Back to Question Center
0

Semalt: Miten ja miksi estää kielten roskapostin Google Analyticsissa ja WordPressissä

1 answers:

WordPressille ja Googlen käyttäjille on ärsyttävää saada roskapostia ja väärennettyjä näkymiä verkkosivuillaan. Suodattimien luomiseen ja aktivointiin kuluu paljon aikaa, ja useimmat ihmiset eivät edes tiedä, miten estää ei-toivotut liikenteen lähteet internetissä. Monet niistä ovat tavallisia käsitellessään viittaus roskapostia, koska se on yksi niistä asioista, jotka ovat kärsineet sivustoja kuukausia.

Kuitenkin viime viikkoina on otettu käyttöön pari uutta tekniikkaa ja strategiaa, joilla poistetaan roskapostia internetissä. Ivan Artanov Semaltin johtava asiantuntija on keskustellut tässä artikkelissa. Ennen kuin aloittakaamme, puhumme vähän kielten roskapostista.

Johdatus kielten roskapostiin

Viittaavan roskapostin ansiosta mainoksesi ja sivustosi sijoitukset hakukoneen tulokset heikentävät. Kielten roskaposti, toisaalta, on tekniikka, jota roskapostittajat käyttävät omien verkkosivustojensa ja sosiaalisen median profiiliensa edistämiseen. Joitakin esimerkkejä kielten roskapostista ovat Reddit, lifehack, emolevy ja thenextweb. Roskapostin vastaanottajat saavat näiden sivustojen rekisteröidyt sivustot ja lähettävät väärennettyjä näkymiä sivustoihisi suuressa määrin. He pyrkivät tuhoamaan sivustosi sijoituksen ja saamaan itselleen hyviä rivejä internetissä.

Kielten kielten roskapostia

Yksi tärkeimmistä syistä kielten roskapostin estämiseen on, että tämä voi tuhota sivustosi sijoitusta hakukoneiden tuloksiin..Jopa kun olet tehnyt valkoisen hattun SEO ja viettää paljon aikaa artikkeleiden kirjoittamiseen, kielisirkku voi huijata sinua ja tuhota kaiken nopeasti. Kukaan ei ehkä voi suodattaa niitä Google Analyticsissa, ja siksi sinun pitäisi päästä eroon niistä tai estää ne manuaalisesti.

Kielten roskapostin estäminen Google Analyticsissa

Muista, jos haluat estää kielten roskapostin Google Analyticsissa ja WordPressissä. Helpoin ja kätevin tapa on asentaa WordPress-plugiini. Voit myös kokeilla seuraavia vaihtoehtoja:

# 1. Luo suodattimia kielten roskapostin estämiseksi

Ensimmäinen vaihtoehto on rakentaa suodattimia kielten roskapostin estämiseksi Google Analyticsissa. Voit luoda runsaasti suodattimia, jotka perustuvat tarpeisiisi ja voivat sulkea pois ja muuttaa tietoja. Voit estää epäilyttävät IP-osoitteet varmistaaksesi sivustosi turvallisuuden internetissä. Toinen tapa on luoda hakemistoja, alihakemistoja ja sallittuja liikenteen lähteitä ja estää kaikki tuntemattomat lähteet.

# 2. Käytä kehittyneitä segmenttejä

Voit helposti estää kielten roskapostin kehittyneiden segmenttien avulla. Se on toinen hämmästyttävä tapa päästä eroon roskapostista Google Analyticsissa, mutta tämä vaihtoehto toimii vain, kun sinulla on joitain historiallisia tietoja, jotka huolehtivat. Se on turvallisempi vaihtoehto kuin suodattimien luominen ja Google Analyticsin tietojen muuttaminen. Sinun on vain poistettava käytöstä kaikki ja kaikki tietolähteet, joihin sinulla ei ole luottamusta. Jos kuitenkin olet käyttänyt erillisiä suodattimia eri IP-osoitteisiin, sinun on luotava segmenttejä kaikille niille Google Analyticsin Järjestelmänvalvojan osioon.

# 3. Käytä kolmannen osapuolen luetteloita

Kielten roskapostin estäminen kolmansien osapuolten luetteloilla on mahdollista. Se voi olla aikaa vievää, mutta tulokset ovat aina suuria. Sinun on päivitettävä suodattimet ja segmentit säännöllisesti varmistaaksesi, että saat tarkimmat tiedot internetistä Source .

November 29, 2017