Back to Question Center
0

Semalt Expert - Kuinka poistaa Darodar-viittaavan roskapostin Google Analyticsista?

1 answers:

Referrer-roskasisältö voi olla merkittävä ongelma, joka kohdistuu enemmistön sivustojen omistajiin. Esimerkiksi on olemassa lukuisia tapauksia, joissa Google Analytics tallentaa useita verkkokäyntejä, jotka eivät välttämättä tarkoita sitä, että ne saapuvat verkkosivustoosi. Darodar on verkkotunnus, joka tekee roskapostivierailun sivustolle. Tämä tekniikka on standardi mustan hatun hakkereille. Darodar on kolmannen osapuolen botti, aivan kuten indeksoijat, joita tavalliset hakukoneet käyttävät päästäkseen asiakkaille. Useimmat ihmiset, jotka toimivat WWW-sivustoilla tai SEO-virastoilla, tarvitsevat tehokkaita tapoja lopettaa Darodar - fiche de paie format excel.

Jotkut tapoista, jotka Artem Abgarian Semalt Senior Customer Success Manager on antanut auttaakseen poistamaan tämän botin Google Analyticsista, ovat seuraavat:

Pyyntö poistaa ne verkkosivuiltaan

Yksi kotoisin tapa käsitellä Darodar voi pyytää heitä lopettamaan bot. Voit täyttää yksinkertaisen lomakkeen, jota he antavat ja merkitse verkkosivustot, joita et halua heidän vierailleen.

Block Darodar indeksoi sivustosi

Apache-palvelimen käyttämät sivustot pudoten .htaccess-tiedoston hakemiston juurelle voi estää Darodarin näkemästä. Yhteiset hakukonerobotit näkevät edelleen verkkosivustosi, mutta Darodar ei. Heidän paneelistaan ​​he näkevät 403-tilan koodivastauksen. Heillä ei ole oikeutta nähdä kyseistä sivua, mikä tarkoittaa, että GA-seurantakoodi ei suoriteta vierailun tallentamiseksi. Voit käyttää koodeja kuten:

RewriteCond% {HTTP_REFERER} (. *) Darodar.com [NC]

RewriteRule ^ (. *) $ - [F]

On tärkeää olla varovainen, kun käytät tällaista koodia verkkosivustollasi. Tämän vaiheen verkkosivujen kehittäjän konsultointi voi olla kannattava yritys. Kaikki tässä vaiheessa tehdyt virheet voivat johtaa koko sivuston latautumiseen.

Käytä mukautettuja suodattimia Google Analyticsissa

Google Analytics -tilin henkilöt voivat käsitellä Darodaria helposti. Yksittäiset suodattimet voivat auttaa poistamaan Google Analyticsista ja estämään tulevia Darodar-viitteitä. Voit suorittaa tämän tehtävän voit kirjautua GA-tiliisi. Oikean yläkulman järjestelmänvalvojan välilehdellä voit lisätä suodattimen kaikki suodattimet -välilehteen. Voit laittaa Darodarin poiston suodatinruutuun. Määritä suodattimen tyyppi sulkematta. Viittauspainikkeen pitäisi olla asetettu pois. Tämä räätälöinti voi säilyttää viittausliikenteen pois Google Analyticsista. Lisäksi on mahdollista soveltaa muita mukautettuja suodattimia, kuten IP-osoitetta. Muista aina tallentaa tekemäsi muutokset ennen mukautetun sivun jättämistä. Nämä suodattimet voivat estää nämä botit.

Päätelmä

Dorgin poistaminen Google Analyticsista voi vähentää verkkosivustosi tilastoja nollaan. Joissakin tapauksissa tällainen liikenne näkyy edelleen aiemmissa verkkosivustosi tilastoissa. Voit kuitenkin käyttää tätä ohjetta poistamalla sen verkkosivustollasi. Samoin voit tehdä mielekkäitä mukautuksia sivustokampanjallesi.

November 29, 2017