Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka poistaa viittaavan roskapostin? Helppoa vinkkejä

1 answers:

Roskapostiviestin liikenteestä on tullut jokapäiväinen kohtaus useimmille Internetin käyttäjille. Päästä eroon tällaisesta liikenteestä on välttämätöntä jokaiselle sivuston omistajalle tai SEO-viraston toimijalle. Google Analytics -työkalulla on lukuisia tapoja poistaa viittausriskit GA: n viittausten raportista. Roskapostoliikenne oli vanha käsite musta hattu hakukone tekniikoita. Yksityishenkilöt käyttäisivät tätä menetelmää valehtelemalla asiakkailleen, jotta heidän verkkosivustojensa sijoitus olisi nopeaa - roche posay lipikar baume ap face. Lisäksi se voi johtaa vääriin mainoksen näyttöihin, jotka aiheuttavat suurta menetystä heidän epätoivottaville asiakkailleen. Viestien roskapostin ymmärtäminen on välttämätöntä kaikille, jotka tekevät sähköistä kaupankäyntiä.

Semaltin vanhemman asiakassuhteen menestyksestä vastaava Nik Chaykovskiy käsittelee tältä osin joitain käytännön kysymyksiä.

Viittausliikenteen ymmärtäminen

Viiteviestiliikenne on kävijöitä, jotka napsauttavat sivustoosi liittyviä linkkejä muilta sivustoilta. Kun sivustot linkittävät sivustoosi, on olemassa suora verkkotunnuksen linkitys, joka voi johtaa kävijöiden tasaiseen kulkuun. Voit esimerkiksi napsauttaa linkkiä sivustoosi verkkotunnuksesta, kuten National Geographicin verkkosivusto. Verkkotunnuksesi tiedot ovat Nat Geon sivustolla, koska olet tullut Nat Geo -tuomari.

Mikä on viittaus roskapostia

Viittaus roskaposti on liikennettä, joka tulee verkkotunnuksista, jotka voivat olla linkittämättä sivustoosi. Jotkut taktiikat saattavat sisältää oikeita laillisia vierailuja todellisista ihmisistä. Muissa tapauksissa viittauksen roskapostin yrittää huijata GA-seurantakoodisi tallentamaan sivun vierailun, joka on väärä..Kummassakin tapauksessa GA: nne laskee sivun vierailuja, jotka saattavat välttämättä kuvata osana kävijöitä. Monissa tapauksissa viittauksen roskapostia voi esiintyä haamukuviotteina tai jopa indeksoijien viittauksina:

  • Telaketjun viittaukset: ne ovat pääasiassa robotit. Liikenne, joka on peräisin robotteista, jos se ei myöskään ole lainmukaista. He tulevat verkkosivustollesi laillisten liikennemuotojen aikana.
  • Ghost-referenssit: Nämä eivät käy verkkosivustollasi. He kuitenkin menestyvät Google Analyticsin vääriin vierailuihin.

Viestinhaun roskapostin poistaminen

Jokainen verkkovastaava tarvitsee välttämättömiä työkaluja liikenteeseen, joka ei ole todellisista asiakkaista. Esimerkiksi eräät työkalut, joita verkkovastaavat käyttävät käänteispalvelujen suorittamiseen, voivat auttaa henkilöitä poistamaan viittauksen roskapostin. Voit esimerkiksi aktivoida joitakin näistä asetuksista admin-asetuksista.

Järjestelmänvalvoja-välilehdellä voit aktivoida bot-suodatuspalveluja. On roskapostitietoja sekä hämähäkit, jotka pyrkivät indeksoimaan verkkosivuston eri syistä. Muokatun bot-suodattimien luominen voi auttaa pitämään pois joitain näistä liikenteen lähteistä, jotka eivät ehkä ole oikeutettuja. Jotkut verkkotunnukset, kuten Semalt , ovat tunnettuja historiaa roskapostin hyökkäysten heittämisestä.

On välttämätöntä käyttää sähköpostipalveluntarjoajaa, joka on turvallinen sähköpostipalvelun tarjoaja, joka voi suodattaa viittausliikennettä verkkosivustoista. He voivat tehdä koko selaussession turvalliseksi sekä suojata asiakkaitasi mahdollisilta roskapostin hyökkäyksiltä.

Päätelmä

Referrer-roskaposti on suuri ongelma, joka kohdistuu Internetin käyttäjien enemmistöön. Jotkut mustan hattun SEO-virastot pyrkivät käyttämään viittaus roskapostitaktiikkaa antamaan nopeita tuloksia. Tällä liikenteellä ei ole perustetta sen soveltuvuudesta. Voit kohdata joitain rangaistuksia, kun yrität sijoittaa roskapostin avulla. Tämä ohje voi auttaa sinua välttämään viittausliikennettä.

November 29, 2017