Back to Question Center
0

Semalt Expert: Tässä on vain mobiililiikenteen katselu

1 answers:

Google Analyticsin profiilisuodattimet ovat edullisia monella tavalla. Ensimmäinen ja tärkein etu on se, että voimme sisällyttää raporttimme tiedot tai jättää ne pois vaatimuksistamme ja parametreista.

Voit halutessasi tarkastella tai poistaa tietoja mobiililiikenteestä, tietyistä verkkotunnuksista tai tietystä paikasta. Oliver King, johtava asiantuntija Semalt , vakuuttaa, että kaikki nämä asiat voidaan tehdä helposti Google Analytics -tilisi kautta.

Googlen profiilisuodatinta voidaan määritellä erityiseksi suodattimeksi, jota käytetään muokkaamaan tai rajoittamaan tietoja Google Analytics -hallintapaneelissa. Näin voit tehdä muutokset tietosi ja varmistaa sivustosi turvallisuuden ja uskottavuuden internetissä.

Toisin sanoen voimme sanoa, että Google Analyticsin profiilisuodattimet voivat auttaa luomaan joukon raportteja, jotka näyttävät tarkat tiedot ja luotettavat tiedot liikenteen lähteistä ja IP-osoitteista. Onko sinulla näkemyksiä henkilökohtaisesta tietokoneesta tai mobiililaitteista, profiilin suodattimet tarjoavat sinulle vain luotettavat tiedot. Google Analytics -profiilisuodattimia voidaan käyttää eri tilanteissa, kun olet täysin rakennettu ne.

Vaihe 1 - Sinulla pitäisi olla pääprofiili

Ensimmäinen vaihe on saada pääprofiili ennen kuin aloitat. Jos et ole vielä luonut tätä profiilia, et voi koskaan saada käsitystä siitä, mistä sivustosi liikenne on peräisin. Pääprofiilisi sisältää kaikki tiedot web-liikenteestäsi ja siitä, mihin haluat käyttää suurimman osan ajasta. Jos olet käyttänyt Google Analyticsia pitkään, on aika seurata sivustosi toimintaa luomalla pääprofiili. perustaa ja antaa sinulle laadukkaita tuloksia.

Vaihe 2 - Aseta uusi profiili

Jos et ole luonut profiilia. Tässä kerromme, miten voit luoda profiilisuodattimet heti. Napsauta Google Analytics -tilisi Järjestelmänvalvoja-osiota ja valitse Profiilit-välilehti ja napsauta Käynnistä-painiketta Uusi profiili -kuvaketta.

Vaihe 3 - Luo profiilisuodatin

Kun olet luonut profiilin ja täyttänyt kaikki osiot, seuraava vaihe on napsauttaa Mobile Users -kuvaketta ja luoda suodattimia klikkaamalla Suodattimet-osioa. Täällä voit luoda erilaisia ​​suodattimia, jotka perustuvat sinun tarpeisiisi ja aloittaa sivustosi liikenteen arvioinnin sekä sen laadun.

Google Analytics mobiilisuodatetut profiilit toiminnassa

Noin kolme vuotta sitten paljon liikennettä, joka vieraili Crazy Egg -blogissa, oli mobiililaitteiden kautta. Tärkein huolestuttava asia, että vain kuusi prosenttia sähköpostin tilaajista vieraili verkkosivuilla käyttäessään matkapuhelimiaan. Lisäksi matkapuhelimet olivat jäljessä pitkälti alueilla, kuten poistumisprosentti ja aika paikan päällä. Se tarkoittaa, että monet ihmiset kävivät sivustossa, mutta he viipyivät vain muutaman sekunnin verkkosivuilla. Siksi yritys halusi uudistaa ja luoda uudelleen Google Analytics -profiilisuodatin sen näkyvyyden ja uskottavuuden varmistamiseksi internetissä. Uusia vastaavia WordPress-teemoja kehitettiin varmistamaan, että käyttäjät saavat laadukkaat tulokset Source .

November 29, 2017