Back to Question Center
0

Semalt Expert tarjoaa vakuuttavan hakukoneiden tarkistuksen

1 answers:

Ennen verkon käyttöönottoa rankingissa oli hakukoneita , jotka pääasiassa työskentelivät auttaakseen verkkokäyttäjiä löytämään haluamansa tiedot verkossa. Nykyiset ohjelmat, kuten Archie ja Gopher, keräsivät tietoja ja pitivät tiedot palvelimista, jotka olivat yhteydessä internetiin.

Michael Brown, huippuosaaja Semalt , jakaa artikkelissa joitakin vakuuttavia asioita, jotka auttavat sinua lisäämään sinua SEO kampanja.

Miten hakukoneet toimivat

Hakukoneet ovat täysin riippuvaisia ​​verkko-hämähäkkistä, jotta ne voivat noutaa asiakirjoja ja tiedostoja verkosta. Web-indeksoijat pyrkivät selvittämään kaikki verkossa olevat verkkosivut ja laatimaan asiakirjojen ja ohjelmien luettelon verkkokäynnistyksellä.

Web-indeksoijat alkavat kerätä tietoja suosituimmista käytetyistä sivuista ja palvelimista, joilla on suuri liikenne. Vieraillessaan suosikkisivustollaan robotit noudattavat kaikkia linkkejä sivustossa ja indeksoivat jokaisen sanan sivuillaan.

Google-hakukoneen syntymä

Google on yksi huippuluokan hakukoneista, jotka alkoivat akateemisena alustana. Googlen kehittämisen yhteydessä julkaistun julkaisun mukaan Lawrence Page ja Sergey Brin tarkoittavat, että alkuperäinen järjestelmä on rakennettu kahden tai kolmen verkkokäynnistimen käyttämiseksi kerrallaan. Jokainen indeksoija kehitettiin ylläpitämään suunnilleen 320 yhteyttä Web-sivuille, jotka toimivat kerralla.

Google osui otsikoihin, kun se käytti neljää hämähäkkiä, ja niiden järjestelmä voisi leikata yli 99 sivua sekunnissa. Tuona aikana järjestelmä tuotti noin 600 kilotavua raportteja sekunnissa. Debyytti-Google-järjestelmä työskenteli tarjoten joitain URL-osoitteita verkkohaaroille palvelimen kautta..Jos verkkotunnuksen käyttäjä saa asiakirjat ja ohjelmat maksimaalisen ajan kuluttua, Googlella oli verkkotunnuksen palvelin (DNS).

Katselemalla ja analysoimalla HTML-sivua Google huomasi sivun sanojen määrän ja sanojen nimenomaisen sijainnin. Meta-tunnisteissa ja tekstityksissä näkyvät sanat asetettiin etusijalle käyttäjän haun aikana. Google-hämähäkki on kehitetty indeksoimaan äärimmäisen tärkeitä sanoja ilman artikkeleita "a", "a" ja "an". Muut verkkokäynnistimet käyttävät kuitenkin eri tapaa merkitä merkittäviä sanoja verrattuna Googlelle .

Lycos käytti etsintäkokemusta loistavasti lähestymistapaan meta-tagien sisältämän sanan seuraamiseen ja merkitsemään 100 parhaan sanan sanat. AltaVistaan ​​lähestymistapa on täysin erilainen. Indeksointiprosessi edellyttää jokaista sanaa sivulta, puhumattakaan artikkeleista "a", "a" ja "the".

Tuleva haku

Boolen operaattoreiden mukaan moottori tarkistaa lausekkeet ja sanat, kun käyttäjä syöttää ne. Kirjaimellinen haku, joka toimii epätoivottujen hakujen poistamiseksi, auttaa löytämään parhaan tuloksen verkossa. Konseptiin perustuva haku on äärimmäisen tärkeää tietojen etsinnässä. Tämä tutkimus on tilastollisen analyysin käyttämistä sivuilla, jotka sisältävät lauseita, joista olet kiinnostunut.

Metatagien vaikutukset verkkohakuun

Meta-tunnisteilla on keskeinen rooli sisällön markkinointi . Sisällönkuvauskenttien avulla sivuston omistajat voivat määrittää indeksoidut avainsanat ja lauseet. Hämähäkit tunnistavat sisällönkuvauskentät, jotka eivät korreloi sisällön kanssa ja päinvastoin. Meta-tunnisteiden merkitystä ei voi unohtaa. Heillä on merkitystä käyttäjän etsinnän mukaisten oikeiden lauseiden tunnistamisessa.

Web-hakukoneet toimivat vähentämällä online-kävijöiden tarvitsemaa aikaa sisällön ja tietokoneohjelmien löytämiseksi. Aikaisemmin arvokkaiden tietojen ja ohjelmien hankkiminen verkosta merkitsi sitä, että sinun oli tiedettävä, miten Veronica ja Archie työskentelivät. Nykymaailmassa suuri määrä internetin käyttäjiä kokonaan rajoittaa itsensä Webiin, mikä on ollut avainsana tekijä web-hakukoneiden kasvulle Source .

November 29, 2017