Back to Question Center
0

Semalt: Miten tunnistaa Black Hat SEO taktiikat

1 answers:

Musta hattu SEO on joukko käytäntöjä, joita käytämme parantamaan verkkosivujen sijoittamista hakukoneeseen . Se rikkoo Googlein, Bingin ja Yahoon ehtoja. Sen sijaan valkoinen hattu SEO on turvallinen prosessi ja auttaa sinua lisäämään uskottavuutta internetissä.

Tämä termi oli peräisin Hollywoodin elokuvista erottaakseen hyvän henkilön ja huono kaveri. Huonoja merkkejä käytettiin musta hatut, kun hyvät ihmiset käyttivät käyttää valkoisia hatut.

Michael Brown, johtava asiantuntija Semalt , vakuuttaa, että viimeksi musta hattu SEO on tullut suuri ongelma verkkovastaaville. Tietokoneet käyttävät usein hakkereita ja roskapostittajia. Tämän prosessin avulla he aiheuttavat ongelmia sivuston omistajille, kaappaavat laitteet ja suorittavat epäeettisiä toimia verkossa ja offline-tilassa.

On tärkeää ymmärtää, että mustan hattun SEO-tekniikoiden ja -strategioiden toteuttaminen voi saada sivustosi kielletyksi hakukoneiden tuloksista. Siksi sinun pitäisi vain saada laadukasta liikennettä ja kiinnittää huomiota vain valkoisiin hattuihin SEO-strategioihin.

Johdatus Black Hat SEO

Musta hattu SEO on tekniikka, joka on hylännyt hakukoneet, ja sitä käyttävät yhä monet verkkovastaavat parantaakseen sivustojen sijoitusta. Nämä käytännöt eivät ole yhteneväisiä Google, Yahoo ja Bingin ehtojen kanssa, eivätkä ne voi taata haluttuja tuloksia koko eliniän ajan. Paljon vinkkejä ja ideoita on esitetty estääksesi ylläpitäjät käyttämästä mustan hattun SEO. Sinun tulisi tarkistaa Googlen verkkovastaavien ohjeet, Bingin verkkovastaavan ohjeet ja Yahoo: n verkkovastaavan ohjeet saadaksesi käsityksen siitä, mikä on musta hattu SEO ja miten päästä eroon siitä. Sinun tulisi välttää maksullista hakua moottorin käytäntöä varmistaaksesi sivustosi turvallisuuden verkossa.

Kuinka tunnistaa musta hattu SEO taktiikka

Yleisimmät SEO-käytännöt, joita voidaan käyttää SEO-käytäntöjen tunnistamiseen ovat kaksinkertainen sisältö, artikkeliautomaatio, oviaukosivut, piilotetut linkit ja ankkuriteksti, avainsanojen täyttö, negatiivinen SEO, ilmoittautuminen kilpailijoille ilman syitä, peittäminen, linkkiohjelma, viisas vieraan postitus ja linkin manipulointi. Älä myöskään saa selata artikkeleitasi, älä valitse linkkiverkkoja, linkkipyöriä ja linkitiloja, ja vältä suurta summainmerkkiä. On havaittu, että hakukoneiden kieltämät kommentit roskapostilta, automatisoitu kysely Googlelle, aliverkkotunnusten luominen satunnaisesti ja epäilyttävien sivujen luominen ovat kiellettyjä. Sinun ei pitäisi osallistua sellaisiin toimintoihin kuin virukset, tietojenkalastelu, haittaohjelmat ja troijalaiset, koska kaikki nämä ovat osa mustan hattun SEO.

Raportointi musta hattu SEO

Jos olet mukana tässä toiminnassa, et koskaan saa toivottuja tuloksia. Ja jos näet, että joku muu on mukana mustassa hatussa SEO, voit ilmoittaa siitä. Jos et raportoi, verkkosivustosi voi hyökätä haittaohjelmien, negatiivisten SEO-kampanjoiden ja roskapostin välityksellä. Siksi on tärkeää raportoida Googlelle, jotta sivustosi uskottavuus internetissä.

Jos vältät mustan hattun SEO?

On totta, että musta hattu SEO saa sivustosi hyvän sijoituksen hakukoneiden tuloksiin, mutta tämä on laitonta käytäntöä ja voi saada sivustosi kielletyksi koko eliniän. Lyhyen aikavälin menestys, kun liikenne kasvaa, mutta Google soveltaa paljon rangaistuksia tällaisille verkkosivustoille, eikä se voi olla mahdollista, jos kohtaat sen tuhoisat vaikutukset. Se tarkoittaa musta hattu SEO tekniikoita ei ole oikea sinulle, jos olet vakavissasi käydä liiketoimintaa koko eliniän Source .

November 29, 2017