Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka torjua roskapostia kuten painikkeet-for-Website, Darodar ja muut

1 answers:

Useimmat Google Analytics -raportit sisältävät liikenteen piikkejä, tietenkin viittauksista. Usein, kun käyttäjät kokevat liikennepiikkejä, he pyrkivät kopioimaan ja liittämään viittauslinkin uuteen selaimen välilehteen verkkosivujen alkuperän määrittämiseksi. Spambot voi olla ilmeinen milloin käyttäjiä viittaavilla sivuilla katso linkkejä, jotka myyvät SEO ja omien sivustojensa missään ei löydy.

Spambot ovat turhauttavia ja fiksuja. He saalistavat verkon ylläpitäjiä, jotka eivät tiedä heitä (jotka eivät ymmärrä miten roskapommit toimivat). Riippumatta niiden motiivista, roskapommit pilata sivuston metrics. Tältä osin tällaista liikennettä on kierrettävä heti, kun se ilmenee.

Lissabonissa Semaltin johtava asiantuntija Lisa Mitchell tuo esiin artikkeleita, joiden avulla voidaan poistaa spambotit Google Analytics -raporteissa.

Bot-suodatus Google Analyticsissa

Se on helpoin tapa poistaa robotteja Google Analyticsissa. Useimmissa tapauksissa bot-liikenne osuu sivustoon, eikä Google Analytics raportoi sen vaikutusta. Ominaisuus tulisi ottaa uudelleen käyttöön, kun luot uutta verkkosivustoa tai muutat Google Analytics -tilejä. Se on helpoin lähestymistapa. Yksityiskohtainen menettely on esitetty alla:

  • Kirjaudu sisään Google Analytics -tilille.
  • Valitse omaisuus, jota on käsiteltävä.
  • Valitse hallintaikkunan yläreunassa oikean yläkulman sarakkeessa "Näytä asetukset"
  • .
  • Selaa alaspäin ja valitse "Sulje kaikki hämähäkkijoukot ja tunnetut botit" -valintaruutu.

Google Analytics -suodattimet

Se on lopullinen suodattimen tyyppi. Suodattimen määrittäminen sivustoliikenteen piilottamiseksi tietystä verkkotunnuksesta tai Internet-palveluntarjoajalta (Internet-palveluntarjoaja) estää tulevien viittausmäärien raportoinnin. Internet-asiantuntijat pitävät tätä syrjäyttävänä, näkymättömänä korjauksena. Spambot hyökkäävät edelleen sivustoon, kunnes Google Analytics raportoi tällaisen liikenteen. Ajatuksena on luoda useita suodattimia, ja kun roskapostit muuttavat aluetunnusta (Top Level Domain), tarvitaan toinen suodatin. Tämän vuoksi asiantuntijat suosittelevat Google Analytics -suodattimia, koska milloin tahansa käyttäjä muuttaa web-isäntiä tai uudelleenkoodiin sivustojaan, mikään ei edellytä kopiointia niin kauan, että sama Google Analytics on yhä käytössä.

htaccess Säännöt

Tekniikka lopettaa spambotin jo ennen kuin se tunkeutuu ensimmäiseen kooditavuun etupäästä. Tämän menetelmän suurin etu on, että htaccess-tiedostot pysyvät sivuston public_html-tiedostohakemistossa ja estävät roskapostit mitään palvelimelle. Tämä tarkoittaa sitä, että monien sivustojen käyttäjät tarvitsevat sitä kerran. Htaccessin suuri haittapuoli on se, että on muistettava ottaa nämä säännöt aina, kun he muuttavat isännät tai rekrytoivat verkkosivun, jota ei ole edellisen htaccess-tiedoston piirissä.

Valid hostname

Useimmat Internet-asiantuntijat haluavat tämän tavoin estää spambotit. Useimmissa tapauksissa menetelmä on yhdessä useiden palvelinpuolen suodattimien (kuten htaccess yllä) kanssa sekä mukautetun PHP-toiminnon avulla, joka vetää verkkotunnuksen luettelon säännöllisesti päivitetystä tavallisimmista mainoksista. Menetelmä sallii vain kelvollisia isäntänimiä sen sijaan, että suodatettaisiin ei-toivotut verkkotunnukset Source .

November 29, 2017