Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo Google Analytics -ominaisuuksien jokaisen SEO Champin täytyy tietää

1 answers:

Google Analytics on epäilemättä yksi tärkeimmistä ja tärkeimmistä työkaluista, kun ymmärrät yleisösi ja sen maku. Tämän työkalun avulla voit syventää lukemiesi artikkelityyppien lukumäärää, niiden alustoja, joihin heitä kiinnostaa, ja polku, joka johtaa heitä ostamaan tuotteitasi ja palveluitasi. Sekä suuret että pienet yritykset käyttävät Google Analyticsia ja hyödyntävät sen ominaisuuksia, säätävät sivustojensa tietoja ja suunnittelevat erinomaisia ​​markkinointistrategioita.

Kaksi vuotta sitten satoja yrityksiä käytti Google Analyticsia osana tietojen keruuta ja digitaalisen markkinoinnin strategioita. Kaikentyyppiset yritykset käyttävät web-analyysityökaluja , ja useimmat suosivat Google Analyticsia. Google Analyticsin kilpailijat ovat Adobe, Webtrends ja monet muut. Kukaan niistä ei ehkä ole yhtä menestyvä kuin Google Analytics.

Jotkut Google Analyticsin erinomaisista ominaisuuksista ovat keskustelleet Nikal Chaykovskiy Semaltin Senior Customer Success Managerista..

Painotettu lajittelu

Kun tarkastelemme verkkosivustosi ja sen eri sivujen suorittamista, se on poistumisprosentti, jota sinun on kiinnitettävä huomiota. Lisäksi kannattaa tarkistaa sivunäkymien määrä, liikenteen laatu ja käyttäjien IP-osoitteet. Tätä varten sinun on napsautettava attribuutin otsikkoa ja lajitella ongelmat yksitellen. Yritä parhaiten järjestää sivut poistumisprosentilla, mutta tämä ei aiheuta Web-sivuja kokonaan laadukkaaseen liikenteeseen. Sen sijaan sinun pitäisi lajitella sivun näyttökertoja ja yrittää vähentää poistumisprosenttiasi suuressa määrin. Tämä ominaisuus on vain Google Analyticsissa, ja se voi antaa sinulle paljon etuja.

Sivustohaku

On turvallista sanoa, että kaikilla verkkosivustoilla on hakupalkki, jolla käyttäjät voivat kaventaa mitä he etsivät. Hakupalkit nopeuttavat hakuprosessia suuressa määrin, mikä säästää paljon aikaa käyttäjiltäsi. Tämä ominaisuus on osa Google Analyticsia, ja voit etsiä palkin Sivustohaun osasta. Tämän työkalun avulla näet, minkä tyyppiset tuotteet ja palvelut sopivat parhaiten yleisösi ja miten sivustosi on helppo navigoida.

Uudelleenmarkkinointiluettelot

Uudelleenmarkkinointiluettelot ovat arvokkaita markkinointitarkoituksiin. Niiden avulla voit tavoittaa useita potentiaalisia asiakkaita ja muuntaa kävijät myyntiin. He keräävät tietoja kävijöistä, houkuttelemalla heitä kohti verkkosivustoasi ja sen tuotteita. Tämä loistava ominaisuus on läsnä Google Analyticsissa, ja se on erinomainen tapa saada suurin osa yleisöstäsi ilman, että tarvitset investointeja markkinointistrategioihin ja sosiaalisen median mainoksiin. Voit muokata asetuksia siirtymällä Google Analyticsin hallintaosioon ja napsauttamalla otsikon "Uudelleenmarkkinointi" otsikon otsikkokuvana. Kun olet ottanut tämän vaihtoehdon käyttöön, voit luoda yhä useampia yleisöjä tarpeidesi mukaan. Voit myös lisätä ne tuleviin AdWords-mainoskampanjaihisi. Tämä on erinomainen ominaisuus Google Analyticsissa, mikä antaa sinulle laadukkaita tuloksia Source .

November 29, 2017