Back to Question Center
0

Semalt Expert määrittää kuinka estää epätoivottuja mainoksia kaikissa sovelluksissa

1 answers:

Ad Blockblokit, kuten Adblock Plus, ovat laajalti kuuluisia verkkovastaavien ja bloggaajien keskuudessa, riippumatta siitä, käytetäänko ne tappaa ärsyttäviä ja häiritseviä mainoksia tai vähentää tietokoneesi nopeutta. Yksi merkittävistä heikkouksista on, että laajennukset toimivat selaimilla vain, jos et päivitä niitä kuukausia tai eivät ole asentaneet niitä laillisista lähteistä. Jos haluat estää mainoksia tietyistä verkkotunnuksista maailmanlaajuisesti, voit helposti muokata tietokoneen isäntätiedostoja ja lopettaa selaimen, iPhonen tai muun sovelluksen avaamasta kyseisen yrityksen mainoksia.

Ignal Gamanenko Semaltin johtava ammattihenkilö selittää tässä, miten koko menettely toimii.

DNS: tä pidetään Internet-puhelinluettelona. Tietokone tai kannettava tietokone käyttää kahta eri tapaa etsiä palvelin verkon yli - tours of paracas. Aluksi käytettiin isäntätiedostoja, mutta tiedostot muuttuivat monimutkaisemmiksi yliopiston ja DARPA-isäntien vuoksi. Myöhemmin DNA otettiin käyttöön pyrkimyksenä kääntää haku palveluun kaikille käyttäjille. Nykyään lähes kaikki käyttöjärjestelmät suorittavat nimi-IP-haun tarkistamalla isäntätiedostot. Jos tiedostoa ei löydy, ne lähettävät DNA-kyselyjä.

Ajan myötä DNA: sta on tullut vakava turvallisuuskysymys internetissä. Kaikki sellaiset laitteet, joilla on mahdollisuus muuttaa IP-hakuja, tekevät DNS-järjestelmästä uskottavan etäpalvelimille ja SSL: lle ilmoittamatta mitään. SSL-sertifikaatin turvallisuus varmistaa, että verkkokaupan kokemuksesi DNA: ssa on turvallinen ja turvallinen. Jos muutat mainospalvelintasi paikalliseen koneeseen, voit tehdä helposti erilaisia ​​tehtäviä laitteellasi ilman mitään ongelmia. Haluatko todella tehdä sen? Joitakin muita tämän järjestelmän etuja on käsitelty jäljempänä.

1. Se voi nopeuttaa internetiä, koska oletusarvo tarkistaa paikallisen isäntätiedoston ennen DNA: n käyttöä..

2. Se on hyödyllinen kaikentyyppisille selaimille ja se voi toimia erilaisissa mukautetuissa sovelluksissa, kuten RealPlayer, iTunes, Twitter ja muut.

3. Se voi toimia OS-nimen resoluutiolla ja sillä ei ole mitään tekemistä TCP- ja UDP-liikenteen kanssa.

4. Se on riippuvainen alustasta, MS Windowsista, OSX: stä ja Linuxista. Jos järjestelmä käyttää IP-protokollaa (Internet Protocol), se varmasti sisältää isäntätiedoston jonnekin.

5. Se voi estää mainosten seurannan, ja isäntätiedosto on erinomainen lähde. Jos et halua seurata, saatat joutua käyttämään opt-out-evästeitä.

6. Se voi helposti estää haittaohjelmat ja vakoiluohjelmat. Jos palvelimen sijainti lisätään tiedostoon, se lisää tietokoneesi turvallisuutta ja varmistaa verkkokokemuksen erinomaisen.

Estää isäntätiedosto yhteisön luoma tiedostoja:

Ensin sinun on löydettävä isäntätiedosto, joka on läsnä jonnekin tietokoneessa. Seuraava tehtävä on estää tämä tiedosto yhteisön luomista tiedostoista. Jos sinulla ei ole isäntätiedostoa, voit siirtyä muuttamatta sitä. Mutta jos sinulla on isäntätiedosto, varmista, että tietosi eivät häviä. Isäntätiedostoja ei tarvitse luoda lisäämällä useita mainospalvelimia, sillä tietokone toimii edelleen tehokkaasti.

Lopullinen huomautus:

Kun olet lukinnut minkä tahansa verkkosivuston isäntätiedostosi merkinnällä, se on kuin ydinpommi. Mutta ei ole mitään huolta, koska voit estää sen tietokoneessa ja estää sen lataamasta.

November 29, 2017