Back to Question Center
0

Semalt Expert: Googlen hakualgoritmi voisi olla pakottavia ihmisiä roskapostiksi

1 answers:

Jokainen SEO-asiantuntija, kustantaja tai sisällöntuottaja tietää, että linkin rakentaminen on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttavat sivuston sijoitukseen hakukoneisiin . SEO ehdottomasti vaatii linkkejä, ja SEO-aiheiset ihmiset tarvitsevat niitä myös.

Mutta hakukoneet, erityisesti Google, näyttävät tarvitsevan linkkejä eniten ja tämä aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyvää. Googlen hakualgoritmit käyttävät linkkejä integroituna muuttujana sivustojen sijoittamiseen - king meiler review. Tämä on aiheuttanut linkin rakentamista niin näkyvästi eri foorumeilla. Kirjoittajat, bloggaajat ja julkaisijat etsivät aina uusia menetelmiä linkkien hankkimiseksi, jotta heidän sisällönsä saattavat paremmat mahdollisuudet tavoittaa yleisöään.

Michael Rantam, Semaltin menestyspäällikkö kertoo, että linkitetyt painotukset ranking-sivustoissa näyttävät työntävän muita tärkeämpiä ranking-arvoja takapenkille. Nyt on selvää, että Googlen painopiste laadun sisällöstä, sivustoviranomaisesta ja vaikuttavuudesta sivuston sijoittamisen tärkeimpinä tekijöinä ovat vain väitteet. Sen hakualgoritmit jättävät lähes kokonaan nämä näkökohdat linkkien hyväksi.

Tämän seurauksena linkkien rakentajat väsymättä etsivät linkkejä, sen sijaan että panostaisiin pyrittäessä luomaan vaikuttavaa ja arvovaltaista laadukasta sisältöä..

Kuluttajat kärsivät eniten tästä teollisuusongelmasta. Sen sijaan, että saataisiin hyödyllistä sisältöä, jota he odottaisivat hakukoneiden tulosten ensimmäisellä sivulla rankattujen sivustojen kohdalla, heillä on epämääräinen sisältö, jota on manipuloitu linkkien avulla vain korkeammaksi.

On selvää, että Googlen liiallinen linkkipainotteisuus on herättänyt käsitystä siitä, että luoja voi manipuloida paljon mitä tahansa verkossa. Se on tämä ajattelutapa, joka on luultavasti vienyt useampia ihmisiä roskapostiviesteihin toivoen, että heidän sisällönsä luokitellaan korkeammaksi.

Jos hakukoneet asettavat vähemmän painoa linkkeihin kehittäessään hakualgoritmejaan, jokainen sisällöntuottaja noudattaa orgaanisen SEO: n perusteita. Heidän olisi kiinnostunut suunnittelemaan sivustojaan ja luomaan sisältöä parhaalle laadulle, jotta kuluttajat löytäisivät etsimäsi kyseisillä sivustoilla. Tämä tekisi kuluttajat luottamaan tällaisiin sivustoihin enemmän. Tietenkään kukaan ei haluaisi unohtaa linkkirakennusta. Mutta huolimatta tärkeimmistä SEO-näkökohdista, mikään ei olisi helpompaa kuin houkutella laadukkaita linkkejä sivustoon. Toisin sanoen sivusto olisi tyytyväinen, koska se on toivottavaa.

Google on nyt sallii sivustojen käyttää linkkejä pakottaakseen ihmiset haluamaansa. Valitettavasti jopa suuret sivustot tekevät tätä hyväksyttävää asiaa, ja yksi jää jäljelle ihmettelemään, miksi Google päästää heidät pois.

Jos roskapostilinkkien ongelma on löytää ratkaisu, Googlen on oltava sen keskellä. Sen on lopetettava liittäminen liikaa painoarvoa ranking-algoritmiinsa ja keskitytään tärkeimpiin verkko-sisällön tekijöihin: ainutlaatuisuus, hyödyllisyys, vaikutus ja auktoriteetti. Hakukoneiden täytyy tehdä pelimaailmaa - antavat sivustot kilpailemaan niiden sisällön laadun ja kuinka hyvin he huolehtivat kuluttajien tarpeista. Ellei näin tapahdu, useammat ihmiset kehittävät käsityksen siitä, että linkit ovat SERP-rankingin kuningas ja mikä vain lisää hyödyttömän sisällön määrää verkossa, kuten jo todettiin.

November 29, 2017