Back to Question Center
0

Semalt Expert varoittaa maailman suurimmista roskapostittajista. Ole turvallinen!

1 answers:

Jos saat paljon sähköpostiviestejä, joissa on linkkejä verkkokauppoihin tai rahaa hakeville ihmisille, on mahdollista, että roskapostori on arvannut tunnusasi ja että hän on alkanut lähettää sinulle vääriä viestejä. Vuoden 2011 ensimmäisellä puoliskolla suurin osa postilaatikostemme roskista saapui Intiasta. Vuoteen 2016 mennessä roskapostin lähettävät maat olivat Intia (20%), Indonesia (13%), Venäjä (10%) ja Etelä-Korea (12%).

Nikaltan Semaltin vanhemman asiakassuorituksen johtajan Nik Chaykovskiy etsii täältä maailmanlaajuisista roskapostista tärkeimmistä tosiseikoista - tech events portland.

Venäjä on laajalti tunnettu tietokonerikollisuutensa ja joukkojensa kuten Facebookin. Trend Micro, joka on tunnettu verkkoturvallisuuskalenteri Kalifornian yritys, on Venäjän eturintamassa online-huijausten ja roskapostin suhteen. Trend Micron raportissa paljastuu, että kaikkein näkyvimmät tapahtumat, kuten Whitney Houstonin äkillinen kuolema, yhteiskunnallis-poliittiset mullistukset ympäri maailmaa, ja Linsanity tarjosi verkkorikollisille uusia sosiaalialan materiaaleja ja kampanjaideoita. Se auttoi heitä tartuttamaan ja tunkeutumaan useisiin sähköpostiosoitteisiin ja verkkoihin yksityisten tietojensa saamiseksi.

Jopa kahdeksankymmentä prosenttia kohdennetusta roskapostista tuottaa yli 100 henkilöä, jotka kaikki kuuluvat roskapostiin. Tämän jen nimi on Spamhaus. Sen tunnettu roskapoliittisen operaation (ROKSO) tietokanta on aiheuttanut paljon ongelmia Internetin käyttäjille..Muutama vuosi sitten ukrainalaispohjainen roskapostittaja lähetti miljoonia haittaohjelmia ja viruksia tietyn botnet-tekniikan avulla. Roskapostin verkkosivuston isäntä oli Kiina-pohjainen web-hosting-yritys, Trend Micro on raportoinut. Michael Boehm and Associates oli amerikkalainen organisaatio, joka koostui suuresta joukosta roskapostittajia. He lähettivät automaattisia roskapostin ja viruksia Internetissä, mikä aiheutti ongelmia eri käyttäjille. Niiden ensisijainen tavoite oli raaputetut luettelot, ja ne toimivat johtavien yritysten ja yksilöiden nimissä.

Yair Shalev oli Floridan korkeatasoinen lumikenkäpommittaja. Hän teki yhteistyötä ROKSO-roskakemian, Darrin Wohlin kanssa, kehittääkseen tekniikoita, joilla tuhota suuri määrä tietokoneita ja mobiililaitteita ympäri maailmaa. Dante Jimenez oli yhdysvaltalainen roskasäilijä, joka työskenteli maailman huonoimpien tietoverkkorikollisten ja botnet-asiantuntijoiden kanssa. Hän oli mukana useissa botnet-roskaprojekteissa ja oli eturintamassa palvelimien ja merkittävien uutissivustojen hakkeroinnissa. Peter Severa oli ammatillinen venäläinen roskasäilijä, joka kirjoitti ja myi erilaisia ​​virustorjuntaohjelmia, roskapostia ja botnet-aineita miljoonille miljardeihin dollareihin. Hän osallistui myös kirjoittamaan ja vapauttamaan maailman huonoimmat troijalaiset ja virukset. Hän on työskennellyt useiden eurooppalaisten ja amerikkalaisten botnet-roskapostittajien kanssa ja ollut yhteistyössä yhdysvaltalaisen roskasekoittajan, Alan Ralskin kanssa.

FBI: n pidätti Michael Persaud muutama kuukausi sitten. Hän oli mukana laajoissa petoksissa, ja hänet veloitettiin erilaisista roskapostitoiminnoista. Yambo Financials on toinen ukrainalainen roskasäilijä, joka oli mukana erilaisissa tietoverkkorikollisuuksissa. Hän kehitti runsaasti laittomia ohjelmia ja myi niitä miljoonia dollareita varten. Hän oli myös perustanut väärän pankkitilin internetissä ja varannut paljon rahaa laillisista pankkitileistä. Toistaiseksi roskapostia on syytetty useista tietoverkkorikoksista, ja FBI on hänen jälkeensä. Ennemmin tai myöhemmin hänet pidätetään, Trend Micro raportoi.

November 29, 2017