Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kuluttajat tarvitsevat sisältöä, ei mainoksia!

1 answers:

Verkkosivuston optimoinnissa kannattaa ottaa huomioon käyttäjäkokemus ja olla riippuvainen merkityksettömästä sisällöstä ja väärennöksistä mainostamoista. Vaikka sivustosi on suunniteltu kauniisti ja ammattimaisesti, on olemassa mahdollisuuksia, että et saa haluttuja tuloksia väärän liikenteen ja viittauksen roskapostin vuoksi.

Semalt , Oliver Kingin asiantuntija, kertoo, että hakukoneen seurauksena useat sivustot ovat estäneet huonoja tuotesijoittelua. Lisäksi merkityksettömät sivupalkin mainokset aina vievät kävijät pois sivustostasi. InsightsOne teki maaliskuussa 2013 amerikkalaisia ​​tutkimuksia, joissa yhdeksän kymmenestä henkilöstä väitti joutuneensa ärsyttäviin ja typeriin mainoksiin internetissä.

Lähde paljasti, että verkkosivujen sivupalkkien ja sähköpostisisällön mainokset olivat yksi ärsyttävistä mainosten sijoitusvaihtoehdoista Internetissä - peru trekking holidays. Useat vastaajat vertailivat tulostusjätesähköpostit sosiaalisen median mainoksiin ja InsightOne-kysely osoitti, että kuusikymmentä prosenttia vastaajista myönsi ärsyttävän parittomia mainoksia palveluista ja tuotteista, joita he eivät koskaan halunnut nähdä. Yli kolmekymmentä prosenttia yksilöistä ilmoitti jättävänsä verkkosivustot ja merkityksettömän sisällön, ja kymmenen prosenttia lopetti mainostettujen tuotteiden käytön kokonaan. Kaikki tämä tapahtui, koska myynninedistämiskopiot ja ärsyttävät mainokset tekivät niistä huonoja.

Sinun pitäisi huomata, että kymmenen prosenttia lopetti mainostettujen tuotteiden käytön, jos myynninedistämiskopiot olivat houkuttelevia internetissä. Brändit ovat tietoisia siitä, että heidän pitäisi käyttää World Wide Webiä lisäämään niiden pohja ja niiden sivustojen muuntamisen parantamiseksi.Jos ne täyttävät internetin paljon sivustoja ja vääriä liikennettä, ne tekevät enemmän haittaa kuin hyviä, koska runsaasti mainoksia ja liian myynninedistämistarkoituksessa sisältö pilata maine niiden tuotemerkit.Markkinoijat on säilytettävä tasapaino

sisällön markkinoinnin ja yli optimoitujen markkinointistrategioiden välillä.

Niiden ei pidä unohtaa, etteivät parhaat ja vaikutusvaltaisimmat tuotemerkit voi sijoittaa mainoksiaan tuotteisiin ja palveluihin kaikkialla internetissä, vakuuttaen käyttäjiä ostamaan tuotteitaan. Vuosien mittaan sisältömarkkinointi on auttanut yrityksiä ja tuotemerkkejä vähentämään web-markkinoinnin haittavaikutuksia . Kaikkien tuotemerkkien tulisi sitouttaa käyttäjiin tehokkaita strategioita, kirjoittaa ja julkaista SEO-ystävällinen sisältö ja blogiviestit sekä käyttää valkoihoisia hattuteknologia-strategioita houkuttelemaan käyttäjiä kohti tuotteitaan ja palveluitaan. Näin he eivät tarvitse sijoittaa mainoksiaan kaikkialla satunnaisesti, koska se on orgaaninen prosessi, joka auttaa tuotemerkkejä lisäämään myyntiä. Se myös vahvistaa merkkien ja niiden asiakkaiden suhdetta suuressa määrin.

Brändit saavuttavat halutut tulokset tällä prosessilla, ja parasta on, että se on jatkuva prosessi. Näin he voivat kehittää tehokkaita ja pitkäaikaisia ​​suhteita uusiin ja nykyisiin asiakkaisiinsa. Markkinoijat, jotka keskittyvät jakamaan budjettinsä sisällön luomisen ja maksullisten mainosten välillä, täytyy jakaa enemmän aikaa ja rahaa orgaanisiin menettelyihin, samoin kuin kirjalliset artikkelit käsittelevät suurta määrää asiakkaita automaattisesti. Hyödyllisiä ja informatiivisia mainoksia ei saada välittömiä tuloksia, mutta ne antavat kielteisen vaikutuksen asiakkaidesi mielissä. Joten sinun pitäisi keskittyä menetelmiin, jotka takaavat pitkän aikavälin tuloksia ja lopettavat mainosyksiköiden sattumanvaraisen sijoittamisen.

November 29, 2017