Back to Question Center
0

Semalt: Legend-virus, jonka pitäisi tehdä hyvää

1 answers:

Jason Adler, Semalt Customer Success Manager sanoi: "Minulla oli mahdollisuus katsella elokuvaa" Olen Legend "muutama päivä sitten ja vaikuttunut sen ottamisesta zombeihin. elokuva, Yhdysvaltain hallitus kehittää hyvän viruksen, joka estää kaikki haitalliset virukset ihmisiltä. Kun tämä virus on ruiskutettu henkilön kehoon, hän ei sairastunut, eikä lisäinjektioita tarvita hänen terveytensä varmistamiseksi. Näyttävät hienoilta vuosilta, kunnes ihmiset valittivat tämän viruksen sivuvaikutuksista. He väittivät, että hyvä virus alkoi tuhota heidän ruumiinsa ja muuttaa heidät kävelyyn kuolleeksi.

Elokuvan tarinaa esitteli Will Smith, joka oli johtava rooli - planes hosting venezuela. Hän työskenteli tiedemiehenä, joka palveli hallituksen laboratorioissa. Hän työskenteli erilaisissa projekteissa ja yritti löytää ratkaisu ongelmaan, joka loi sotkeuden New York Cityssä. Päähenkilö sai erillisen laboratorion, jossa Will Smith suoritti viruksen testit. Vaikka elokuvan loppu ei ollut tarpeeksi hyvä, se sai minut ajattelemaan, että samaa tekniikkaa voidaan käyttää myös tietokoneissa ja mobiililaitteissa.

Katsotaanpa, että tartunnan saaneet ihmiset ovat tietokoneita. Hyvä tietokone tunkeutuu virukseen ja tuhoaa suuren määrän tiedostoja..Se vaikuttaa jopa palvelimiin ilman tietosi ja tietojen suojaaminen on mahdotonta. Jopa uusimmat tietoturvavinkit eivät ole hyviä, eivätkä takaa laadukkaita tuloksia.

Useat ihmiset kertoivat minulle, että infektio oli käsiteltävä välittömästi, mutta sitä on vaikea tehdä. Jos yhdellä henkilöllä on yli kolme tuhatta virusta ja yli sata vakoiluohjelmia, hän ei pääse eroon yhdestä virustentorjuntaohjelmasta. Jopa parhaat työkalut, kuten Malwarebytes, eivät välttämättä pysty käsittelemään tätä ongelmaa. Valitettavasti modernit virukset ovat tulleet voimakkaiksi ja vahvemmiksi kuin koskaan. Käytän Malwarebytesä luomaan polut AV-ohjelman asennukseen. En ymmärrä, miksi käytät tietokonetta tuntematta virustentorjuntaohjelmien perusasiat. On joitain hyviä ohjelmia ja joitain huonoja ohjelmia. AVG Free esimerkiksi ei maksa mitään ja toimii hyvin. Mutta joidenkin syiden vuoksi asiantuntijat eivät suosittele tätä ohjelmistoa, eikä se pysty edistämään virusvirtauksia maailmanlaajuisesti.

Joten, salainen projekti saattaisi antaa toivottuja tuloksia heti valmistuttua. Omat nimeämättömät projektit itse kopioivat virukset, jotka vaikuttavat tietokonelaitteisiin tietämättäsi. Asennuksen jälkeen se suojaa rekisteritiedostoja, juurihakemistoja ja muistia ja estää kaikentyyppisten virusten alkamisen. Se myös estää hakkerointi-hyökkäykset, phishing-hyökkäykset, mutta ainoa ero ohjelmani ja muiden ohjelmien välillä on kuinka nopeasti se asennetaan. Sähköpostiviestien, sosiaalisten mediasivustojen ja pikaviestien kautta on mahdollista käyttää itseään. Sinun pitäisi jatkuvasti taistella virusten varalta ja suojata tietokoneesi haitallisilta. Tätä varten sinun on asennettava ohjelma ja lähetettävä heijastin järjestelmään. Joidenkin oikeudellisten asioiden vuoksi olen aikonut keskeyttää tämän hankkeen, mutta toivon, että se käynnistetään uudelleen, kun asiat ratkaistaan.

November 29, 2017