Back to Question Center
0

Semalt: Kuinka estää viittaavan roskapostin - Velvoittavia vinkkejä muistaa

1 answers:

Blogin tai sähköisen kaupankäynnin verkkosivut ovat rikas ja palkitseva kokemus, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia kasvattaa yrityksiä ja luoda mahdollisuuksia. Useat idiootit yrittävät kuitenkin tuhota verkkoyritykset ja luoda esteitä kaikille ilman erityistä syytä. He haluavat tehdä mitään muuta kuin luoda sotku, ja viittaus roskapostittajat ovat yksi heistä. On turvallista sanoa, että viittauksen roskapostittajat ja hakkerit ovat internetissä olevia graffiti taiteilijoita, jotka aina pyrkivät lähtemään lukutaidottomista merkinnöistä verkossa.

Jos tarkastelet Google Analytics -tiliä ja näet tuntemattomien verkkosivustojen viittaajien määrän kasvua, on todennäköistä, että sivustosi on kohdistettu, ja sinun on ryhdyttävä toimenpiteisiin mahdollisimman pian. Sivustot, jotka lähettävät viittausriskin, ovat hulfingtonpost - sava s3 ice.com, priceg.com cenoval.ru ja bestwebsitesawards.com. Se saattaa kuulostaa oudolta, mutta useimmista verkkovastaavista ja bloggaajista ei ole ajatusta siitä, että heidän sivustonsa saavat väärennettyjä näkemyksiä, joista suurin osa tulee edellä mainituista sivustoista.

Onneksi Max Brain Semaltin asiakasmenestyspäällikkö tarjoaa joitain tapoja estää kyseiset sivustot ja estää liikenteen häiritsemästä yrityksesi internetissä.

Käytä .htaccess-tiedostoa viittauskirjaston torjumiseksi

Jos sivustoasi ylläpidetään Apache-palvelimen kautta, sinun on päivitettävä..htaccess-tiedosto. Paras tapa estää .htaccess-tiedosto estää roskapostittajat ja huonoja robotteja. Voit myös ohjata ne Apachelle, joka ei ehkä ole helppoa arvailla.

Google Analytics -suodattimet

Useimmissa tilanteissa roskapostittajat ja heidän robotit eivät käy verkkosivustollasi. Tällaisissa tilanteissa sinun on estettävä nämä botit ja haettava ne omille verkkosivustoille lisäämällä erityiset koodit Google Analytics -tiliin. Voit myös luoda suodattimia Google Analytics -profiilissasi, ja se auttaa sinua parantamaan liikenteen laatua. Onneksi Google Analytics tarjoaa paljon apuohjelmia poistamaan roskapostittajat analyysitietojen ja raporttien avulla. Menettelyn ainoa haittapuoli on se, että sitä ei sovelleta kaikkiin verkkosivustoihin samanaikaisesti.

Suodatus manuaalisesti

Voit määrittää manuaalisesti bot-suodatuksen. Tätä varten sinun pitäisi mennä Google Analytics -tiliisi ja luoda uusi suodatin. Valitse Custom (Mukautettu) -vaihtoehto ja lisää kyseinen koodi siihen.

IP-osoitteen roskapostin estäminen

Voit helposti estää viittauksen roskapostin IP-osoitteet. Pidän vaiheesta, joka estää anonyymeistä IP-osoitteista tulevan liikenteen. Varmista, että roskapostittajien käyttö estetään sivustollesi tämän käytännön avulla.

Google Analyticsin IP-poikkeuslista

Seuraava vaihe on varmistaa, että olet tallentanut Google Analyticsin IP-poikkeusluettelon. On tärkeää muistaa, että et voi nauttia parhaista tuloksista, ennen kuin et ole poistanut tätä luetteloa. Google Analytics tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja luettelon sulkemiseksi ja IP-osoitteiden estämiseksi. Voit helposti valita ja asentaa laajennuksen verkkosivustollesi, varmistaen sen täydellisen turvallisuuden ja suojan.

November 29, 2017