Back to Question Center
0

Semalt Expert puhuu kaikkein vaarallisimmista sähköpostin roskapostista maailmassa

1 answers:

Artikkelin aikana Julia Vashneva, Semalt Digital Services -asiakas menestyspäällikkö kertoo maailman tunnetuimmista ja vaarallisimmista roskapostittajista - Peter Levashov.

Liittovaltion agentit matkustivat Moskovaan muutama vuosi sitten ja ottivat vastaan ​​venäläisten kollegoiden avustuksen. He halusivat pidättää maailman vaarallisimmat sähköpostin roskapostittajat, mutta heitä hylättiin. Amerikkalainen lainvalvontavirasto ilmoitti heille ongelmasta. Roskapostin käytti salanimen Peter Sevara ja sitä suojeli Venäjän hallitus - empresa vps puebla. Näin ollen kukaan ei voinut koskettaa tai vahingoittaa häntä. Lopulta agentit palasivat ja odottivat, kunnes heidän tavoite tekisi virheitä.

Hyvä uutinen on, että hän teki virheen ja meni Barcelonaan lomalle. Espanjan hallitus oli hänen jälkeensä jo vuosia, ja poliisit räjähtivät hotellihuoneisiin, joissa tämä roskasäiliö asui vaimonsa ja muiden perheenjäsenten kanssa. Hänet pidätettiin tuolloin ja liittovaltion tutkintolautakunnan tietoverkkorikolliset päättivät tutkia tätä tapausta. Tämä paha kaveri oli sulkenut tonnia tietokoneita tulvimalla heitä viruksilla. Lopuksi oikeusministeriö vapauttaa tuomioistuimen asiakirjat syyttäen tätä hakkeria. Hänen alkuperäinen nimi on Peter Levashov. Häntä syytettiin petoksista ja elektronisten keskustelujen laittomasta kuuntelusta. Pietarin odotettiin siirtyvän Yhdysvaltoihin lisätutkimuksia varten..

Virkamiehet väittivät, että häntä pidätettiin ja hänen verkko oli laajempi kuin koskaan. Vuosia hän käytti valtakuntansa rikastuttamaan itseään harjoittamalla petoksia. Presidentti Donald Trump toivoo, että tämä roskapostori näkee hänen kohtalonsa pian. Aiemmin Kremlistä oli arvosteltu samanlaisia ​​pidätyksiä koko maassa. Espanjan poliisi pidätti onnistuneesti Levashovin; ja ennen sitä hänet pidätettiin toisessa maassa, mutta vapautettiin Venäjän hallituksen osallistumisen vuoksi.

Nyt on toivottavaa, että paljon muita roskapostittajia pidätetään myös, kun hallitukset ryhtyvät vakaviin toimiin heitä vastaan. Poliisit ja tietoverkkoturva-agentit seurasivat Levashovia jo vuosien ajan, tarkemmin vuodesta 2006. Tähän mennessä tämä mies on tehnyt triljoonaa dollaria verkkokumppaniensa verkon kautta ja hakkasi paljon tietokoneita pistämällä haittaohjelmansa (Kelihos) heille.)

Roskapostikampanjoiden hinta vaihtelee 300: stä 700 euroon sähköpostilla. Hän oli tarjonnut alennuksia asiakkailleen, houkutteli heidät tarjouksiin ja halusi varastaa rahansa. Levashovin päätavoite oli amerikkalaiset tietokoneet. Toistaiseksi ei ole selvää, miksi hän riski hänen elämänsä matkustaessaan ulkomaille perheensä kanssa. Tietoturva-alan tutkijat sanovat kuitenkin, että hän oli yrittänyt salata identiteettinsä siirtyessään Venäjältä Espanjaan.

FBI oli saanut tietoja siitä, että Levashov lähti maasta ja matkusti Barcelonaan lomalle. Amerikkalaiset poliisit ryhtyivät välittömästi toimiin ja halusivat pidättää hänet mahdollisimman pian. Tehtävän aikana FBI: n edustajat käyttivät valtuuksia, jotka myönnettiin muutoksista, joita kutsuttiin liittovaltion rikosprosessilain 41 §: ksi. Se antoi heille mahdollisuuden lopettaa tämän henkilön tarttumasta yhä useampiin tietokoneisiin virusten varalta. Ja nyt Levashov aikoo viettää lopun elämästään vankilassa.

November 29, 2017