Back to Question Center
0

Semalt Expert hakukoneiden estämisestä indeksoinnista WordPress-blogissa

1 answers:

Tavoitteena blogin käynnistäminen monille ihmisille on saada mahdollisimman paljon liikennettä. Joillekin näyttää siltä, ​​että unelma toteutuu, jos Google indeksoi sisällönsä. Siksi se pyytää meitä kysymykseen: miksi kukaan haluaisi, että sivustoa ei indeksoida mihinkään hakukoneeseen ?

Paul Barber, huipputason asiantuntija Semalt , määrittelee tässä joitain syitä hakukoneiden pysäyttämiseen sivustosi indeksoinnista ja sen toteuttamiskeinoista - excel horaire de travail dans.

Kun aloitat ja blogi on edelleen suhteellisen tuore, on olemassa suuri mahdollisuus työskennellä sivustolla ja julkaista sisältöä sieltä. Siirtymässä eteenpäin, saatat huomata, että sisältösi, jota annoit, ei ole täydellinen eikä halua toisille ihmisille, koska se vaikuttaisi negatiivisesti uskottavuuteenne. Ainoa ratkaisu, jonka voit ajatella on, poistaa sivuston näkymästä Googlen hakutuloksissa, kunnes olet hioinut bloggaamistasi ja olet nyt valmis pääsemään sivustoosi. Seuraavassa on muutamia menetelmiä tämän tekemiseksi:

Vaihe 1. Houkuttele hakukoneet indeksoinnista WordPress

Tämän ajatuksena on estää hakukoneita indeksoimasta sivustoa ensi sijassa. Käytettävissä on kaksi menetelmää:

Menetelmä 1: WordPressissä on sisäänrakennettu ominaisuus, joka estää hakukoneita indeksoimasta sivustoa.

Avaa WordPressin Admin-osio ja valitse asetusalueelta "Lukeminen". Hakukoneen näkyvyydestä on valintaruutu, joka kehottaa käyttäjää "estämään hakukoneita indeksoimasta sivustoa". Kun valitset tämän valintaruudun, valitse Tallenna ja poistu.

Menetelmä 2: Jos haluat enemmän manuaalista lähestymistapaa, robots.txtin muokkaaminen on sinulle parempi vaihtoehto..

Löydä robots.txt verkkosivustosi tiedostoista, joita voit käyttää tiedostonhallinnan kautta. Käytä syntaksia (User-agent: *, paina Enter ja Disallow: /), jotta hakukoneet eivät indeksoi sivustoa.

Vaihe 2. Salasanasuojaus

Hakukoneet ja indeksoijat eivät pääse käyttämään salasanalla suojattuja tiedostoja sivustossa. Salasanojen luominen seuraavilla tavoilla:

Menetelmä 1: Hosting-palveluissa on salasanalla suojattuja hakemistoja, jotka ovat melko helppoja käyttää. Hostinger ja cPanel ovat melko samanlaisia ​​prosesseja.

Kun etsit hosting-ohjauspaneelissa olevaa kuvaketta, voit suojata hakemiston. Napsauttamalla painiketta painetaan uusi ikkuna, jossa on luettelo tiedostoista, joista valitset "public_html". Napsauta "suojaa" -painiketta ja poistu.

Menetelmä 2: Voit käyttää WordPress-laajennusta, kuten WordFence- tai Password Protect -ohjelmaa, jotta saavutat samat tulokset. Varmista, että se on ajan tasalla ennen sen asentamista. Asennuksen jälkeen luo salasana sivustolle ja kaikki pysyy turvassa indeksoinnista.

Vaihe 3. Indeksoidun sivun poistaminen Googlelta

On aikoja, jolloin Google indeksoi sivuston omistajan toiveita vastaan. On olemassa keino kääntää tämä, mutta se edellyttää indeksoidun sivuston Google Search Consolen perustamista ensin. Kun päätät sivustosta, jonka haluat poistaa, siirry kohtaan "Poista URL-osoitteet" Google-hakemisto -välilehden alta. Anna tyhjä osoite -ruutussa sivuston URL ja napsauta jatkaa. Valitse väliaikaisesti piilota sivu indeksoimisesta ja lähetä pyyntö.

Päätelmä

Ei ole väliä, mistä syistä hakukoneiden on estettävä indeksoimalla sivustosi tietoja. Annetut vaiheet auttavat sinua saavuttamaan juuri tämän. Jotkut eivät saa antaa parasta mahdollista tulosta, vaan palvelevat aiottua tarkoitusta.

November 29, 2017