Back to Question Center
0

Semalt: opas aloittelijoille miten asentaa WordPress Plugin

1 answers:

Tämä ohje koskee vain niitä, jotka käyttävät wordpress.org-sivustoa. Wordpress.com-sivuston käyttäjiä varten on mahdotonta asentaa laajennuksia joidenkin rajoitusten vuoksi. On tärkeää luoda itsenäinen wordpress.org-verkkosivusto, jotta voit käyttää laajennuksia. On olemassa monia menetelmiä, joiden avulla voidaan asentaa wp-plugin. Esimerkiksi voit asentaa WordPress-laajennuksen etsimällä sitä hakukonsolissa lähettämällä se tai asentamalla wp-plugin FTP: n avulla.

Seuraa näitä vinkkejä Artem Abgarianista Semaltista , ja sinä onnistat varmasti.

1. Asenna wp-plugin käyttämällä WordPress Plugin Search -ohjelmaa

Yksi helppokäyttöisimmistä menetelmistä wp-laajennuksen asennuksessa on etsimällä sitä hakukonsolissa. Tämän vaihtoehdon kautta pääset käsiksi useisiin laajennuksiin, jotka ovat WordPress-laajennushakemistossa. Voit kirjoittaa minkä tahansa hakulausekkeen ja löytää haluamasi lisäosan. Kun asennat sen, WordPress lataa sen ja asettaa sen sinulle. Kun prosessi onnistuu, saat vahvistusviestin aktivoidaksesi laajennuksen. Voit myös palata plugin-asentimeen.

Jotta plugin toimisi, sinun on muistettava aktivoida se..On myös tärkeää huomata, että kaikilla laajennuksilla on erilaiset asetukset. Tämä tarkoittaa, että on olemassa erilaisia ​​tapoja, joihin ne tarvitsevat. Näitä menetelmiä ei käsitellä tässä ohjeessa. Yksi tämän lähestymistavan haittapuolista on, että voit vain asentaa ilmaiset laajennukset. Joissakin yksilöllisissä tilanteissa saatat joutua asentamaan plugin, jota ei ole käytettävissä tässä hakemistossa.

2. Asenna wp-laajennus käyttämällä WordPress Admin Plugin Upload

Joissakin tapauksissa saatat joutua asentamaan maksulliset laajennukset wp-verkkosivustoosi. Tässä tapauksessa hakukonsoli ei voi auttaa sinua. WordPressillä on latauspalvelu admin-alueella, jonka avulla voit asentaa plugin konsoliin. Sinun on ladattava plugin kansainväliseltä lähteeltä. Tämän jälkeen sinun on kirjauduttava wp-admin-välilehteen, siirry lisäosille ja lisää uusi sivu.

Tästä kohdasta voit napsauttaa latauspainiketta. Lataa tämä tiedosto tietokoneesi hakemistosta. WordPress lataa ja asentaa tämän plugin sinulle. Aivan kuten yllä, onnistuneen asennuksen jälkeen voit aktivoida laajennuksen tai palauttaa plugins-sivulle. Kaikki asetukset on mukautettu plugin suunnitteluun.

3. WordPress-laajennuksen manuaalinen asennus FTP: llä

Joissakin tietyissä tilanteissa wp-palveluntarjoajallasi saattaa olla joitain tiedostojen rajoituksia, jotka voivat rajoittaa joustavuutta asentaa plugin admin-alueelta. Tällöin wp-plugin asentaminen FTP: n kautta on paras vaihtoehto. Jopa aloittelijat voivat helposti hallita FTP-hallintoa. Ensinnäkin sinun on ladattava ja purettava pluginasi zip-tiedosto tietokoneellasi. Tästä vaiheesta saatat joutua lataamaan plugin wp-palvelimelle FTP-asiakkaan avulla. Wp-palveluntarjoaja voi tarjota sivustosi FTP-hallinnan. Kerran FTP-hallintaan voit lisätä sen palvelimen polkuun / wp-content / plugins / hakemistoon Source .

November 29, 2017