Back to Question Center
0

Semalt Expert: Bot-liikenteen estäminen Google Analyticsissa kerran ja kaiken ajan

1 answers:

Jos käytät säännöllisesti Google Analyticsia, luultavasti haluat tietää, miten saat laadukasta liikennettä verkkosivustoosi. Kun kyseessä on todellinen ihmisen liikenne, on huolehdittava noin hakukoneoptimoinnista ja sosiaalisen median tekniikoista. Viime aikoina on todettu, että botit ja väärä liikenne muodostavat viisikymmentä prosenttia kaikesta liikenteestä tyypillisellä sivustolla. Toivomme, että suurin osa tästä liikenteestä poistuu Google Analyticsista useilla työkaluilla ja tekniikoilla.

Aikaisemmin oli helppo päästä eroon botista, ja olimme varmoja, että robotit eivät koskaan käsittele JavaScriptiä. Google Analytics itse käyttää JavaScriptia, joten robotteja ei voi näyttää Google Analyticsissa. Mutta nyt, trendi on muuttunut hakkerit ovat nyt paljon älykkäämpiä kuin koskaan, ja tietävät kaikki tekniikat pilata sivustosi. Lisäksi, jQueryn leviämisen myötä hakkerit voivat helposti ottaa yhden ja kahden sivun verkkosivustot ja sovellukset. Nykyään botti pystyy käsittelemään JavaScriptia ja kaikkia sen asiaankuuluvia tiedostoja, mikä vahingoittaa Google Analyticsia ja sen raportteja. Samalla tavoin se voi vahingoittaa verkkoselaimia ja tuoda ei-ihmisliikennettä sivustoihisi. Jos nykyiset hakukoneet ja indeksoijat eivät käsittele JavaScriptiä, suurin osa ei-ihmisliikenteestä voi päästä eroon, ja bot-liikenne voidaan nopeasti poistaa. Näyttää siltä, ​​että tämä ei ole mahdollista, koska JavaScript on pakollinen hakukoneille sekä Google Analyticsille.

Maxalt, Semaltin johtava asiantuntija tarjoaa eräitä hyödyllisiä kysymyksiä tässä suhteessa.

On olemassa sekä pahoja älykkäitä robotteja että positiivisia robotteja, jotka pysyvät indeksoimalla sivustosi ja sen sisältöä omiin haittaohjelmiinsa.Jotkut robotit indeksoivat sivustosi tuhoamaan verkkosovelluksia ja lisäävät niitä omistajien kustannukset.

Ei ole väärin sanoa, että Google-hakukonebotsit jätetään Google Analyticsin ulkopuolelle, eikä sinun tarvitse muuttaa asetuksia manuaalisesti. Muuntyyppisiä botteja on kuitenkin vaikea käsitellä, eikä niitä noudateta verkkosivuston robots.txt-tiedostoissa tai metakoodeissa. He jatkavat verkkosivujen indeksointia ja antavat sinulle kauheita tuloksia. Hyvä botit estävät kuitenkin, että pyyntöjä lähetetään Google Analyticsin palvelimiin, jotta sivustosi on turvallinen ja suojattu. Näinä päivinä huonoja robotteja on yli 30 prosenttia kaikesta web-liikenteestä Incapsulen raporttien mukaan. On tullut pakollinen selvittämään ratkaisu, jotta voimme suodattaa huonoja robotteja Google Analyticsista ja sen raporteista. Tämä säästää sekä tietoja että verkkosivustoamme väärennöksiltä sekä botit.

Mitä voidaan tehdä siitä?

Google Analyticsin robottien poistaminen on eri strategioita. Jotkut asiat, jotka kannattaa pitää mielessä ovat:

1.Kaikki tunnetut ja tuntemattomat robotteja on poistettava (Admin View -osiossa).

2. Sinun pitäisi poistaa botit ja estää niiden IP-osoitteet.

3. Voit päästä eroon robotteista käyttäjäagenttien avulla, jotta varmistetaan tunnistusprosessin helpottaminen ja nopeuttaminen.

Näitä asioita mielessä voit helposti tallentaa sivustosi mahdollisista robotteista Source .

November 29, 2017