Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka päästä eroon Blackhatworth Referrer Spamista Google Analyticsissa

1 answers:

Ne, jotka tietävät, mitä viittaus roskapostiksi on, ymmärtävät, kuinka turhauttavaa se on, kun se tulee Google Analyticssi. Viimeisten vuosien aikana viitetietokannan roskapostin suodattaminen on kasvanut viime vuosina. Jos olet sivuston omistaja, sinun on tiedettävä, miten se käsitellään, jotta vältytään yrityksesi vaikeuksilta.

Blackhatworth.com on yksi suosittelevista roskaposteista, jotka ovat saaneet monet sivuston omistajat ja johtajat naarmuilta. Se on sivusto, joka lähettää sinulle väärästä liikenteestä tai "väärennetyistä osumisista" ja syyt siihen ovat vaihtelevia - cctv cameras for home uk. Jotkut viittaushaitat pyrkivät houkuttelemaan kävijöitä sivustoihinsa. He tietävät, että on olemassa sivustoja, jotka julkaisevat listoja heidän parhaista viittauksistaan. Roskapostimarkkinat toivovat pääsevänsä kävijöitä pelkästään ilmestyessään tällaisiin luetteloihin. Nämä sivustot myös pankki sivuston johtajien uteliaisuudelle. He toivovat, että kun he roskasivat sinut, haluat tietää, miksi he linkittävät sinut. Sinä vierailla sivustolla tarkistaaksesi, ja juuri he tarvitsevat - liikennettä.

Jack Miller Semaltin huipputekniikka paljastaa täällä tapoja päästä eroon tällaisesta viittauskirjoituksesta.

Onko Blackhatworth.com-viittaus roskaposti haitallinen?

Vaikka viittaus roskapostista saattaa kuulostaa harmittomalta, koska se ei liity haittaohjelmia, kuten haittaohjelmien levittämiseen, se on vakava ongelma, koska se vaikuttaa GA-tietoihisi.

Google Analytics on päätöksentekoelementti useimmille ihmisille. Analytics-tietosi auttavat sinua näkemään liikennettä lähettävät sivustot. Tämän jälkeen voit käyttää näitä tietoja strategian parantamiseen sivuston rakenteesta ja sisällöstä sekä saada uusia linkkejä.Jos sinulla on aitoja, korkealaatuisia linkkejä muilta sivuilta, sivustosi on todennäköisesti rankattu SERP: ssä.

Viite-roskapostin aiheuttama ongelma on se, että se ruuhtaa web-analyysitietosi. Tietosi ovat vinoutuneet ja eivät anna tarkkoja tietoja sivustosi suunnatusta liikenteestä. Nämä epätarkat tiedot käyttämällä tehdyt päätökset voivat olla haitallisia kuin ne ovat hyödyllisiä liiketoiminnalle. Valitettavasti ihmiset, jotka eivät ole tietoisia viittauksen roskapostista, tekevät niin ja myöhemmin miettivät, miksi heidän SEO-strategiat eivät toimi odotetulla tavalla.

Blackhatworth.comin leviämisen poistaminen Viittaavan roskapostin Google Analyticsista

Suodatinten määrittäminen viittausriskille GA: ssa on yksi tehokkaista keinoista väärennetyn liikenteen poistamiseksi roskapostilta. Suodattimet huolehtivat sivustoista, jotka lähettävät väärennettyjä liikennettä suoraan GA: lle sekä niille, jotka käyttävät botia käymään sivustossasi.

  • Kirjaudu sisään GA-tiliisi ja valitse avattavasta Näytä-valikosta Luo uusi näkymä ja anna sille nimi.
  • Luo uusi suodatin valitsemalla Suodattimet> Uusi suodatin. Nimi uusi suodatin "blackhatworth.com on hyvä".
  • Kun olet valinnut mukautetun suodattimen tyypin, valitse Poissulje ja avattavasta suodatuskentästä valitse Viittaus.
  • Kirjoita Suodatinmalli -kenttään blackhatworth \ .com ja tallenna sitten asetukset.

Voit tehdä tämän muille roskapostiviittauksille, jotka saattavat näkyä GA-raporteissa. Varmista ennen verkkotunnuksen suodattamista tarkistat ensin, että se on oikeastaan ​​roskapostiviesti. Et halua suodattaa aitoja sivustoja ja menettää todellisen liikenteen virheellisesti.

November 29, 2017