Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tyypit ankkuri tekstiä ja miten optimoida heidät parempaan SEO

1 answers:

Yksi tehokkaimmista hakukoneoptimoinnin temppuista on ankkurointitekstin käyttö. Käytettäessä oikein ankkurointiteksti voi merkittävästi parantaa sivuston sijoitusta hakukoneen tulossivuilla (SERP).

Niille, jotka eivät ole kovin perehtyneitä tähän aiheeseen, Andrew Dyhan, Semalt Customer Success Manager selittää, että ankkuriteksti viittaa napsautettaviin hahmoihin tai tekstiin hyperlinkissä. Hahmot / teksti ovat usein eri värisiä kuin muusta sisällöstä ja joskus on alleviivattu. Kun käyttäjä napsauttaa ankkuritekstiä, hänet siirretään toiseen paikkaan. Voit luoda nämä ankkurit HTML: n tai CSS: n avulla - produtos google para empresas.

Miksi ankkurointitekstit ovat niin tärkeitä SEO: lle?

Ankkurointitekstit eivät luultavasti ole yhtä suosittuja kuin nykyään, jos niitä ei käytetä käänteisiä varten. Heillä on suuri rooli käänteisten linkkien käytössä (tärkeä SEO-ranking-tekijä). Lisäksi hakukoneet käyttävät niitä rankaisemalla verkkosivustoja ylioptimisoinnille ja roskapostille. Siksi SEO-asiantuntijoille on tärkeää ymmärtää selkeästi, miten ankkurointitekstejä käytetään oikein.

Ankkurointiteksti on hyödyllinen myös sisällön lukijoille, koska se antaa heille käsityksen siitä, mitä sisältöä heidän pitäisi odottaa löytävänsä linkin kohdekohdassa.

Ankkurointitekstit

Ankkurointitekstissä on monia muunnelmia. SEO-asiantuntijat voivat käyttää seuraavia muunnelmia tai niiden yhdistelmää sisällön optimoimiseksi:

  • Kohdistetut ankkurit: Online-markkinoinnin asiantuntijat, jotka ovat mukana linkin rakentaminen luoda ankkurointitekstejä avainsanoilla, jotka vastaavat verkkosivun tai asiakirjan kohdistamia avainsanoja. Toisin sanoen, jos haluat linkittää sivustoon, jossa on sisältöä" keittiön korjausideoista ", käytä tätä samaa avainsanaa hyperlinkissä.
  • Yleinen ankkuriteksti: nämä ovat napsauttavia linkkejä, jotka ohjaavat sinut resursseihin, jotka saattavat olla avuksi. Esimerkkejä yleisistä ankkureista ovat "saat lisätietoja täältä", "napsauta tästä ilmaista tarjousta", "saat ilmaisen e-kirjan täältä" ja niin edelleen.
  • Merkittyjä ankkureita: Merkittävät ankkurit käyttävät sivuston liiketoiminnan tuotenimeä tekstinä. Niitä pidetään turvallisimpana ankkurina käytettäväksi. Siksi suuret brändit, kuten Amazon, käyttävät mahdollisimman monta merkkipinoa ankkurointitekstiä, koska niiden optimaalinen todennäköisyys on pienempi.

Yli-optimointi on saman ankkuritekstin liiallinen käyttö sivuilla tai saman tekstin ulkonäkö monilla verkkosivuilla. Se voi johtaa hakukoneiden rangaistukseen, koska sivu on roskapostia eikä käyttäjäystävällinen. Yli-optimointia on sen vuoksi vältettävä kaikin keinoin.

  • Liittyvät ankkurit: Nämä ovat ankkurointitekstejä, jotka käyttävät sivuston URL-osoitetta linkittämällä sen takaisin. Ne ovat helppokäyttöisiä, mutta niiden on oltava hyvin jakeltavia sisällön sisällä. Alastulkin ankkureiden tiheys ei saa ylittää 15%.
  • Kuvat ja 'alt' -merkinnät ankkureina: Kuvien käyttö verkkosivujen sisällössä on erittäin arvostettu tänään. Se auttaa lisäämään käyttäjän vuorovaikutusta sisällön kanssa. Kun käytät kuvaa linkkinä toiseen paikkaan, annat myös kuvan "alt" -tunnisteen. Hakukoneet lukevat tämän "alt" -merkin ankkuriksi tekstiksi.
  • LSI (latentti semanttinen indeksointi) ankkurit: LSI tarkoittaa yksinkertaisesti avainsanan synonyymejä (ei välttämättä täydellisiä synonyymejä). Ne ovat avainsanan läheisiä muunnelmia. LSI-ankkurit ovat erittäin hyödyllisiä, kun et halua käyttää täsmällistä avainsanaa linkkeissäsi.
  • Eräs toinen ankkurointitekstin muunnelma, jota pidetään turvallisena ja tehokkaana, on tuotemerkin ja avainsanan ankkurin yhdistelmä. Tässä tapauksessa luot hyperlinkkejä tuotemerkillesi ja haluamallesi avainsanalle. Voit esimerkiksi käyttää "siivouspalveluja" tuotemerkkisi nimellä "" brändisi + avainsanan ankkuritekstinä.

Jos haluat saada parhaan kuvan ankkureista, varmista, että käytät niitä huolellisesti. Ne tulisi jakaa asianmukaisesti ja oikeaan tiheyteen. Niiden pitäisi olla myös ytimekkäitä ja olennaisia ​​sekä linkitys- että kohdesivun sisällölle. Epäsuorat ankkuritekstit ovat suora lippu rangaistukseen, koska ne ovat myös ankkureita, jotka eivät kuulosta luonnolliselta tekstissä. Älä koskaan käytä sellaisia ​​ankkureita teksteissäsi, koska ne varmasti vahingoittavat SEO.

November 29, 2017