Back to Question Center
0

Semalt Expert paljastaa opas tehokkaan sähköposti markkinointisuunnitelman luomiseen

1 answers:

Useimmat internetmarkkinoijat voisivat yrittää kerrallaan käyttää sähköposteja markkinointitekniikkana. Myös sähköpostimarkkinointi on todennäköisesti tehokkain online-markkinointistrategia, koska sen keskustelu helpottuu. Lisäksi sähköpostimarkkinointi on suhteellisen nopea ja helppo toteuttaa. Yllättävää on, että verkkomarkkinoijat ovat merkinneet lähes 84% ​​kaikista sähköpostiviesteistä roskapostiksi tai poistettu haitalliselta. Kaikki sähköpostit eivät saavuta suunniteltuja tuloksia virheiden vuoksi, jotka voidaan helposti välttää.

Tältä osin Aleksandr Peresunko Semaltin huippuasiantuntija esittelee yksiselitteisen ohjeen tällaisten virheiden tunnistamiseksi ja oikaisemiseksi vastaavasti - headwear suppliers australia.

# 1

Tarkastele ensin juuria. Markkinointiviestit saattavat lopettaa vastaanottajien roskapostikansioissa, kuten sähköpostin lähettämiseen käytettävän alustan avulla. Markkinoijat, joita ei ole nimetty mihinkään palveluun, sen sijaan että lähettäisivät sähköposteja Outlookin talonratkaisuun, pitäisi harkita sähköpostin palveluntarjoajan (ESP) käyttöönottoa. Useimmat hyvämaineiset ESP-järjestelmät yksinkertaistavat loputtomasti postituslistan hallintaa ja parantavat tulostettavuutta.

# 2

Toiseksi ajoitus on ratkaisevan tärkeä. On suositeltavaa, että verkkokauppiaat estävät lähettämästä sähköposteja aamulla. Se ei takaa, että sähköpostiviesti ylittää vastaanottajan postilaatikon lähettämällä sen aamulla. Sen sijaan tällaiset sähköpostit saattavat mennä huomaamatta, koska potentiaalisella asiakkaalla oli paljon sähköposteja aamuyöllä. Markkinointiviestien lähettäminen tehokkaimmin on illalla, kun vastaanottajat todennäköisesti nähdään, kun vastaanottaja avaa postilaatikonsa toisen tai kolmannen kerran.

# 3

Kolmanneksi joustava optimaalinen taajuus on merkittävä. Jäykkä sähköpostiohjelma voi olla vaarallista, koska reaaliaikaisissa vastaanottajissa, ja potentiaalisilla asiakkailla on joustavat aikataulut..Siksi ei ole suositeltavaa asettaa aikaa lähettää nimenomaisia ​​sähköpostiviestejä tiettyyn ihmisryhmään. Käytä pikemminkin joustavaa aikataulua maksimaalisen edun saavuttamiseksi.

# 4

Seuraavaksi parannetaan asiakkaille lähetettyjen sähköpostiviestien ominaisuuksia, jotta vastaanottajat eivät pääse unohdetuksi. Esimerkiksi verkkokauppiaat eivät saa lähettää vastaanottajille vastaanottavia sähköpostiviestejä, joilla on henkinen sävy. Yritysten nimet olisi myös vältettävä aihealueilla.

# 5

Markkinointiviestit jaetaan kohderyhmiin. Tässä yhteydessä online-markkinoijien on erotettava potentiaaliset / uudet asiakkaat ja uskolliset asiakkaat. Kukin ryhmä on määritellyt tarpeet, jotka on käsiteltävä sähköpostin lähettämisen aikana.

# 6

Paranna lähetettyjen sähköpostiviestien luettavuutta. Yli kolme neljäsosaa kaikista sähköposteista avaa matkapuhelimet. Jotta vältetään roskapostiviestit, online-markkinoijien on varmistettava, että viestejä voidaan lukea kaikkiin laitteisiin. Esimerkiksi kuvien katselu on helppoa puhelimessa.

# 7

Toinen roskapostiviestien poistamista koskeva tekniikka on viestejä muiden markkinointivälineiden, kuten verkkosivujen ja sosiaalisen median tilejä, vieressä. Tunnistettavaa ja luovaa kieltä tulisi käyttää kaikissa sähköpostin sidoksissa oleville markkinointiympäristöille.

# 8

Luo markkinointisähköpostit tavalla, joka myy. Lyhyt tai pitkä sähköposti ei ole paras. Pikemminkin markkinoijat pitäisi sijoittaa sähköpostiviesteihin, jotka myyvät tuotteitaan. Esimerkiksi online-markkinoijien on annettava vastaanottajille tärkeät tiedot, jotka kuvaavat tarjouksia ja muutamassa sanassa.

# 9

Lopuksi internet-markkinoijien on työskenneltävä sähköpostiin. Nämä ovat "älykkäitä" automatisoituja sähköpostiviestejä, jotka lähetetään erityisellä tavalla tietylle markkinointikampanjalle. Järjestelmä olisi asetettava lähettämään silmiinpistäviä viestejä houkuttaakseen lukijoita. Erinomainen tietokanta on avain tehokkaan sähköpostiprotokollan ylläpitämiseen.

November 29, 2017