Back to Question Center
0

Semalt Expert: Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää View-suodattimista

1 answers:

Ivan Konovalov, Semalt Customer Success Manager toteaa, että sinun tulisi käyttää suodattimia tietojen muokkaamiseen ja rajoittamiseen näkymässä. Esimerkiksi on mahdollista käyttää suodattimia tiettyjen IP-osoitteiden liikenteen poissulkemiseksi. Voit sisällyttää tietoja halutusta aliverkkotunnuksesta ja hakemistoista, ja voit muuntaa dynaamiset sivut luettaviksi teksteiksi ja merkkijonoksi - stretch vlieseline. Sinun täytyy hakea lupaa tilin tasolla ennen suodattimien hallintaa.

Videon yleiskatsaus:

Tässä osassa on määritettävä ensisijaiset suodattimet videon katselun jälkeen, joka on osa Digital Analytics Fundamentals -ohjelmaa. Se on otettu käyttöön Analytics-akatemiassa. Videolinkki on täällä: analyticsacademy.withgoogle.com.

Ennalta määritetyt suodattimet:

Esiasetetut suodattimet olisi jätettävä Google Analytics -tietojesi ulkopuolelle. Tätä varten sinun on käytettävä suodattimia sulkemaan pois tai lisäämään liikenne tiettyihin verkkotunnuksiin, kuten yritysverkkoon tai Internet-palveluntarjoajaan. Kun olet määrittänyt verkkotunnuksen, sinun ei pidä sisällyttää isäntän palvelintunnistetta ilman lupaa.

Toinen asia, joka kannattaa pitää mielessäsi, sulkee pois vain liikenteen kyseisistä IP-osoitteista..Tämän suodattimen avulla voidaan sulkea pois tai sisällyttää napsautukset tietystä IP-osoitteesta tai tietystä lähteestä. IP-osoitteiden valikointi tällä asetuksella on mahdollista. Jos haluat suodattaa entistä kehittyneempiä osoitteita, sinun kannattaa käyttää Mukautettu suodatin -vaihtoehtoa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää IP-osoitetta määrittämään säännölliset lausekkeet suodatuskuvaksi .

Mukautetut suodattimet:

  • Sulje pois: Se voi sulkea suodatusmallin mukaiset lokitiedostot. Sinun tulisi sivuuttaa rinnakkaiset linjat varmistaakseen sivustosi turvallisuuden internetissä.
  • Sisällytä: Se sisältää lokitiedoston rivit, jotka sopivat Suodatinkuvioon. Kaikki ei-yhteensopivat hittiosuudet on jätettävä huomiotta, ja näiden osumien tiedot eivät ole luotettuja Google Analytics -raporttiin.
  • Pieni ja isompi kirjain: Kentän sisältö on mahdollista muuttaa pieniksi tai isoilla kirjaimilla
  • Etsi ja korvaa: Se on yksinkertainen ja erinomainen suodatin, jota voidaan käyttää kenttien etsimiseen. Se auttaa korvaamaan kuvioita parhaiten sopivilla vaihtoehdoilla.
  • Advanced: Sen avulla voit rakentaa kentät yhdestä pisteestä toiseen. Suodatusmoottori soveltaa kaikki lausekkeet kahdessa Extract-kentässä. Sitten se rakentaa toisen kentän Constructor-ilmentämisen avulla.

Suodattimien käyttö:

Tässä on kuvattu joitain suodattimien käyttötapoja:

  • Rajoittamatta raporttien sisäistä liikennettä: Suodattimia voidaan käyttää sisäisen liikenteen sulkemiseen Google Analytics -raporteista. Tätä varten sinun on määritettävä suodattimet, jotka tunnistavat IP-osoitteet, jotka haluat kieltää.
  • Ilmoita toiminnot tietyissä hakemistoissa: Jos aiot ilmoittaa toiminnot tietyissä hakemistoissa, sinun on luotava suodatin, joka voi tunnistaa kyseiset hakemistot.
  • Seuraa aliverkkotunnuksia erillisissä näkymissä: Jos haluat seurata aliverkkotunnuksia, sinun on luotava erilliset näkymät jokaiselle verkkotunnukselle ja aliverkkotunnukselle. Sinun tulisi myös sisällyttää suodattimia tunnistamaan tietyt alihakemistot.
November 29, 2017