Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kuinka estää mainoksia Android-sovelluksissa, -peleissä ja selaimissa

1 answers:

Mainoksista on tullut välttämätön paha, ja erilaiset sovellukset ja verkkosivustot tarjoavat ilmaisia ​​ohjelmistoja, ilmaisia ​​sisältöjä ja ilmaisia ​​palveluita, koska mainostajat maksavat heille. Palveluntarjoajien on siis palveltava mainoksia vierailijoilleen ja tuotettava tuloja pitääkseen ne liike-elämässä pitkään. He tarvitsevat myös tuloja isännöinti- ja verkkopalveluille sekä kehitykselle. Käyttäjät saavat hyötyä tuotteidensa käytöstä maksutta. Mainosten sijoittelut osoittavat kuitenkin ärsyttäviä ja vaikuttavat joidenkin ei-niin-houkuttelevien käyttäjien kokemuksiin - oculos de sol aviador masculino.

Täällä Michael Brown, huipputason ammattilainen Semalt Digital Services, kertoo sinulle joitain tapoja estää mainoksia Android-laitteellasi.

Voit helposti estää monien mainosten näkyvän pelissasi ja sovelluksissa sekä selaimissasi. Toivomme, että nämä menetelmät toimivat sekä juurtumattomille että juurtuneille laitteille, mutta ennen kuin aloitamme, sinun pitäisi olla File Manager kuten Astro File Manager. Joitakin muita tiedostonhallintaohjelmia voidaan myös käyttää, mutta sinun on yritettävä estää mainoksia omien riskien varalta. Emme ole vastuussa mistään haittavaikutuksista Android-laitteellasi.

Menetelmä # 1. Adblock Plus (ABP)

Tässä menetelmässä käytät mainosblokkeja (sovelluksia) kaikkien Android-laitteesi mainosten estämiseen, kuten mainoksiin, jotka näkyvät eri peleissä ja sovelluksissa. Onneksi Android-käyttäjille ja sovelluskehittäjille on olemassa erilaisia ​​mainosblokkeja..Parhaimpia ovat AdAway ja Adblock Plus (ABP). Voit asentaa minkä tahansa näistä ohjelmista tarpeidesi ja odotusten mukaan. Jos haluat estää mainoksia Adblock Plus -ohjelmistolla, kerromme, että tämä on avoimen lähdekoodin ohjelma ja sillä on vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat ei-intrusive-mainokset. Tämä menetelmä sopii sekä juurtumattomille että juurtuneille laitteille. Voit helposti asentaa mainoslaajennussovelluksen laitteellesi, mutta sivunlatausta tarvitaan aina, koska Google poisti äskettäin kaikki mainosblokkisovellukset Google Play -kaupasta.

Menetelmä # 2. Estää mainokset "isäntätiedostoilla"

Voit estää kaikki haitalliset mainokset isäntätiedoston avulla. Tällä menetelmällä voit estää useita mainoksia Android-laitteellasi ja toimii vain juurtuneissa laitteissa. Isäntätiedosto on tavallinen tiedosto käyttöjärjestelmässäsi. Kun haluat käynnistää sivuston isäntänimeä käyttäen, sen käyttöjärjestelmä etsii isäntätiedostoa arvioidakseen vastaavaa IP-osoitetta. Jos se onnistuu, käytetään kartoitettua IP-osoitetta. Muussa tapauksessa DNS (Domain Name Service) saa kyselyn, kuinka löytää isäntänimen IP-osoite. Voit helposti määrittää isäntätiedoston. Tästä syystä sinun pitäisi mennä selainpohjaiseen MVP-tiedostoon, jossa tavallinen tiedosto avautuu. Tallenna se tietokoneellesi ja kopioi sen jälkeen isäntätiedosto Android-laitteellesi.

Älä unohda merkitä tiedoston polkua. Android-laitteellasi sinun tulee avata tiedostonhallinta ja kopioida isäntätiedosto kyseiselle paikalle.

Wrap Up

On totta, että mainokset ovat ärsyttäviä ja ärsyttäviä, mutta ne ovat hyvä tapa saada tietää uusimmista tuotteista, palveluista, verkkosivustoista ja sovelluksista. Sinun pitäisi antaa intersioitumattomia mainoksia näyttämään, jotta heillä olisi käsitys siitä, mikä on kehittymässä näinä päivinä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää maksullisia sovelluksia, jotta voit pysäyttää mainokset ärsyttävän sinua internetissä.

November 29, 2017