Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittelee maailman parhaat 10 roskapostittajat 2017, jotta voit pysyä turvassa

1 answers:

Miljoonat internetin käyttäjät huolehtivat roskapostista päivittäin. Tunnustetulle henkilölle kaikki saapuvan postin uudet sähköpostit käsitellään varoen. Tilastot osoittavat, että roskapostia levitetään suuresti sähköpostitse. Marraskuussa 2016 roskapostiviestit laskivat 61,66 prosenttia sähköpostiliikenteestä maailmanlaajuisesti. Tämä tarkoittaa, että noin 82 miljardia roskapostiviestiä kiertäisi maailmaa päivässä. Saatat järkyttää sinua, että noin 80 prosenttia roskapostista syntyy pieni joukko kovan ytimen roskapostin jengejä - email.med.cornell.edu.

Frank Abagnale Semaltin asiakastyön menestyspäällikkö kuvailee maailman huippujäljennöksiä vuonna 2017, jotta voit pysyä turvassa.

1.Kanadalainen apteekki

Kanadalainen apteekki on luultavasti maailman laajin roskapostin generaattori. Sen uskotaan olevan Ukrainassa / Venäjällä, ja se käyttää erilaisia ​​botnet-tekniikoita ja kiinalainen web-hosting, joka tukkii verkkoja ja levittää "pharma spam" -palvelua. Miljoonissa roskapostin lähettämistä päivittäin kanadalainen apteekki hyppää itsensä parhaimpana särkylääkkeenä ja miehen parantamiseen käytettäville lääkkeille.

2. Michael Boehm ja yhteistyökumppanit

Tämä on pitkäaikainen lumikenkäyritysorganisaatio, joka toimii monien eri yksilöiden ja yritysten nimien alla. Se käyttää monenlaisia ​​edullisia, automatisoituja verkkotunnuksia ja VPS-isäntäkoneiden IP-osoitteita, jotta ne voivat lähettää suuria määriä roskapostia.

3. Yair Shalev (Kobeni Solutions)

Kovin lumiukko roskasäiliö Kobeni Solutions on Floridassa, ja sen uskotaan olevan rikollisen rikollisena Dookin Wohlilta, joka on tunnettu ROKSO-roskakori. Vuonna 2014 Yair Shalevin velvoitettiin maksamaan 350 000 dollarin sakot Federal Trade Commission (FTC) -palkissa, joka liitti hänen lähettämään roskapostiviestejä kuluttajille Obamacaren käyttöönoton aikana. Sähköpostiviestissä hän oli varoittanut vastaanottajille, että jos he eivät napsahtaisi tarjottua linkkiä välittömästi vakuutussopimuksen ostamiseen, he rikkoisivat lakia.

4. Dante Jimenez Aiming Investistä

Tämä roskapostittaja työskentelee joidenkin huonoimpien botnet-roskapostittajien kanssa. Yhteistyökumppaneidensa kanssa Dante käyttää hakkereita palvelevia palvelimia ja synkkiä hostereita Itä-Euroopassa tekemään massiivisia botnet-roskapostia.

5. Alvin Slocombe (Cyber ​​World Internet Services)

Alvin Slocombe roskasi tällä hetkellä useilla aliaksilla, kuten Brand 4 Marketing, Site Traffic Network, Ad Media Plus, eBox ja RCM Delivery. eri roskapostin seuranta-alueita ja virastoja.

6. Michael Lindsay (iMedia Networks)

iMedia Networks on Lindsayn maustettu isäntä roskapostitoiminnasta. Se palvelee luodinkestävää isännöintiä suosituille ROKSO: n listatuille tietoverkkorikollisille. Lindsayn ja iMedia Networksin asiakkaat käyttävät botnet-zombeja ja lähettävät roskapostia offshore-palveluun. Tämä roskapostori ja hänen jengi varastaa IP-osoitteet yrityksiltä pitkään aikaan ja käyttävät tätä tilaa roskapostiksi.

7. Petera Severa (Peter Levashov)

Venäjän tietoverkkorikollisuutta pidetään pisimpien toimijoiden roskapostittajien keskuudessa. Hänen erikoistumisensa on kirjallisesti ja myymällä roskapostia ja botnet-yhteyttä. Hänen epäillään olevan mukana luomassa ja vapauttamaan troijalaisia ​​ja viruksia. Severalla on yhdistyksiä useiden USA: n ja Itä-Euroopan botnet-roskapostittajien kanssa. Hän oli kumppani Alan Ralsky, tuomittu amerikkalainen roskapostittaja.

8. RR Media

Perustettu ja uskotaan ajaa Huntington Beachista Yhdysvalloista, RR Media on suuri määrä roskapostia, joka käyttää erilaisia ​​nimiä ryhtymään roskapostin toimintaan. Sen kirjattuja haittoja ovat lähettämättömien sähköpostiviestien lähettäminen alaikäisille, jotka houkuttelevat heitä alkoholiin ja rahapeleihin.

9. Michael A. Persaud

Michael sai syytteen tämän vuoden helmikuussa sen jälkeen, kun hänet havaittiin liittämästä liittovaltion lankaverkkoihin roskapostin kautta. Syytteessä todettiin, että tämä roskasyritys käytti lumikenkäsiirtäjää (käyttäen useita verkkotunnuksia ja IP-osoitteita) lähettämään miljoonia roskapostiviestejä ainakin yhdeksässä verkossa.

10. Yambo Financials

Tämä ikävä roskapostin organisaatio käsittelee lähes kaikenlaista roskapostia. Se hyökkää julkisiin palvelimiin, vie ne ja hyödyntää niitä edistääkseen väärennettyjä ohjelmistoja ja lääkkeitä ja jopa jakaa lapsia, incestia ja eläinpornografiaa. Ukrainan roskapostori väittää myös tarjoavan "rahoituspalveluja".

Kun roskapostin nousu ja roskapostittajat käyttävät kehittyneempiä menetelmiä, kuten botnet-verkkoja, jokaisen internetin käyttäjän on oltava erittäin varovainen verkossa. On hyvä kehittää ja ylläpitää jonkin verran skeptisyyttä avaamalla uusia sähköposteja, koska suurin osa roskapostista lähetetään sähköpostitse. Et halua joutua mihinkään yllä mainituista tai muista roskapostittajista.

November 29, 2017