Back to Question Center
0

Semalt: Kehittyneet lomakkeet roskapostia ja miten päästä eroon niistä

1 answers:

Lisa Mitchell, Semalt Customer Success Manager muistuttaa, että roskapostin kehittynyt muoto on saapunut ja se voi pilata Google Analyticsin muutaman päivän. Sinun pitäisi olla huolissasi, jos sivustosi saa paljon liikennettä. Varmista, että vierailut ovat peräisin oikeutetuista lähteistä, ei viittauksen roskapostista. Joukko spamboteja osuu internetiin joka päivä, ja heidän vierailunsa ovat verkkosivuilla, kuten button-for-website.com, darodar.com ja free-share-buttons - www pgo com.com.

Miksi roskapostittajat käyttävät viittaus roskapostia?

On turvallista sanoa, että on olemassa lukuisia menetelmiä roskapostille, mutta kysymys on, kuka käyttää hyväkseen referralliikennettä. Toinen kysymys, joka saattaisi iskeä mieleesi, on se, miksi roskapostittajat käyttävät viittauksen roskapostia. Yksinkertaisin ja helpoin vastaus näihin kysymyksiin on viittaus roskaposti on mainospalvelu webmasters. Roskapostin lähettäjät toivovat, että näet heidän viittauslähteensä ja käy verkkosivuillaan ostaakseen tuotteitaan ja palveluitaan.

Toinen syy on, että roskapostittajat turvautuvat roskapostitukseen ja rakentavat linkkejä takaisin heidän verkkosivuilleen. Tämä johtuu siitä, että jotkut sivustot julkaisevat analyysinsä internetiin luodakseen merkittävän määrän käänteisiä linkkejä. Jos vierailet näissä URL-osoitteissa, linkki takaisin sivustoon luodaan automaattisesti. On selvää, että roskapostittajat tekevät paljon rahaa tällaisista tyhmistä tekniikoista..Mainoksista affiliate-ohjelmiin ja uudelleen kohdennetuista tuloista he ansaitsevat paljon ja perustivat useampia roskapostin järjestelmiä, jotta käyttäjät tempaisivat.

Miten spambot siirtyy Google Analytics -viittaustietoihisi

Spammiot pääsevät Google Analytics -viittaustiedustasi kahdella tavalla. Ensimmäinen on kohdistamalla suuri määrä verkkosivustoja. Google Analytics käyttää merkkijonoja, ja roskapostit lataavat satunnaisesti koodisi komentosarjoihinsa, jotta palvelimesi sivunäkymät irtoavat. Sallikaa minun kertoa teille, että he eivät koskaan käy verkkosivustollasi ja huijaavat sinua luomalla vääriä näyttökertoja. He tarvitsevat vain Google Analytics -tilinumerot, jotka voivat tuottaa heille paljon tuloja.

Toiseksi Googleilla on robotit ja hämähäkit indeksoida ja indeksoida verkkosivustoja. Spambot vierailevat verkkosivustoillesi, tuottavat sivun näyttökertoja ja poistumisprosentti on aina keskimääräistä suurempi. Heidän tietonsa kirjautuu Google Analytics -tiliisi. Kummassakin tapauksessa robotit ja komentosarjat pyrkivät väärentämään HTTP-otsakkeita ja asettavat viittauksen mihin tahansa linkistä. He haluavat mainostaa verkkosivustojaan tavalla tai toisella, ja kun Google Analytics arvioi nämä tiedot, linkit lähetetään automaattisesti.

Viittauksen roskapostin lopettaminen

Tässä olemme keskustelleet keinoista lykätä roskapostia.

Menetelmä №1: Isäntänimen suodatin

Jotkut viittauksen roskapostista eivät tule sivustoosi ja näyttävät tiettyjä isäntänimiä. Siten on helppo luoda isäntänimen suodatin ja estää nämä roskapostittajat. Isäntänimen pitäisi olla verkkosivustosi, ja sen pitäisi olla esimerkiksi Shopify ja PayPal.

Menetelmä № 2: Lähdesuodatin

Sinun on huomannut, että roskapostittajat siirtyvät suoraan sivullesi ja käyttävät verkkotunnuksia hostnameiksi. Siksi sinun on luotava lähdesuodattimet poistamaan ne mahdollisimman pian. Tällaisen suodattimen luomisessa on syytä muistaa, että merkkien määrä on 255 suodinta kohden.

November 29, 2017