Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo WordPress Default .htaccess -säännöt

1 answers:

Viime aikoina olet ehkä huomannut .htaccess-tiedoston WordPress-sivustosi pääkansioon. Tässä artikkelissa opit monista syistä tähän säätöön, jonka määritteli huipputekijä Semalt , Artem Abgarian.

On monia tapauksia, joissa viitataan roskapostin iskuihin, jotka vaarantavat sen, miten verkkosivustosi reagoi Google Analyticsissa - crystal casino. Viittausriskit aiheuttavat monia väärennettyjä verkkokäyntejä, jotka vaikuttavat analyysitietojen laatuun. On joitain WordPress .htaccess-sääntöjä, jotka määräävät käyttöoikeudet esimerkiksi web-indeksoijille ja robotteille. Suurin osa sivuston isäntäpalveluista käyttää Apache-palvelinta. Kun verkkosivusto asennetaan WordPressiin, on olemassa joitain sääntöjä, jotka tulevat .htaccess-tiedostoon. Tämä kohde on tiedosto, joka näkyy verkkosivustosi juurihakemistossa. Eri palvelimilla on useita tapoja tehdä muutoksia permalinkkiin. Joissakin tapauksissa verkkovastaavat suorittavat joitain koodeja, jotka auttavat poistamaan joitain viittaushaaroista.

WordPress .htaccess-säännöt

Kun WordPressissä on käynnissä verkkosivuston asennus, suurin osa tärkeimmistä asennuskohteista on koodin viivoilla. Käynnistyskoodit verkkosivustollasi pitäisi olla prosessi, joka tapahtuu huolellisesti. Joissakin tapauksissa koko verkkosivusto ei voi vastata. Jos et ole varma siitä, mitä olet tekemässä, kuulemalla jotain SEO-virastoa tai pätevää henkilöstöä, voit ehkäistä haitallisia vaikutuksia. Jotkin Apache.org-koodin linkkikoodeista ovat:

# BEGIN WordPress

RewriteEngine On

RewriteBase /

RewriteRule ^ -indeksi \ .php $ - [L]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -f

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! -d

RewriteRule. /index.php [L]

# END WordPress

Päähakemistossa oleva uudelleenkirjoitussääntö tarjoaa lisätoimintoja tämän verkkosivuston suoritusmahdollisuuksista. Tämä tiedosto sisältää polun kansioon, johon WordPress-kansio on asennettu. Web-kehittäjät käyttävät tätä linkkiä auttaakseen heitä kehittämään tehokkaita toimenpiteitä oikeuksien hallitsemiseksi käyttäessään verkkosivustoa. Esimerkiksi verkkosivusto voi kokea virheen 404 yrittäessään saada yhteyttä.

Tämän koodin ensimmäiset ja viimeiset rivit sisältävät "#". Näiden pitäisi toimia kommenttien tarkoituksena näyttää, miten voit käyttää .htaccess-tiedostoa. Jotkut WordPress .htaccess-sääntöjen eduista sisältävät Google Analyticsin viittaus roskapostin hyökkäysten estämisen. "Rewriterule" -direktiivit voivat auttaa estämään botin pääsemästä index.php: hen. Tämä vaikutus on ratkaiseva fake-liikenteen estämisessä, joka saattaa olla peräisin viittauksen roskapostialueilta.

Päätelmä

Viittaus roskapostista on tulossa yleinen ongelma yrityksille ja heidän verkkosivuilleen. Joissain tapauksissa Apache-palvelimella varustetut sivustot riippuvat verkkosivustosi juurihakemistossa olevasta .htaccess-tiedostosta. Tämä ominaisuus on myös standardi WordPress-verkkosivustoille. Tämä tiedosto sisältää säännöt, jotka määräävät, miten verkkokäynnit tai indeksointilaitteet toimivat vuorovaikutuksessa tietokantaasi. Tämä web-kehitysartikkeli sisältää joitain tekniikoita, joita voit käyttää verkkosivustosi vastausten säätämiseen. Joissakin tapauksissa voit estää haitalliset viittausohjelmat. Väärennetyn liikenteen ei pitäisi olla ongelma, joka vaikuttaa Google Analyticsin liikennetietoihisi. Jotkut

November 29, 2017