruutu valmiiksi määritetyllä suodattimella. Valitse liittäkää liikenne vain seuraavista IP-osoitteista, jotka vastaavat nykyisen IP: n kriteerejä.

2. Poissuljetaan IP-osoite

On myös tärkeää luoda profiileja, jotka eivät sisällä yhtiön ja tunnettujen kolmansien osapuolten sisäistä liikennettä. Syy tähän on, että näillä kävijöillä on epänormaalia sivunäkymiä ja käyttäytymistä, joka eroaa "tyypillisestä" kävijästä, jonka sivuston omistajat optimoivat sivustonsa. Valitse Suodatustiedot-kohdassa mukautettu suodatin ja valitse Sulje-valintaruutu. Suodatinkentän pitäisi lukea IP-osoite ja jatka sitten suodattimen mallin lisäämistä. Ei kotelon herkkyyttä tätä suodatinta varten. Voit suodattaa eri osoitteita käyttämällä IP-osoiterajojen työkalua.

3. Sisällytä / sulje tietyt kampanjat

Jos käytät suurta napsautuskohtaista kampanjaa, ja et halua, että jokin toimistoista, joiden kanssa työskentelet, jotta voit käyttää näitä tietoja, suodatin voi auttaa poistamaan CPC-tiedot profiilistasi..Sama suodatustiedot anna suodattimelle uusi nimi, kuten "poista CPC-vierailijat" ja anna sille oma muokatun suodattimen nimi. Valitse Sulje -ruutu ja valitse suodatuskentässä kampanjan keskiosa. Suodatinkuvake on CPC eikä se ole erottuva.

4. Pienet kirjaimet kampanjaominaisuuksissa

Mitä suurempi yritys on, sitä korkeampi on kampanjan merkintäprosessien määrä. Ensinnäkin on tärkeää noudattaa tiukkoja ohjeita siitä, miten kampanjan nimi on. Voit ratkaista tämän ongelman lisäämällä UTM-kampanjan parametreihin viisi pientä suodatinta. Näihin kuuluvat kampanjamedia, lähde, sisältö, termi ja nimi. Valitse uusi nimi, kuten "Pieni kenttä kampanjaominaisuuksista". Valitse mukautetun suodattimen kenttään "pienet kirjaimet" ja kirjoita kampanjan keskiarvo suodatuskentiksi. Se auttaa tietojen puhdistamisessa Analyticsin helpompi analysointiin, koska se standardoi kaikki keskisuuret rekisteröinnit.

5. Pienet kirjaimet pyynnöstä URI

URL-osoitteet voivat olla sekä pieniä että isoja, jolloin verkkopalvelin ei suorita uudelleenohjausta. Kaksi samanlaista sivua, joilla on erilainen luonnehdinta, voivat tallentaa kahtena erillisenä näkymänä huolimatta siitä, että ne johtavat takaisin samaan sisältöön, kuten / about-Us / and / about-us /. Voit korjata tämän ongelman luomalla uuden suodattimen ja antamalla nimen "Pieni kirjoitusoikeuden URI". Se on mukautettu suodatin, jossa on pienikokoinen ruutu. Suodatuskentän tulisi olla "Request URI."

6. Liitä isäntänimi kyselyn URI: hen

Jos Google toimii monitietojärjestelmässä ja kaikki kaksi verkkotunnusta keräävät tiedot kerätään yhteen profiiliin, näiden kahden nimen erottaminen ei välttämättä ole yhtä helppoa. Toissijaisen ulottuvuuden tai isäntänimen lisääminen auttaa ratkaisemaan ongelman. Anna suodattimelle nimi, kuten "Liitä isäntänimi kyselyyn URI: ksi" ja muokkaa sitä. Valitse Lisäasetukset-valintaruutu. Kentän A purkaminen A pitäisi olla isäntänimi, kun taas kentän B poisto B olisi "Request URI". "Lähtötoimiin" - Constructorin tulee myös olla "Request URI". Kaikki kentät ovat tarpeen kentän B lisäksi, eikä niiden tulisi olla case sensitive .

7. Sisällytä erityisalue (t)

On aikoja, jolloin joku toimii kansainvälisesti houkuttelevalla verkkosivustolla ja tarvitsee suodattaa eräitä alueita. Käytä seuraavaa suodatinta: Luo uusi mukautettu suodatin ja soita se niin sanot "Sisällytä Ne | Be | Ger" ja valitse sisällyttäminen..Suodatuskentän tulisi olla "Maa" ja suodattimen malli "Alankomaat | Belgia | Saksa" eikä sen pitäisi olla case-sensitive.

8. Sisällytä vain liikkuva kävijöitä

Yritysten olisi käytettävä tätä, jos he haluavat tarkastella tarkemmin matkaviestintasegmentin suorituskykyä. Suositeltu suodattimen nimi on "Sisällytä Mobile" ja sen pitäisi olla mukautettu suodatin. Tarkista sisällytysruutu ja valitse "Mobile?" suodatuskentässä. Valitse suodatinkuvaksi "Kyllä" ja "ei" kotelon herkkyydellä.

9. Sisällytä vain liikenne erityiseen alihakemistoon

Jos yrityksen kotisivut sisältävät blogin osion, ja sillä on sisällöntuottajia, jotka lisäävät siihen viestejä, on syy siihen, miksi niiden käyttöoikeuksien rajoittaminen olisi kätevää. Voit käsitellä tätä luomalla ennalta määritetyn suodattimen "Sisällytä blogiliikenteeseen" -nimellä. Sisällytä vain liikenne alihakemistoihin, jotka alkavat "/ blogilla / alihakemistolla".

10. Sisällytä vain liikenne erityiseen alihakemistoon

Se estää muita henkilöitä ottamasta Google Analytics -profiilin numeroa ja asettamalla ne muille verkkotunnuksille. Se myös suodattaa vaiheen tai testialueen, jolla on käynnissä oleva GA-profiilin numero. Nimeä uusi mukautettu suodatin "Sisällytä esimerkkivalikko" ja valitse lisää. Sen pitäisi olla "Hostname" -suodatuskenttä ja "exampledomain \ .com" suodatuskuvana. Se ei ole erottelukykyinen.

11. Bonus: sulje kaikki kyselyparametrit

Myös teknisten kyselyparametrien suodattaminen olisi tärkeää, jos nykyisellä verkkosivustolla on paljon niitä. Se vähentää GA: ssa näkyvien sivujen lukumäärää, mikä antaa sille enemmän merkitystä. Käytä mukautetun suodattimen nimeä "Sulje kaikki kyselyparametrit". Valitse Lisäasetukset-valintaruutu. Kentän A purkaminen A tulee olla Request URI ja jättää kentän B poisto B tyhjäksi. "Lähtötoimiin" - Constructorin tulee myös olla "Request URI". Kaikki kentät ovat tarpeen kentän B lisäksi, eikä niiden tulisi olla case sensitive .

Suodatinjärjestyksen määrittäminen

Google Analytics -suodattimien toteutus on siinä, miten käyttäjä on lisännyt ne Source . On mahdollista muuttaa niitä järjestelmänvalvojan hallintapaneelin profiiliasetuksissa

November 29, 2017