Back to Question Center
0

Semalt Expert kertoo eron 301 uudelleenohjausten ja 302 uudelleenohjausten välillä

1 answers:

Verkkosivustot palvelevat eri verkkosivuja tai tilakoodit kirjoitetaan ja luodaan eri palveluille, yksi yleisimmistä ongelmista on koodi 200. Se tarkoittaa, että sivu tai web-lähde ohjataan johonkin tyhmään ja hakkerit saattavat olla halukkaita tunkeutumaan sivustoosi ja hyökkäämään järjestelmään. Toinen yleinen tilakoodi on 301, kun taas 302 ja 404 näkyvät myös silloin tällöin. On selvää, että sinun on etsittävä joitain vinkkejä siitä, miten välttää ne. Kun verkkosivusi ohjataan palvelintason uudelleenohjauksilla, saatat alkaa nähdä 300-koodia.

301 on pysyvä uudelleenohjaus, kun taas 302 on tilapäinen uudelleenohjaus, joten voit päästä eroon 302: stä, jos huolehdit muutamasta asiasta, jonka Michael Brothers Semalt -asiakkaan menestyksestä vastaa.

Milloin ja miten käyttää 301 uudelleenohjausta ?

301-uudelleenohjaus on aina pysyvä, ja se mitä kerroimme aiemmin. Se kertoo hakukoneelle s, että sivu on siirretty, poistettu tai poistettu, todennäköisesti joidenkin suunnittelun tai sisällön laatuongelmien vuoksi. Tämä koodi voi muuttaa sivustosi koko rakennetta ja merkitystä ja pilata mainetta hakukoneiden silmissä..Monet ihmiset kärsivät tästä virheestä ja käyttäisivät valkoisen hattutekniikan tekniikoita estääkseen sen saapumisen suuressa määrin.

On valitettavaa, että eri web-suunnittelutoimistot eivät pysty auttamaan sinua eroon 301 uudelleenohjauksista. Sen sijaan he käyttävät metakoodeja ja 302-palvelimet ohjataan pitämään asiakkaidensa sivustot turvallisina. Sallikaa minun kertoa teille, että se on vaarallinen käytäntö ja hakukoneet eivät hyväksy mitään uudelleenohjausstrategioista.

SEO-näkökulmasta 301-uudelleenohjaukset eivät voi saada sivustosi suosion ja näkyvyyden Internetissä. Ja jos et kiinnitä huomiota tähän ongelmaan, äläkä ratkaise sitä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sinun on ehkä muutettava verkkotunnuksesi nimiä ja voit siirtää artikkeleesi verkkosivustoista toiseen. Luota minuun, tämä voi olla hektinen prosessi ja voi johtaa sinut menettämään sivustosi riveissä hakukoneiden tuloksissa.

Miksi sinun pitäisi käyttää 302 uudelleenohjausta

Yksi ensisijaisista syistä 302-uudelleenohjauksen käyttämiseen on, että huonoja URL-osoitteita ei saada indeksoida pysyvästi hakukoneiden tuloksissa. Jos esimerkiksi olet kehittänyt aikuisen verkkosivuston ja halunnut ohjata kotisivusi toiselle URL-osoitteelle, voit käyttää tätä 302 -ohjetta, jossa on paljon parametreja ja istuntotietoja. Kun hakukoneet noutavat etusivun URL-osoitteen, sinun ei pidä huolehtia, koska he eivät tunnista sivujaan ja sisällöllään kirjoitettua sisältöä. He voivat määrittää sivustosi turvalliseksi. Toisin sanoen voimme sanoa, että haluat, että hakukoneet indeksoivat sivustosi xyz.com-sivustoksi kuin abc.com, ja tämä on mahdollista vain 302-uudelleenohjauksella.

Kun käytät 302-uudelleenohjausta, sinun ei pitäisi lähettää kävijöitä tuntemattomille tai epäilyttäville verkkosivustoille. Lisäksi on tärkeää, ettet ohjaa katsojia uudelleen samalle sivulle uudestaan ​​ja uudestaan, koska ne saattavat väsyä ja sulkea ikkunat ja estää sivustosi koko eliniän Source .

November 29, 2017