Back to Question Center
0

Semalt Expert osaa ilmaista Google Analyticsia melusta

1 answers:

Google Analyticsin metodologiset auditoinnit ovat erittäin tärkeitä. Jatkossa, Ivan Konovalov, huippuosaaja Semalt , kertoo, miten päästä eroon melusta joidenkin perustavien suodattimien kanssa.

Google Analytics on yksi tehokkaimmista alustoista, joilla saat tietoa ja arvokasta tietoa verkkosivustoista. Kaikki ne voivat vaikuttaa suoraan tai epäsuorasti yrityksesi kasvuun. Ennen kaivamaan joitakin pukuja, sinun pitäisi tehdä tärkeitä päätöksiä ja valita luotettavat lähteet eroon melusta.

On turvallista sanoa, että Google Analyticsin melun suodattaminen on merkittävä. Sinun tulee usein tehdä joitain muutoksia tietosi ja löytää keinoja suodattaa melua. Lisäksi sinun pitäisi selvittää, millaista liikennettä sivustoasi vastaanottaa ja miten sen laatu säilyy. Useiden verkkosivustojen tekeminen on helppoa, mutta on paljon vaikeampaa käsitellä paljon näkemyksiä ja varmistaa, että sivustosi saa laadukkaita osumia. Saatat myös olla vaikea käsitellä tilien rakenteita ja vaatia jonkun apua tässä asiassa. Jotkut asiat ovat kuitenkin tärkeitä meille kaikille.

Esittelyssä Google Analytics -suodattimet

Google Analytics -suodattimet, kuten nimestä selkeästi, tarjoavat meille mahdollisuuden muuttaa ja rajoittaa tietoja. Yleensä tämä näkyy sivunäkymissä. Google Analyticsilla on oma käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjät voivat luoda useita suodattimia, jotka sopivat parhaiten niihin..Jokaisella suodattimella on sen ominaisuudet ja suodattimet. Voit sulkea pois tai sisällyttää kyseiset tiedot. Lisäksi voit luoda omia suodattimia, jotka on otettu käyttöön määritysten perusteella, jotka on mainittu Assign Filter -osiossa.

Päästä eroon melusta perussuodattimilla

On tärkeää soveltaa suodattimia näkemyksiin, koska se vaikuttaa tuleviin ja lähteviin tietoihin. Voit palauttaa suodatetut tiedostot ja tietojoukot tietokoneelle.

Mutta ennen kuin teet sen, sinun on pidettävä mielessä seuraavat asiat:

1. Ilman sisäistä IP-suodinta

Sinun on poistettava näkymät organisaatiostasi, jotta voit varmistaa liikenteen laadun. Lähes kaikki vakiintuneet yritykset tekevät niin ja muuttavat tietojaan nyt ja toisella. Vierailut, jotka tulevat suoraan toimistostasi, eroavat huomattavasti ulkoisten lähteiden vierailuista. Voit jättää sisäiset IP-osoitteet pois näkymästä Google Analyticsissa. On myös mahdollista soveltaa erilaisia ​​suodattimia verkkoihin, joissa on pari IP-osoitetta. Jos sivustosi on suhteellisen suuri ja käytät Google Manager -ominaisuutta, sinun on lopetettava näkemysten lähettäminen sivustoillesi, jotka on muokattu Google Managerissa tietyillä sääntöillä ja makroilla.

2. Pienet suodattimet ja kampanjamääritteen

Sinun on pakotettava pienikokoiset suodattimet kampanjoihin ja niiden attribuutteihin laadun tuloksista. Kun käytät koodausparametria verkkosivustojen kampanjan mukautetun URL-osoitteen luomiseen, sinun on mainittava jokainen parametri sen yleismetyypin ja sille luotavan suodattimen perusteella. Voit esimerkiksi nimetä suodattimen LinkedIniksi ja alkaa vastaanottaa liikennettä suoraan kyseisestä sosiaalisen median sivustosta.

Päätelmä

Nämä ovat joitain hyvin perusteltuja suodatinideoita melun poistamiseksi. Toivottavasti saat näiltä ideoilta riittävästi tietoa ja voit säilyttää verkkosivustosi laadun ja uskottavuuden Source .

November 29, 2017