Back to Question Center
0

Semalt julkistaa 3 Google Analytics -suodattimen käyttöä

1 answers:

Google Analyticsissa suodattimet tarjoavat meille joustavuutta muokata ja muuttaa tietoja ja säätää tiliasetuksia verkkosivustomme vaatimusten mukaisesti. Voit käyttää Google Analytics -suodatinta tietojen sisällyttämiseen tai poissulkemiseen, tiedostojen siirtämiseen eri alustoilta toiseen, jotta se sopisi paremmin ja täyttää yrityksesi vaatimukset.

Raporttien valmistelu riippuu siitä, miten tietoja analysoidaan Google Analytics -tiliisi. Suodattimien avulla voit helposti muuntaa, muokata tai muuttaa tietoja. Näin Google Analytics voi soveltaa suodattimia raaka-lomakkeesta verkkosivustosi yhdenmukaistettuun muotoon. Näin tietojen käsittely muuttuu helpommin ja kätevämmäksi, ja suodatettu tieto antaa tarkat raportit sivustosi luomasta liikenteestä.

Oliver King Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava päällikkö kertoo täältä 3 päätyyppistä suodatinta, joita kaikki verkkovastaavat käyttävät Google Analytics -tileissään: spambot-suodattimet, sisäinen IP-osoitteen poissulkeminen ja pakottava lähdeviitteet tai sivut pieniksi kirjaimiksi.

1. Spambot-suodattimet

Spambot-suodattimet ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja. Voit muokata asetuksia Google Analytics -tilin View Settings -asetuksessa. Tätä varten sinun tulee mennä hallintapaneeliin ja etsi Bot-suodattimet -vaihtoehto..Napsauta tätä vaihtoehtoa ja aktivoi se, minkä jälkeen sulje ikkunat. Tämän vaihtoehdon ansiosta kuka tahansa voi helposti muokata hämähäkkien ja robotien luetteloita Google Analytics -tilissäan. Käytä suodattimia niin monta sivua kuin mahdollista saadaksesi halutut tulokset.

2. Sulje kaikki sisäiset IP-osoitteet

Toinen asia, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, on poistaa sisäiset IP-osoitteet. Tätä varten sinun tulee avata Google Analytics -tilisi ja siirtyä Admin-osioon. Täältä löydät Näkymäasetukset-vaihtoehdon, jossa sinun on valittava Suodata-vaihtoehto, jotta voit luoda paljon suodattimia. Pidä niin, kunnes olet luonut tarpeeksi suodattimia verkkosivustollesi. Ennen kuin aloitat suodattimien luomisen, sinun on aina varmistettava, että käytät nykyisiä suodattimia, jos sinulla on jotain. Seuraava vaihe on antaa kaikille suodattimille oikeat nimet ja valita ennalta määritetyt ja mukautetut suodattimet. Ennalta määritetty suodatin on yleisesti käytettyjen suodattimien mallipohja, kun taas mukautettu suodatin on tapa sovittaa suodattimet kaikentyyppisiin tilanteisiin. Kun olet luonut halutun määrän suodattimia, viimeinen vaihe on tarkistaa ne. Google Analytics ei tarjoa mitään vaihtoehtoja suodattimien tarkistamiseen, joten sinun on tehtävä se toisella vaihtoehdolla.

3. Pakota URL-osoitteet pieneksi

URL-osoitteiden pakottaminen pieniin kirjaimiin on mahdollista. Voit puhdistaa tiedot suodattimien avulla. Jos esimerkiksi verkkosivustosi näyttää suuren määrän sivunäkymiä ja et ole tehnyt SEO-palvelua, viittaus roskapostista on todennäköisesti läsnä. Tällaisissa tilanteissa sinun pitäisi olla pieniä URL-osoitteita sisältäviä sivuja isojen URL-osoitteiden sijasta. Kun olet tehnyt asetukset pieniksi, sinun ei pidä unohtaa vahvistaa niiden todentamista ennen ikkunan sulkemista Source .

November 29, 2017