Back to Question Center
0

Semalt Expert: Miksi välttää Google Analyticsin viittaavan roskapostin

1 answers:

Nik Chaykovskiy Semalt Senior Customer Success Manager muistuttaa, että tiedot ovat tärkeimpiä Internet-markkinointikampanjoita . Useimmat verkkosivuston omistajat ja operaattorit ovat riippuvaisia ​​tehokkaasta tietojenkäsittelytaidoista. Google Analyticsin roskaposti tuo väärennettyjä liikennettä ja verkkokäyntejä, mikä tekee liikennetietojen virheellisyydestä. Ihmisten on tärkeää poistaa viittausriskit Google Analytics -mittaristasi - filtros fotografia photoshop. Voit esimerkiksi vastaanottaa paljon käyntejä verkkotunnuksista, kuten Darodar tai Ilovevitality.

Google Analyticsin roskaposti

Google Analytics-roskasisältöön liittyy verkko-käyntejä, jotka tulevat verkkosivustoosi muilta verkkotunnuksilta. Joissakin tapauksissa jotkut sivustot, joihin sinulla on linkkejä, voivat aiheuttaa väärän liikenteen. Viittaus roskapostiin voi olla seuraavista kahdesta tyypistä:

  • Ghost-viitteet: Jotkin verkkotunnukset ja sivustot saattavat päästä Google Analytics UAID -asiakirjaasi. He tallentavat sivun vierailut GA-paneeliisi. Ne eivät kuitenkaan heijasta web-käyntejä sivustosi hallintapaneelissa. Ne näkyvät Ghost-käynneinä GA-tilissäsi.
  • Roskapostirobotit: Joissakin tapauksissa ei-ihmisten kävijät voivat napsauttaa linkkejä sivustoosi. Itse asiassa nämä eivät ole laillisia verkkokäyntejä.

Google Analyticsin roskapostin takia

Spam hyökkäykset sisältävät useita aikeita. Kuten useimmat mustat hatut SEO-tekniikoita, roskaposti on menetelmä, joka rikkoo useimmat säännöt tavoitteen saavuttamiseksi. web-käyntejä esimerkiksi seuraavista syistä:

  • Haittaohjelmien suorittaminen. Samoin kuin tavanomaiset internet-hyökkäykset, ihmiset asettavat haittaohjelmatietoja kilpailijoiden verkkosivustoille. He voivat myös suorittaa joitakin rikoksia, kuten luottokortin varastamista tai jopa varastaa kirjautumistodennäköisyyksiä. Keyloggers voivat helpottaa rikoksia, kuten varastamista taloudellisia tietoja.
  • Viittaavia vierailijoita. Joissakin tapauksissa nämä hyökkäykset kohdistuvat ihmisten viittaamiseen muihin verkkosivustoihin. Ne kuuluvat mustan hattun SEO-virastoihin, jotka lupaavat nopeita sijoitustuloksia lyhyessä ajassa. He käyttävät yleensä vierailuja sivuillasi tai sivuillasi, mutta älä muunna myyntiä.
  • Tuotteen myyminen. Suurin osa Google Analyticsin roskapostiviesteistä on yrityksiä, jotka haluavat myydä jotain. Saavuttaen miljoonille asiakkaille maailmanlaajuisesti he toivovat, että yksi henkilö muuntaa myyntiin. Lopulta he päätyvät väärentämään liikennetietoja, kun he yrittävät tehdä ostoksia.

Miksi ja miten korjata Google Analyticsin roskaposti

Spam-käynneistä verkkosivustot kärsivät siitä, että niiden tiedot eivät ole linjassa internetmarkkinointistrategian kanssa. Useimmissa tapauksissa ne tuovat tietoja, jotka eivät liity liiketoimintaasi verkossa. Useimmille ihmisille roskapostisuodattimien käyttäminen Google Analytics -hallinta-välilehdessä voi tuoda ratkaisun useimpiin roskapostiviesteihin. Esimerkiksi roskapostialue, kuten Darodar, voi saada virheen 403, mikä tarkoittaa, että niillä ei ole oikeutta tarkastella verkkosivustoasi. Tämä roskapostisuodatin voi yleensä luoda sivustosi ilmaiseksi roskapostilta. Joissakin tapauksissa ihmiset pudottavat koodit tai .htaccess -tiedoston verkkotunnuksen juurelle. Nämä tiedostot voivat estää web-indeksoijia, kuten roskapostin verkkotunnuksia.

November 29, 2017