Back to Question Center
0

Semalt: Miten suojata WordPress sivustosi Wordfence Security

1 answers:

WordPress on toistaiseksi pidetty tunnetuimpana ja laajalti käytössä olevana sisällönhallintajärjestelmänä. Mutta emme voi sivuuttaa sitä, että se ei ole tarkka ja turvallinen, sillä monet haittaohjelmat tekevät tapoja tunkeutua sivustoihisi ja vahingoittaa järjestelmääsi suuressa määrin. Jos olet luonut verkkosivuston tai olet jo käynnistänyt yrityksen, on tärkeää suojata verkkosivuja ja oppia tekniikoita tässä suhteessa.

Wordpressin turvallisuus ja maine ovat käteviä, ja on paljon työkaluja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua pitämään sivustosi turvassa ylhäältä alas. Wordfence Security on eräs tällainen järjestelmä, joka takaa sivustosi suojan, ja täällä Julia Vashneva, joka on huippututkija Semalt , kertoo sinulle, kuinka voit käyttää sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Wordfence Security plugin käyttöönotto

Wordfence Security plugin on asentanut vain pari ihmistä ja se on täysin varusteltu WordPress-laajennus. Se voidaan sijoittaa WordPressin plugin-osioon ja antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita sivustojaan. He voivat varmistaa verkkosivustojensa turvallisuuden käyttämällä tätä laajennusta, koska niillä on useita ominaisuuksia, ja he ovat saaneet ylivoimaisen vastauksen aiemmilta käyttäjiltä. Siinä on kourallinen vaihtoehtoja ja ominaisuuksia, jotka tuovat odotuksesi.

Perusominaisuudet

Tämä plugin avulla voit skannata WordPress-sivustoja mahdollisiin haavoittuvuuksiin, botisiin, viruksiin ja haittaohjelmiin. Se ilmoittaa käyttäjille sähköpostilla, jos jotkut uhkaukset ponnahduttavat päivällä. Se tukee edistyneitä kirjautumisominaisuuksia ja turvatoimia. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tämä plugin voi estää kaikki epäilyttävät IP-osoitteet ja lähettää väärennettyjä liikennettä sivustoillesi..

Määritä Wordfence Security plugin

Wordfence Security -liitäntä on yksinkertainen. Tätä varten sinun on pidettävä mielessä muutamia asioita:

1. Ensimmäinen asia on määrittää sisäänkirjautumistoimenpiteet. Voit aloittaa tämän prosessin klikkaamalla ja aktivoimalla Wordfence-laajennusta. Tässä sinun pitäisi löytää Perusasetukset-osio ja rasti ruutuun suojauksen ottamiseksi käyttöön. Kun olet ottanut sen käyttöön, sinun kannattaa muistaa, että salasanaa ei voi muuttaa, joten sitä ei tarvitse yrittää useaan kertaan. Jos teet tämän, sivustosi todennäköisesti estetään tilapäisesti tai pysyvästi.

2. Toinen asia on suorittaa skannaus sivustosi säännöllisesti. Useimmiten ihmiset eivät ota skannausta sivustoiltaan, ja hakkereita aktivoidaan eniten. Wordfence Scan avulla voit tarkistaa sivustosi koko, ja auttaa sinua pääsemään eroon haitallisista asioista ja tartuntataudeista, jos sellaisia ​​on.

3. Kolmas ja viimeinen vaihe on luoda turvallisuusilmoitukset tulevaisuutta varten. Tätä varten sinun on mentävä Wordfence Security -tietoturvaviestit -osiossa. Sinun pitäisi ottaa se käyttöön ja lisätä sähköpostiosoitteesi, johon haluat saada ilmoituksia tietoturvaongelmista.

Päätelmä

WordPress -turvallisuutta ei tule koskaan pitää itsestäänselvyytenä. Ammattimaisen sivuston omistaja on sinun vastuullasi päästä eroon kaikentyyppisistä haittaohjelmista ja robotteista, jos haluat parantaa sivustosi sijoitusta internetissä Source .

November 29, 2017