Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittelee, miten käsitellä viittaavan roskapostin Google Analyticsissa

1 answers:

Jos huomaat, että verkkosivustosi vastaanottaa paljon viittausliikennettä ja tietoja näytetään Google Analyticsissa, et ole yksin, sillä monet ihmiset ovat kohdanneet saman ongelman. Suurin osa viittausliikenteestä on roskapostia, ja se on poistettava mahdollisimman pian. Uusien roskapostin ylijäämät vahingoittavat suuresti Google Analyticsin tietoja. Hyökkääjät paitsi tuhoavat sivustosi sijoituksen hakukoneen hakutuloksissa, mutta myös parantavat omia verkkosivustojaan ja blogejaan. Ongelmana on se, miten pienet yritykset voivat käsitellä viittaus roskapostia ja lisätä näkemysten määrää heidän sivustoillaan.

Semaltin asiakastyön menestyksestä vastaava Ivan Konovalov tarjoaa tässä arvokkaan ratkaisun viittaus roskapostiin.

Hyökkääjät tuottavat roskapostia Google Analyticsissa

Ensimmäinen mielialaa koskeva kysymys on se, miksi hyökkääjät ja hakkerit luovat Google Analyticsin roskapostin? Verkkosivuston omistajat ja bloggaajat pitävät silmällä Google Analyticsia ja muuttavat asetuksiaan hetken kuluttua. He poistavat ja estävät epäilyttävät IP-osoitteet ja estävät todellisia ihmisiä vierailemasta verkkosivuillesi. Paljon hakkereita käyttää viittaus roskapostia tuottaa ja fake myynti johtaa. Lisäksi he käyttävät sitä levittääkseen viruksia ja haittaohjelmia ja suorittavat päivittäin phishing-iskuja. Jos sattuu näkemään epäilyttäviä verkkosivustoja viittaustiedoissa, sinun ei pitäisi koskaan klikata kyseistä sivustoa ja poistaa se Google Analyticsista mahdollisimman aikaisin..

Miten roskapostia esiintyy

Hakkerit ja roskapostittajat käyttävät erilaisia ​​tekniikoita botien suorittamiseen ja tietokonejärjestelmien kaappaamiseen botnet-verkkoihin. Jotkut niistä tuottavat paljon aaveiden vierailuja ja lisäävät sivustosi poistumisprosenttia. He jatkavat botojen lähettämistä sivustoihisi, mikä heikentää yleistä sijoitustaan ​​internetissä. Hyökkääjät tarvitsevat JavaScriptin seuraamaan Google Analyticsia. Sieltä he keräävät tietoja ja tarvittavia tietoja sivustostasi ja osallistuvat vilpilliseen toimintaan.

Google on tuottanut paljon tuotteita ja palveluita varmistaakseen sivustosi turvallisuuden verkossa. Voit käyttää ominaisuuksia ja vaihtoehtoja pitämään sivustosi suojattuna hakkereilta. Seuranta voidaan tehdä yksilöllisin numeroin kaikilla ominaisuuksilla. Yksi ominaisuus tarkoittaa sitä, että voit käyttää yhtä raidan numeroa tai koodia, jotta voit arvata, onko sivustosi oikeutettu liikenne vai ei.

Google Analyticsin käyttäjät voivat käyttää enintään viittäkymmentä ominaisuutta tiliä kohden. Se tarkoittaa, jos omistat AdSensen, saat yhden sarjanumeron per omaisuus. UA-numero eli Urchin Analytics on tuotteen nimi, jonka Google on hankkinut vuosia käyttäjilleen. Sen keskimmäiset numerot ovat todellinen tilinumero, jota sinun pitäisi käyttää kiinteistön luomisen aikana. Kaikki yhden Google Analytics -tilin ominaisuudet voivat jakaa saman numeron.

Google Analytics tarjoaa myös suodatusvaihtoehdot. On helppo luoda suodattimia ja päivittää analyyttiset asetukset uuden suuntauksen ja taktiikan mukaisesti. Internetissä on paljon oppaita ja tutoriaaleja, joiden avulla päästään irti viittauksen roskapostista. Voit säilyttää tietojesi laadun Google Analyticsissa säätämällä asetuksia Source .

November 29, 2017